Ο πατερας σου βασικα θελει ενα γερο χαστουκι να ξυπνησει!Που αφησε το κοριτσακι του με μια τυχαρπαστη να κανει και κουμαντο!!Με μπουρλοτιασες απογευματιατικο!!Καποιος αλλος στενος σου συγγενης ξερει τι συμβαινει?
Printable View
Ο πατερας σου βασικα θελει ενα γερο χαστουκι να ξυπνησει!Που αφησε το κοριτσακι του με μια τυχαρπαστη να κανει και κουμαντο!!Με μπουρλοτιασες απογευματιατικο!!Καποιος αλλος στενος σου συγγενης ξερει τι συμβαινει?
Ναι η θεία μου, η αδερή του πατέρα μου δηλαδή.Αυτή όταν η μητέρα μου ήταν άρρωστη με έπαιρνε και κοιμόμουν σπίτι της τα σαββατοκύριακα και της έλεγα τα πάντα.Γενικά έχουμε πολύ καλές σχέσεις.Εχτές που είχαμε πάει στο σπίτι της και της είπα τα καινούρια μαντάτα με την άλλη μου είπε όποτε θέλω να μένω σ αυτήν κι ότι θέλει να μιλήσει ιδιαιτέρως με τον πατέρα μου άμεσα.Ας ελπίσουμε ότι θα του αλλάξει μυαλά.
Επισης οι Ναυτικοι βγαινουν νεοι στην συνταξη απο οσο ξερω..Ποσο χρονων ειναι ο μπαμπας σου και ποσο αυτη?
καλά τόσο ωραία είναι αυτή? όντως συγγενείς δεν έχεις ή κάποιον άλλο δικό σου ενήλικα να σε βοηθήσει?
Τοτε πεσμου που εισαι να αναλαβω την Ουκρανη να σας χαιρετησει απο μονη της :P
Δεν εχω κατι παραπανω να σου πω κοριτσι..Κοιταξε μονο να μην σου "φαει" τιποτα η ξεβρακωτη..Εχε τον μπαμπα απο κοντα,βαλε συγγενεις ακομα και τον διαολο τον ιδιο να παρει ποδι η Ουκρανη,αυτες οι ιστοριες δεν ειχαν ποτε οικονομικο happy end!Κατοχυρωσου και ασε τον μπαμπα να κουρευεται!
Πες στην θεια να πατε χερι χερι να κανετε τα δεοντα στα περιουσιακα και ασε και την γκασμπαζα επισης να κουρευετε!
Δεν ειμαι συμβουλατορας κοριτσακι,ο καθε λογικος ανθρωπος αυτα θα σου ελεγε..Κανε της παντως εναν καφε ενα πρωινο με 5 κουταλιες Duphalac!Γκουχου!!