Originally Posted by
mamamia
λια μηπως ολο αυτο σου εχει γινει εμμονη και το κυνηγας πολυ? μηπως επειδη φοβασαι την αποριψη, με το που γνωρησεις καποια κοπελα προσπαθεις απεγνωσμενα να της δειξεις οτι εισαι καλη για παρεα , οτι εισαι ανοιχτο ατομο με αποτελεσμα να φλιαρεις πολυ, να επιδικνιεσαι εντονα και να γινεσαι στενος κορσες χωρις να το καταλαβαινεις? δεν ξερω αν καταλαβαινεις τι εννοω ομως καμια φορα οταν χαλαρωνουμε , αποδεχομαστε την κατασταση και σταματαμε να κυνηγαμε κατι τοσο εντονα γινετε πιο ευκολο το πραγμα... απο την αλλη πως τα πηγαινες με τις παρεες των αγοριων σου??? επισης αυτο που λες οτι μπορεις να κανεις παρεα και με καποιους που δεν συμπαθεις δεν ισχυει γτ αυτο θα ναι παντα κατι προσωρινο και ποτε δεν θθα σε καλυπτει ! ειναι πολυ συνηθες να μην ταιριαζουμε με πολλους και εγω συγκεκριμενα δεν κανω ευκολα παρεες 1 -2 φιλες εχω κι αυτο γτ δεν αντεχω εγω να συναναστρεφομαι με τους περισσοτερους και φερω εγω καθαρα ευθηνη γτ πολυ απλα ξερω πως δεν μπορω να ταιριαξω ευκολα με καποιον γτ σχεδον παντα διαφερει ο τροπος ζωης και το σκεπτικο μας !