Μαρια σου υπενθυμιζω οτι μπαινεις ανονυμως οποτε δεν εκτιθεσε για οτι λες προσπαθω απλα να σε ξεμπερδεψω μηπως ο λογος που δεν εκλεισες ματι ηταν οτι εισουν μονη? μου εχει τυχει και εμενα
Printable View
οχι ο λόγος που δεν έκλεισα μάτι ήταν γιατί την σκεφτόμουν να κοιμάτε και να ξυπνάει με κάποια αλλη
οταν καπιον τον εχεις συνηθισει κ ικανοποιησαι απο αυτον ειναι φυσικο να σου λειπει μετα.
ναι μου λειπει παρα πολυ η φωνη της, το προσωπο της, η αγκαλια της , το χαμογελο της , το κλαμα της , ο τροπος που αγγιζε , ο τροπος που με κοιτουσε και πιο πολυ η ζωη μας... δεν κοιμόταν αν δεν κοιμόμασταν μαζί εστω απο το τηλέφωνο ήθελε να με ακούει για να κοιμηθει ,
μου λειπει παρα πολυ ναι
σχεσεις για να ερχομαστε νυχτα κ να φευγουμε πρωι δε κρατανε για παντα γιατι ωραια σωματα υπαρχουν παρα πολα... για παραδειγμα η κοπελα μου ειχε μια χαρα σωμα ενω εγω ειμουν σχετικα στα κιλα του ..... αλλα επιδη ειχα μια σχεση μαζι της αρκετα πνευματικη εκτος απο σωματικη εφυγε πολες φορες αλλα ξαναγυρισε...
Δεν χωραω πουθενα δεν με φτανει ο αερας δεν μπορω να κοιμηθω δεν ξερω τι να κανω
ανεβασε και αλλο θεμα
Σκέφτομαι να αφήσω να περάσει μάνας μήνας και να πάω να την βρω . Εχει κανείς να μου προτείνει κάτι;λέτε να τα κάνω χειρότερα;να απομακρυνθεί πιο πολύ;
εγω θα σου προτεινα να συνεχισεις να το παλευεις ψαχνοντας ταυτοχρονα αλλες παραλιες
Καλησπερα ευχαριστω για την απαντηση κατα αρχην . δλδ να παραιτηθω να πιστεψω πως ολα αλαξαν ετσι σε 2 μερες?
δεν ξερω αν θα μου αρεσε οσο το σκεφτομαι λεω ναι δεν με νοιαζει την θελω κοντα μου γιατι μπορω να την κανω ευτηχησμενη και γιατι ξερω εζησα μαζη της δηλαδη κατι πολυ δυνατο , ακομη σκεφτομαι πως ισω το οτι ειναι νεα εχει μπερδευτει.. δικες μου σκεψεις βεβαια αυτες
αν ενιωθε το ιδιο με σενα και ηταν δυνατο δε θα μπερδευοταν ομως.ασε λιγο χρονο να περασει να ηρεμησεις ωστε να μην το σκεφτεσαι τοσο πολυ,τωρα ειναι δυσκολο γιατι εχεις συναισθηματα.αλλα και να γυρισει σε σενα σε θεωρει δεδομενη και ανα πασα στιγμη μπορει να ξαναφυγει.σου αρεσει αυτο?
οχι σαφως και δεν μου αρεσει ναι εχω παρα πολλα συναισθηματα υποφερω θελω να το ξεχασω αλλα δεν μπορω την σκεφτομαι συνεχεια . και πως γινετε να αλαξεις συναισθηματα απο την μια μερα στην αλλη?
αυτο σκεφτηκα κι εγω γι αυτο και λεω να παω να την δω σε κανα μηνα ... της εστειλα ενα μυνημα γιατι μου εκανε μια εξυπηρετηση στην δουλεια μου ηταν κανονισμενο πριν χωρισουμε και επιτελους μου απαντησε ημουν απολυτα τυπικη δεν ρωτησα τιποτα μονο ευχαριστω της ειπα, εκεινη με ρωτησε τι κανω της απαντησα καλουτσικα μου ειπε για την καινουργια της δουλεια και μετα εκλεισα γιατι και καλα ηθελα να φυγω. Μετα απο κει τιποτα παλι
το ξερω πως ειναι με αλλη το δειχνει μεσω fb ... δεν θα παω να της την πεσω θα παω υποτηθετε διακοπες
το προβλημα της ηταν οτι δεν ημουν συνεχεια εκει και εκεινη ηθελε ενα γεματο προγραμμα ακομη και στην σχεση της και εγω δεν της γεμιζα το προγραμμα
ασχολησε!!!(αμαν ορθογραφια...)
Αλεξανδρε αν εννοεις την σχεση που ειχε μαζι μου δεν ηταν ετσι ειχαμε συμφωνισει μαζι να μεινουμε λιγο ετσι μεχρι να βγαλω καποια χρηματα και να μετακομησω εκει
ααα οκ ευχαριστω
να μην ελπιζω σε τιποτα δηλαδη?
...το ένα μου μάτι βούλωσε :Ρ
Ευτυχώς που το διορθώσατε 2-3 ........ ασχολείσ-ΑΙ.
Επί του θέματος: μαρία άσε το χρόνο να δείξει τα δικά της συναισθήματα και όχι τα δικά σου. Αυτά έχουν σημασία στην προκειμένη.
Μου θυμίζεις μια περίπτωση που ξέρω. Αν είσαι αυτή στείλε πμ.
Θα πω το κλισέ...
Αν αγαπάς κατι άστο να φύγει
Αν δεν γυρίσει....τοτε δεν ηταν δικο σου ποτε!
Ποσο χρονων εισαι εσυ και ποσο αυτη?
Maris :)να σαι καλα για την απαντηση δεν βπηθαει και πολυ αλλα δεν εχω και αλλη επιλογη
Στην αρχη μου φανηκε οτι ηταν θεμα ηλικιας. Οτι εσυ εισαι πιο ωριμη και ξερεις τι θελεις, ενω εκεινη απειρη και ψαχνεται. Τωρα ομως βλεπω οτι ειστε πολυ κοντα ηλικιακα... θα ελεγα να την ρωτησεις στα ισια, να της πεις πως νιωθεις, να παρεις μια εξηγηση. Ετσι δεν θα το ξεπερασεις ποτε...
της ειπα στα ισια τι νοιωθω της ειπα οτι αφηνω την δουλεια μου να ζησουμε μαζι εφοσον αυτο θελεις , μου απαντησε τοσο καιρο γιατι δεν το κανες? οτι να ναι... και οτι θελει να ζησει αυτο που νοιωθει για την αλλη που μπορει να ειναι και λαθος αλλα θελει να το ζησει για να φαει τα μουτρα της , να γεμισει το προγραμμα της , να γεμισει την ζωη της και οτι με ευχαριστει που την αφηνω ελευθερη να το ζησει
ψαξε ταυτοχρονα για αλλη
Ελα που δεν θέλω αλλη...