Quote:
Originally posted by anwnimi
Δεν έχω λέξεις...
Πόσο βαθιά στην ψυχή μου φτάνουν τα λόγια σου γλυκιά μου weird... Σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά.
Έχεις απόλυτο δίκιο, το πως βιώνει ο καθένας τη δική του πληγή είναι ξεχωριστό για τον καθένα...
Τις περισσότερες φορές δεν αισθάνομαι όμως καθόλου δυνατή, αισθάνομαι πιο αδύναμη από όλους γύρω μου...Σα να θέλω να κρατηθώ πίσω, να μην προχωρήσω μπροστά. Σα να θέλω να τα καταστρέψω όλα και να φύγω μακριά από όλους και από όλα, να μείνω τελείως μόνη μου και να ζήσω τον πόνο μου όσο πιο δυνατά μπορώ, με όλη μου τη δύναμη! Να μη με αποσπά τίποτα! Σαν να θέλω να τους τιμωρήσω όλους (ποιον και γιατί δεν ξέρω) αλλά τελικά τον εαυτό μου τιμωρώ και ενώ το ξέρω συνεχίζω...
Ίντερ μου σε νιώθω και σένα...Σε παρακαλώ ΜΗ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ!
Ο λόγος που δεν μιλάω σε κοντινούς μου ανθρώπους είναι αυτός ο φόβος που εκφράζεις εδώ. Ότι θα τους δημιουργήσω αρνητικά συναισθήματα, θα είμαι αποκαρδιωτική, πληκτική, επαναλαμβανόμενη, πικρόχολη, μεμψίμοιρη...
Σε παρακαλώ, εδώ ο χώρος είναι ελεύθερος να εκφραστείς...Αν δεν άνοιγες αυτό το θέμα ΕΣΥ, δε θα είχες την ευκαιρία ούτε εσύ ούτε κι εγώ ούτε ίσως και άλλα άτομα που απλά διαβάζουν τα μηνύματα αυτά να ακούσουμε κάτι τόσο όμορφο, ζεστό, ανθρώπινο, απλό...Μπορεί να μην αλλάζει κάτι από τη μια στιγμή στην άλλη, μπορεί η ανακούφιση να είναι παροδική αλλά από τα μικρά βήματα πάμε στα μεγαλύτερα...
ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΩΣ η μονιμη καταθλιπτικη,η αλλαξε τοσο η η η