Ελα που μονο αυθορμιτα μου βγαινει..αν το προσπαθησω ειναι ηλιθιο !! Εχαριστω...για περαιτερο βοηθεια θα ειμουν ευγνωμον
Printable View
Ελα που μονο αυθορμιτα μου βγαινει..αν το προσπαθησω ειναι ηλιθιο !! Εχαριστω...για περαιτερο βοηθεια θα ειμουν ευγνωμον
Την ρωτας με ανεση εχεις αγορι? αν σου πει ναι λες χμμ ειπα κ εγω μια τοσο ωραια κοπελα μονη αν σου πει οχι λες πως κ ετσι τοσο ωραια κοπελα μονη αλλα οχι με το υφος του απελπισμενου κλαψιαρη με ανεση και χαλαρα
και ναι πρεπει πρωτα να γινεται φιλοι και μετα τα αλλα γιατι ετσι την επεξεργαζεσαι μαθαινεις για αυτην και υστερα τις λες αυτα που νιωθεις στα ισια οτι την μελετουσες τοσο καιρο να δεις αν ειναι αυτο που σου ταιριαζει να σιγουρευτεις για το τι ατομο ειναι το τι θελει τι πιστευω εχει και αφου απεκτησες ολα οσα ηθελες και επρεπε να ξερεις θα την αφησεις αφωνη αν τις τα σερβηρεις ομορφα θα παθει πλακα ασε τους αλλους να λενε αν την πεις οτι καταλαβες ποσο διαφορετικη μοναδικι και αψογη ειναι μεσα σαυτον τον καιρο που κανατε παρεα τοτε θα δεις οτι θα σε αρπαξει απο μονη τις αν οχι θα σου δωσει το οκ να χωθεις..
invisiblebullet, ... μόνο που αν πρώτα γίνουν φίλοι, αυτος κινδυνευει στη σκεψη της να μείνουν φίλοι, να καταχωρηθει στη "λίστα" της με τους φίλους, οποτε κατα πάσα πιθανότητα την έχασε.
Κατα την άποψη μου με το που προσεγγιζουμε καποια που μας ενδιαφερει ποτέ δεν την ρωτάμε αν έχει αγόρι, αν εχει θα μας το πει αποκλειστικα με δικη της πρωτοβουλια, αλλιως πάνω στο άγχος, την αβεβαιότητα και την αμηχανια της στιγμης, επειδη η ερωτηση στη σκεψη της μπορει να ισοδυναμει με προταση για σχεση, θα μας απαντησει ναι, οποτε εκει τη χασαμε, εκτος κι αν ειναι προφανες το ενδιαφερον της για μας.
Πιστευω πως εξαρχης καποιος που ενδιαφερετε για καποια, αν δεν της το πει άμεσα, το υφος και η προσεγγιση του καθε φορα που τη συναντα θα πρεπει να δειχνει εστω εμμεσως και κατι ερωτικο, κατι που στη σκεψη της να λειτουργει οτι αυτος θα μπορουσε να μην ειναι απλα φιλος, συμμαθητης, συνεργατης κλπ, τουλαχιστο να της αφηνει την υποψια οτι αυτος ενδιαφερετε για μενα.Προτοιμαζει ετσι το εδαφος. Υπαρχει βεβαια και η αποψη οτι της λες στα ισια ότι ενδιαφερεσε (νοουμενου οτι δεν ειναι τελειως ξεκαρφωτο αυτο). Ωστοσο ειμαι προθυμος να ακουσω αποψεις καλυτερες απ τη δικη μου.
Γιαννη πολυ το αναλυεις το θεμα δεν θελει μαθηματικη ακριβεια ουτε τπτ λιγο θαρος και τολμη γιατι να μη την ρωτησεις αν εχει αγορι πανω στη συζητηση εκει που μιλατε τις πετας ενα εισαι γλυκα εχεις αγορι? το κολπο ειναι να το πεις με ανεση οπως σαν να την ρωτας σαρεσει το ποδοσφαιρο? το ιδιο πραγμα ειναι δν καταλαβαινω γτ λες να μη την ρωτησει τετοιο πραγμα δεν θα το ρωτουσα εγω προσωπικα μονο αν εβλεκα οτι με γουσταρει με χιλια μονο τοτε οτι ειναι φως φαναρι πως με γουσταρει μονο τοτε απλα ρωτας μαθαινεις το 90% των εφηβων οταν γουσταρει καποια καποιον ρωταει αυτο το πραγμα τι μου λες τωρα και πιστευω πολλοι θα συμφωνησουν μαυτο