ωραια.........
Printable View
Βικυ μου λυπαμαι πολυ για οτι σου συνεβη!!!!
Ελπιζω συντομα να λυτρωθεις απ τους φοβους σου κ να ξεπερασουμε τα μυαλα μας!!! Δν θα μας κανουν οτι θελουν!!! Εμεις θα τα ορισουμε;;;; Αντε!!!!! Δν θελω τετοια!!!!
Σας καληνυχτω παιδια να χωθω στην αγκαλια του καλου μου!!! Σας ευχαριστω!!!!
ηδη που το ανεφερα δακρυσα...! ειναι δυσκολο πολυ. ακομα δν πιστευω οτι εχει συμβει κ ας εχουν περασει τοσα χρονια!!! γι αυτο ισως νιωθω απειλη απο παντου!!! η κοπελα σου δν ειναι που τιναζετε οταν τν ακουμπας αποτομα?(αν θυμαμαι καλα!) αργοτερα το θεματακι.... δν ειμαι ετοιμη. παντως αν θες να ρωτησεις κατι...ελευθερα!!!
να σου πω ενα μυστικο? φευγει απ το μυαλο κ μοιαζει κατι μακρινο! οταν ομως νιωθεις ευαλωτη ερχεται κ σε κουκουλωνει! δν ειναι κατι που θυμασαι με συνειδηση.... ειναι στο χαος του μυαλου σου... γινεται ενστικτο για να σε "προστατευει" σε καθε απειλη... ειναι αυτοματο! ημουν γ λυκειου οταν συνεβη(δν ξαναειχα επαφες.. ηταν η πρωτη φορα)... κ ακομα το δουλευω κ προσπαθω κ με τν ψυχολογο. οταν χαλαει η διαθεση σου νιωθεις ακομα κ ενοχες(πραγμα χαζο)... μπορεις να τη βοηθησεις αλλα πραγματικα δν ξερω αν θα "καθαρισει¨ποτε! το ευχομαι απο καρδιας!!!