Μηνα , την εχω πατησει κ εγω ετσι με ψυχιατρο . Αυτος μου συντηρουσε το προβλημα επι 5 χρονια , κ μεθισε στα xanax. Ευχομαι με τον καινουριο να βρεις την ακρη .
ΥΓ γιατι με λες μαγκαιβερ , ο Αγγελος ειμαι βρε !!
Printable View
Μηνα , την εχω πατησει κ εγω ετσι με ψυχιατρο . Αυτος μου συντηρουσε το προβλημα επι 5 χρονια , κ μεθισε στα xanax. Ευχομαι με τον καινουριο να βρεις την ακρη .
ΥΓ γιατι με λες μαγκαιβερ , ο Αγγελος ειμαι βρε !!
βλέπω παιδιά μάλαμα και τυρανονται και με πιάνει το παράπονο τι αμαρτίες πληρώνουμε...βάζω και τον εαυτό μου μέσα......
kosto30 Εχεις απολυτο δικιο...και εγω αυτο αναρωτιεμαι,γιατι σε εμενα ρε γαμωτο? Ποιανου αμαρτιες πληρωνω? Δεν εχω πειραξει ουτε μυρμηγκι στη ζωη μου ειλικρινα! Και πριν λιγες μερες που περασα απο επιτροπη απαλαγων για να παρωτο Ι5,καθως δεν μπορω να υπηρετησω στο στρατο...εβλεπα παιδια σαν και μενα,εβλεπα τη λυπη και την απογοητευση ζωγραφισμενη στα προσωπα τους...καταλαβα οτι δεν ειμαι ο μονος και εκει που εχουμε φτασει ειναι λογικο η νεολαια να εχει ψυχολογικα προβληματα στις μερες μας.
Τωρα στα δικα μου,οσον αφορα τον καινουργιο ψυχιατρο που πηγα (καθηγητης ψυχιατρικης στο αιγινητειο) και την 100αρα που εσκασα...δεν ειμαι ευχαριστημενος.Οσον αφορα την αγωγη του...ειμαι στα ιδια και χειροτερα επειπεδα,απο κει που το παλευα και πηγαινα καθε μερα γυμναστηριο (μονο αυτη την ασχολια ειχα) τωρα δεν παω ουτε εκει. Ειδικα αυτα τα seroxat, αντι για καλητερα χειροτερα με εκαναν...μου εβγαλαν πιο πολυ αγχος και φοβιες απο πριν,πονοκεφαλους,υπνηλια,� �υξηση ορεξης...εχει ξαναπαρει κανεις αυτο το κωλοφαρμακο? Μ'αρεσει που του λεω γιατρε εχω δοκιμασει 10 και βαλε αντικαταθληπτικα μεσα σε 5 χρονια και δεν εχω δει σημαντικη διαφορα...μηπως πρεπει να δοκιμασουμε κατι διαφορετικο απο τα γνωστα SSRI's? Εκεινος παει και μου ξαναγραφει παλι ιδια κατηγορια αντικαταθληπτικου...στα παπαρια του με λιγα λογια. Συγνωμη κιολας για τα νευρα μου αλλα εχω αγανακτησει...Μηπως υπαρχει πιθανοτητα να εχει συνηθισει ο οργανισμος μου με τα τοσα SSRI's που εχω δοκιμασει ολα αυτα τα χρονια? Να εχω παθει καποιου ειδους ανοσια??
νομιζω οτι ο τιτλος αυτου του θεματος ειναι ο πιο σωστος ' η κατασταση πλεον δεν παλεύεται'
καλησπερα¨) φιλεμου, ευχομαι να σαι καλα, κι σωμαικα κι πνευματικα! σχετικα με τη σκεψησου για κλινικη, δε μπορω να μη παραδεχτω τους επιστήμονες κι γενικα την υγεια, ενοιτε πως σκοπος τους είναι.
όμως παιζει θεμα κι που θα πας?? αν πας σε ιδιοτικο, αν πας σε καποια αξια, θα εισαι σαν διακοπες!! είναι υπέροχοι χωροι, αρκετα είναι σε υπεροχα τοπια ειτε μεσα στο πρασινο κι στην γαληνη ειτε σε παραλιακα μεροι! εκει είναι πολύ καλα, κι κανουν δουλεια- βεβαια είναι η γνωμημου κι αναλογα το πρόβλημα- τωρα,στα κρατικα εκει είναι αλλιως, κι αυτά είναι μεσα στο πρασινο αλλα,,,, είναι καπως, παιζει πολύ ρολο το που θα σε βαλουν, αν πας με αιτια καποιο επιθετικο επ/διο η για άλλο, αν σε πανε στα οξεα, η όχι, το θεμα είναι ότι οι κρισεις πανικου είναι δεχτες κι σκοπος να θεραπευτουν αφου είναι ψυχολογικο θεμα, απλα το νουσου γτ. σαν περαστει το πλαστικο βραχιολακι με το νουμερο δε βγαινει ευκολα!!!!