Originally posted by Dexter
Quote:
Η απάντηση σου μου φέρνει στο νου πίνακες ζωγράφων που κανείς δεν τους καταλαβαίνει και ο καθένας δίνει το δικό του νόημα και θαυμάζει το ζωγράφο που βρήκε αυτόν τον τρόπο να το αποδώσει !
Ο καθένας πλήν εμού ! :P
Τι το πέρασες εδώ καφενείο ? Κανουμε μια φιλοσοφική συζήτηση και εσύ φέρνεις μπύρες ?
Στο καφενείο αυτά !
:D :D :D :D
Το post σου μου ανοίγει την όρεξη για...δίδαγμα!
Ο θαυμασμός λοιπόν, συνεπάγεται με την ομορφιά η οποία είναι κάτι τελείως το υποκειμενικό..
Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις δεν ξεπροβάλει πάντα ο θαυμασμός στην ομορφιά απο μέσα τους, αλλα θέλουν να φανεί οτι κάτι καταλαβαίνουν και σπευδουν να δώσουν μια ερμηνεία σε αυτο που βλέπουν και να ονομάσουν αυτό που δεν καταλαβαίνουν \'\'αριστούργημα\'\' ενω ο ζωγράφος μπορεί να έκανε απλά μια μουτζούρα !
Από εκεί και πέρα βέβαια, αν δεν σ\' αρέσει κάτι και ανήκεις στο 1%, σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο που ανήκει στο 99%..ε..τότε μάλλον εσύ το έχεις το πρόβλημα ;)
Δεν είπα οτι δεν μου αρέσει να ανήκω στο 1% και ποτέ δεν εχω προβλημα να υποστηρίξω αυτο που πιστεύω και αυτό που είμαι , ανεξάρτητα αν ανήκω στην πλειοψηφία ή στην μειοψηφία ! Λεω λοιπον οτι είπες μια \'\'μπούρδα\'\' !
Καλή μας χώνεψη! :P
Εγω δεν πίνω μύθο , ευχαριστώ !