Originally posted by Mοναξιά
Quote:
Originally posted by Helena
γιατί αυτό το επιθετικό υφάκι βρε μοναξιά;απλά μου φάνηκε περίεργο αυτό που είπες και θέλησα να αστειευτώ ..μήπως να μήν τα παίρνουμε όλα πια τόσο στα σοβαρά;;;
Δεν μου λες ; Αν έγραφα εγώ έστω σε ένα άτομο ότι η Helena δεν είναι 34 αλλά 26 και το πραγματικό της μικρό όνομα είναι άλλο και με παρακολουθεί επειδή είναι παλια ερωμένη μου, θα είχες ή δεν θα είχες αυτό το υφάκι ; \'Ελεος πια, νομίζω ότι ήμουν πάρα πολύ ευγενικός ως τώρα σ\'αυτό το forum και εθελοντικά έγραφα αυτά που έγραφα για να συμπαρασταθώ σε κάποιους ως τώρα επειδή πέρασα μεγάλο ζόρι όπως κι αυτοί παλιότερα και τους νοιώθω φιλικά. Δεν μου αρέσουν τα ψου ψου στο ιντερνετ. Είμαι ένας κύριος 34 ετών και έρχεται από το πουθενά μια άγνωστη και μου λέει ότι είμαι 25 και ότι είμαι γνωστός της. Φαντάζεσαι τί σημαίνει αυτό ? Μπορεί κάποιος που διαβάζει το forum αν την πιστέψει να λέει από δω κι από κει αυτό το πράγμα, αλλά εγώ είμαι εγώ, ο Μοναξιά και όχι αυτός ο άλλος. Το καλούπι μου έσπασε όταν με έφτιαξε ο θεούλης. Για σύνδρομο της Ζήνας εγώ μίλησα, θα είχα λόγο να γράφω εδώ και να της γράφω φιλικά αν ήμουν κάποιος γνωστός της που την μισεί ; Θα άνοιγα θέματα στο forum όπως το Efexor ή τα χάπια ή άλλα παλιότερα αν είχα άλλο σκοπό εδώ εκτός από το να μιλήσω για τα θέματα της Ψυχολογίας και της Ψυχιατρικής ; Το πα και πριν, μην βομβαρδίζετε ένα άνθρωπο που δεν γνωρίζετε πόσα έχει προσφέρει εθελοντικά σε αγνώστους. \'Ερσι δρω, δια του λόγου, και συνήθως ανώνυμα, και έχω το ψώνιο να βοηθάω όπου πάω. Αν παρεξηγούμαι ότι είμαι κάποιος κακός πράκτορας που παρακολουθεί τα μέλη, τότε πώς να μην βγάζω τέτοιο υφάκι ;