Allu.....φτανει με την υπεραναλυση. Ολοι κουραζονται στο τελος. Κι αυτες κι εσυ.
Printable View
Allu.....φτανει με την υπεραναλυση. Ολοι κουραζονται στο τελος. Κι αυτες κι εσυ.
Να προτεινω να ερθει σπιτι να δουμε καμια ταινια?! :o
.........τί να σου πω!!
Να σου δώσω μία γνώμη? Άσε και τις 2-3 (δεν κατάλαβα ακριβώς πόσες αναφέρεις) και άρχισε να γνωρίζεις μόνος σου. Ναι είναι δύσκολο, ντρέπεσαι κτλ κτλ αλλά με μαθηματική ακρίβεια δεν θα δεις προκοπή σε τέτοιες καταστάσεις και επιπλέον νομίζω πρέπει να ψαχτείς λιγάκι να δεις τι θες γιατί δεν μου δίνεις την αίσθηση ότι ξέρεις.
Κατι ειναι κι αυτο how , ευχαριστημενος ειμαι . Που ξερεις , η ζωη ειναι πολυυυυυ περιεργη . Αλλα , προφανως εισαι κατω των 30 , κ δεν ψαχνεις για φιλο . Αστο παστιτσιο . Βολευομαι κ με βραστα αυγα .
Ε, τι να κανω, τυχαινει να ξερω να κανω παστιτσιο....στα υπολοιπα.....δε μπορω να βοηθησω...
ΟΚ how , καλα μου μυριζε χυλοπιττα......ας ειναι..
Ε κι εσυ, μην το παιρνεις προσωπικα!!! Τοσες γυναικες εκει εξω!!
Ναι , αλλα εσυ μου κλικαρες , με τα γραφομενα σου . Θα ανεβαζα κ φωτο , αν μου το ζηταγες , καλος ειμαι . Αν ουτε κ αυτο , we will always have Paris ( η αγαπημενη μου casablanca ) .
Α ρε συ Γιαννη , τωρα το ειδα . Αν κ μικροτερος , τελικα πρεπει να σε συμβουλευομαι για καθε κινηση που σκοπευω να κανω . Καλα μου ταπες για την λακρυ , δεν σε ρωταγα πρωτα ο μλκς κ για την how . Παντα εισαι ενα βημα μπροστα . Την επομενη φορα..........
[QUOTE=vagpap;448032], τελικα πρεπει να σε συμβουλευομαι για καθε κινηση που σκοπευω να κανω . Καλα μου ταπες για την λακρυ , δεν σε ρωταγα πρωτα ο μλκς κ για την how . Παντα εισαι ενα βημα μπροστα . Την επομενη φορα..........[/QU
δοκιμη , δοκιμη ,δοκιμηδοκιμη δοκιμηδοκιμη
--------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------
------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------
----------------------------------------------------------
--------------------------------------------------
---------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------
συγνωμη φορουμ , μαθαινω---------------
-----------------------------------------------------
---------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------
wtf??????????????
vagg χρυσο μου, δεν εχεις τπτ αλλο να παιξεις?
spammer ! !!