Originally Posted by
marina38
Περί υποκρισίας… υπάρχει άφθονη έτσι κι αλλιώς και δεν θα διαφωνήσω ότι γενικώς πέφτει αρκετή γκρίνια. Προσωπικά δεν έχω τέτοια τάση. Αν έχαψα χαζομάρες σε κάποιες φάσεις, το πρόβλημα είναι εκείνου που ένιωσε την ανάγκη να τις σερβίρει. Γιατί εγώ δεν έχω νιώσει ότι κάποιος με ‘παρέσυρε’ στο κρεβάτι του, σε όλες τις περιπτώσεις το ήθελα.
Κι είναι αστείο να θεωρούμε ότι οι υγιείς ενήλικοι ‘παρασύρονται’ σε κρεβάτια. Τώρα αν κάποιος θεωρεί το κρεβάτι ως μέσο για την επίτευξη άλλου σκοπού κι οι προσδοκίες του ματαιώνονται και θυμώνει, κακό του κεφαλιού του....
Σίγουρα κάποιες φορές έχω ακούσει ψέματα, μου έχουν κρύψει πράγματα (με καλή ή με κακή πρόθεση) και δεν είμαι μέντιουμ ή ντετέκτιβ ή παντογνώστης για να το αποφύγω. Αλλά αυτό επηρεάζει τον τομέα 'σχέση', 'φιλία', 'εμπιστοσύνη' και διάφορα τέτοια. Για τον τομέα 'ερωτική επαφή', αν υπάρχει έλξη, επιθυμία, χημεία, αυτό μου αρκεί. Αλλά όπως και να το κάνουμε, δεν μπορώ βρε Βαγγέλη να πάω στο κρεβάτι με ένα ανεγκέφαλο 'μοντέλο', ακόμα κι αν μου πει με εκατό τρόπους για τα ωραία μου μάτια... ναι παίζει ρόλο και το IQ, έστω μια στοιχειώδης 'σπιρτάδα' βρε παιδί μου!