Originally Posted by
JaneDoe
Όταν ήμουν στη φάση τη δική σου,ανακάλυψα οτι το μυαλό μου με εξαπατά ασύστολα,μου πρόβαλε μια πραγματικότητα που απείχε πολύ απο την αλήθεια.πως όλα ήταν μαύρα.
έτσι κι εγώ όταν δεν ήμουν καλά,δε σκεφτόμουν.Πήγα και αγόρασα ότι χρώμα για ξύλο ή για τοίχο υπήρχε.έβαζα κάποια μουσική που δε μου "έλεγε" απολύτως τίποτα,κι έβαψα σιγά σιγά όλο το σπίτι(ναι και όλα τα έπιπλα-προσοχή το ψυγείο δεν βάφεται ποτέ καλά με καμιά βαφή).Όταν μου έρχόταν κάποια σκέψη για θάνατο,έλεγα "απο αύριο".όταν μου ερχόταν κάποια σκέψη αναξιότητας τραγουδούσα, κι όταν μου ερχόταν να κλάψω έκλεγα.όταν οι κακές σκέψεις γινόταν υπερβολικά πιεστικές,έλεγα την προπαίδεια, ή μετρούσα ανάποδα απο το 14.325, ή αναποδογύριζα τις λέξεις που άκουγα να λένε(εχω γίνει πολύ καλή σ'αυτό :)) προσπαθούσα να βρώ όλες τις λέξεις απο ένα γράμμα(κι εμαθα να αποφεύγω το "Α" γιατί είναι και "Α-στερητικό και κατέληγα ράκος )διάβασα ότι αστυνομικό μυθιστόρημα υπάρχει.Δοκίμασα και την παρατεταμένη αυπνια,μετά απο 20 ώρες χωρίς ύπνο,είναι αδύνατον να σκεφτείς κάτι,οπότε έπεφτα για ύπνο βράδυ παρα βράδυ. (τρείς μήνες το έκανα αυτό και μου άφησε κουσούρια δεν το συνιστώ καθόλου)κι όταν ένιωθα να καίγομαι απο πόνο έκανα σκοινάκι(πολύ σκληρή γυμναστική μη γελάτε).Ξέρω πως είναι λιγάκι σαχλό το πόστ.Ξέρω επίσης πως σε κάθε λογικό επιχειρημα που μπορώ να δώσω,αυτός που υποφέρει θα έχει κι ενα "αλλά".Εμένα με βοήθησε πολύ το να κρατάω το κεφάλι μου όσο το δυνατόν άδειο απο σκέψεις,και το πάλεψα κάπως έτσι.