Δεν διάβασα όλο το θέμα ακόμη, αλλά απ'ό,τι φαίνεται όλο και περισσότεροι απογοητευόμαστε από ""φίλους""... Αναρωτιέμαι τι να φταίει...
Printable View
Δεν διάβασα όλο το θέμα ακόμη, αλλά απ'ό,τι φαίνεται όλο και περισσότεροι απογοητευόμαστε από ""φίλους""... Αναρωτιέμαι τι να φταίει...
Δύσκολο να καταλάβει κανείς τι μπορεί να φταίει αν δεν έχει περισσότερα στοιχεία, και αν δεν σε ξέρει. Πάντως το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι σε ζηλεύουν. Μήπως είσαι αρκετά όμορφη ή και κάτι άλλο που ζηλεύουν? Η συμπεριφορά από τις τρεις φίλες σου στο κλαμπ αυτό μου δείχνει. Αυτές οι τρεις φίλες σου έχουν σχέσεις?
βρε δεν χαιρεσαι που μπορεις να εχεις 4 ολοκληρα χρονια σχεση με αγορι και μαλιστα πολυ καλη! Πες μας και σε μας το μυστικο, να σου πουμε πως θα κανεις φιλες!! Κοιτα τα θετικα κοπελια και ασε αυτα που σου λειπουν. Αν δε νιωθεις οτι σου λειπουν, συνηθως τα αποκτας κιολας. Απλα να ξερεις να μην περιμενεις πολλα.
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...�-πραγμα! Κοπελα μου παροτι κ στην δικη μου ζωη ειναι το αγορι μου κ λιγες καλες φιλες εχω ταλαιπωρηθει πολυ στο θεμα φιλια,Μολις δημοσιευσα κ εγω την ιστορια μου εαν θελεις διαβασε την κ σε καθε περιπτωση δεν εισαι η μονη! Εγω εχω φτασει σε σημειο να μην μπορω να κανω επιπλεον φιλες πλεον,Επικεντρωσου στο αγορι σου κ παντα μαζι καλα!