Φιλε μου, αληθεια εχω συγκινηθει με το θεμα σου!, ειναι μεγαλη υποθεση μετα απο τοσα πολλα χρονια!! να χανεις την αγαπη σου, ειναι μεγαλη σου μαγκια που την αγαπας μετα απο τοσα χρονια!! ειναι μεγαλη της ντροπη που εξηγητε ετσι μετα απο τοσα χρονια!!
Προσωπικα δε ξερω τι θα καμα!! εδω ειμαι λιγους μηνες χορια με την προιν μου κοπελα, κι παρα οτι εμαθα πως "συνεχησε" την ζωη της ενοω οτι προχωρησε αισθηματηκα, πικραθηκα ξενερωσα αλλα ειδα κατι, πριν καποια χρονια θα ειχα ψαξει μανιοδος να βρω αλλη κοπελα, νομιζα οτι ετσι κι θα ξεχαστω αλλα κι θα ειμαι απο "πανω" λογο αξιοπρεπειας, πλεον ομως, τωρα δλδη δεν με νοιαζει, δεν "τρεχω" ουτε αγχονομαι να βρω αλλην κοπελα επειδη αυτη το κανε, απεναντιας δεν θελω! δε θελω γτ. ξερω οτι αμα βρω κοπελα τωρα δεν θα νιωθω αυτα που πρεπει.
Ετσι λοιπον κι στην φαση σου, καλα ειναι να μεινεις μονος σου, να τα βρεις με τον εαυτο σου κι μετα να βρεις αλλην που να μπορεις να της προσφερεις αισθηματα, το να ξανα γυρησεις πισω θα σου ελεγα να μην το σκεφτεσε! Δεν ειναι για το θεμα της ανδρικης τιμης μονο, αλλα για το πως θα σε βλεπει αυτη!! αποψη μου βεβαια, γτ. υπαρχει οικογενεια στην μεση κι πρεπει να προσεχω τι γραφω! ευχομαι οτι καλυτερο