ισως η βοτκα να νομιζει οτι ειναι ακριβολογος, αλλα να μην αντιλαμβανεται οτι η ακριβεια των λεγομενων, βρισκεται στην ουσια των γραπτων και των αποψεων και οτι η αποσπασματικη αναφορα σημειων, απλα διαστρεβλωνει τα νοηματα...
Printable View
Fixed: Και όμως, είσαι τόσο ειδική στα πλάγια μηνύματα, το είχες αντιληφθεί ότι το εξέλαβα έτσι.
(αυτή είναι η σωστή απάντηση που ποτέ σου δεν θα μπορούσες να δώσεις).
Fixed: Ίσως ο Οδύσσειας να νομίζει ότι είναι ακριβολόγος, αλλά να μην αντιλαμβάνεται ότι η αποσπασματική αναφορά σημείων, απλά διαστρεβλώνει τα νοήματα...
(Ναι... στο ποστ #40 το έκανε αυτό).
Τώρα νομίζω πως είμαστε όλοι ακριβολόγοι!
(παλαμάκια).
Remedy.
...που μου προσάπτετε (αυθέραιτα) εσύ κι ο φίλος σου (άσχετες) ιδέες για τον εαυτό μου (που δεν νομίζω) και μου τις γκρεμίζετε στη συνέχεια - και καλά.
"βοτκα" ομολογω πως το σχολιο σου δεν το καταλαβα καθολου, ουτε καταλαβα ποια ειναι τα αυθαιρετα.
αυτο που ειδα ομως ειναι οτι παραχαραξες το κειμενο μου στο κουοτ μελους ρεμεντι.
αν δεν σου κανει κοπο αποκατεστησε το, και πες στην συνεχεια οτι θελεις ως δικη σου αποψη.
αν ενδιαφερεσαι για αυθεντικα κουοτς, υπαρχει μεγαλη συλλογη, μην αρχισω να τα αραδιαζω, γιατι αλλοι θα κλαψουν κι αλλοι θα γελασουν....
Αλλοιώνουμε τα λεγόμενα του άλλου σε δήθεν quote?Και κατά συρροή?Από πότε καταφεύγεις σε τέτοιες τακτικές βρε κακόμοιρη vodka?Μπάς και ανήκεις και εσύ σε κάτι δύσμοιρες κατηγορίες ψευτοεπαναστατών πίσω απο πληκτρολόγια και πουθενάδων στη ζωή?Κρίμα γιατί δέ σου φαινόταν στο πρώτο σου μήνυμα που μου πόσταρες.Δεν ήξερα,δεν ρώταγα θα μου πείς.Τώρα πλέον απλά γελάω μαζί σου!:D
...το ε-πσι πάλι μπροστά σε ένα γρίφο που όμως δεν είναι και τόσο δύσκολο να λυθεί.
Σόρι για το οφ-τοπικ Οδυσσέα :)
Κανένας γρίφος.
Ο κόσμος το'χει τούμπανο, κι αυτός κρυφό καμάρι.
Γι αυτο εξαφανίστηκε το άλλο νικ τελευταία? Ειναι δύσκολο να γράφεις με δύο μαζί μπερδεύεται λογικό. Άσε που αν δε σου απαντάει κανείς από το φόρουμ δεν έχει πια πλάκα.. Οπότε αναμενόμενο..
...σε κάτι τέτοιες στιγμές μου λείπει το αγόρι μου, ο κρινο μου :(
οδυσσέα, πάλι σόρι.
Λοιπόν, οκ Remedy συγγνώμη.
Διόρθωσα το ποστ#42 έτσι ώστε να φαίνεται ολοκάθαρα η διαστρέβλωση που κάνω εγώ στα δικά σου λόγια.
Ούτε κι εγώ κατάλαβα τι ακριβώς σε πείραξε τόσο, αφού η διαστρέβλωση του κειμένου σου ήταν στο δικό μου ποστ, κάτω από το δικό σου αυθεντικό.
Φυσικά, αυτό ήθελα να φανεί: η παραποίηση που έγινε.
Πήρα το κείμενο σου και του άλλου, το διαστρέβλωσα ώστε να φτιάξω και να βγει μια άλλη διαφορετική νοηματική ‘’ακριβολογία’’.
Τίποτα… Απλώς το έκανα με αφορμή το σχόλιο σου περί ακριβολογίας/ακρίβειας των λεγομένων/διαστρέβλωσης νοημάτων κτλ.
Ένα παιχνίδι με τις λέξεις και τα νοήματα ήταν μόνο. Ένα λογοπαίγνιο.
Δεν είχε κάποιο άλλο σκοπό ή νόημα το όλο ποστ, εκτός από το να φανεί η αλλαγή που έκανα επίτηδες στα λόγια σας (η διαστρέβλωση). Και να σας πω-εμμέσως πλην σαφώς-ότι είστε τόσο ακριβολόγοι όσο εγώ. Ειρωνικό είναι αυτό και για τους τρεις μας. Αυτό.
Όσο για τις αυθαίρετες ιδέες που γράφω ότι μου προσάπτετε:
Το ‘’αυθαίρετα’’ πηγαίνει για το σχόλιο σου #41, όπου γράφεις ‘’μπορεί η βότκα να νομίζει ότι είναι ακριβολόγος….’’ Κτλ.
Το θεωρώ αυθαίρετο, γιατί σε κανένα κείμενο μου δεν έχω υπονοήσει ή γράψει ξεκάθαρα πως νομίζω κάτι τέτοιο.
Από πού προέκυψε ότι εγώ νομίζω πως είμαι ακριβολόγος? Από πουθενά.
Απλά, μου την προσέδωσες έτσι αυθαίρετα -από μόνη σου- για να μου την γκρεμίσεις στην συνέχεια με το υπόλοιπο σχόλιο σου, που το συνεχίζεις ως ‘’αλλά να μην αντιλαμβάνεται ότι η ακρίβεια …μπλα μπλα μπλα’’, στην προσπάθεια σου να υποστηρίξεις τον Οδύσσεια.
Όχι ότι προσβλήθηκα -αν κι ο σκοπός σου ήταν ακριβώς αυτός - απλώς σου εξηγώ το ‘’αυθαίρετο’’ της υπόθεσης.
Και την ίδια αυθαιρεσία έκανε ο Οδύσσειας στο ποστ #40 όπου γράφει:
‘’αφού είσαι τόσο ειδική στα πλάγια μηνύματα όπως λες….’’
Εγώ δεν έχω πει ποτέ ότι είμαι ειδική (ειδική κιόλας) στα πλάγια μηνύματα.
Το μόνο που του έχω γράψει, είναι πως ‘’ διαβάζω πίσω από τις γραμμές’’, κι αυτό φυσικά σημαίνει το πιο απλό πράγμα του κόσμου: απλή κατανόηση κειμένου - και μια αναφορά στον πλάγιο γραπτό λόγο έχω κάνει, η οποία έννοια του πλάγιου λόγου δεν έχει καμία σχέση με την έννοια των πλάγιων μηνυμάτων, φυσικά.
Παρ’ όλα αυτά, μου γράφει πως λέω εγώ ότι είμαι ειδική στα πλάγια μηνύματα, κι έπειτα κι εκείνος μου γκρεμίζει την δήθεν ιδέα που έχω για τον εαυτό μου, συνεχίζοντας στο σχόλιο του την -σπασμωδική του προσπάθεια με λαχτάρα για -ακύρωση μου.
Αυθαίρετο.
Αυτό ήταν όλο.
Ένα λογοπαίγνιο και μια δήλωση είναι στο ποστ #42.
Όσο γι' αυτό που γράφεις στην τελευταία σου σειρά...
Τα αυθεντικά μου quotes δεν έχουν κάτι που μπορεί να κάνει εμένα να κλάψω.
Μπορώ να γελάσω το ίδιο μαζί με αυτά, όσο θα γελούσαν και οι άλλοι... όσο θα γελούσα κι εγώ με τα δικά τους quotes.
Και δεν καταλαβαίνω την... ''απειλή'' σου, αλλά ούτε και ποιος μπορεί να είναι ο τόσο σοβαρός λόγος που την πέταξες...
..Αλλά ούτε και γιατί ανακατεύτηκες στην διένεξη μου με τον Οδύσσεια.
Απειλές αλλού, σε παρακαλώ πολύ. Για να είμαστε τελείως εξηγημένες.
Κι είναι το δεύτερο σου ποστ, που μου απευθύνεσαι με στυλάκι κι έτσι. Κοίταξε το κι αυτό.
Θα προσπεράσω τις σαχλές, γελοίες και απεγνωσμένες προσπάθειες σου μήπως καταφέρεις να με προσβάλλεις. Ένας 37χρόνος σαν εσένα, με τα δικά σου προβλήματα, δεν θα μπορούσε ποτέ να το καταφέρει αυτό σε εμένα, λυπάμαι. Κατά τα άλλα:
Το quote διορθώθηκε, μην ανησυχείς πια γι’ αυτό.
Έχεις άλλα θέματα να ανησυχήσεις, πιο σοβαρά.
Φυσικά και αλλοίωσα τα λεγόμενα σου και το έκανα ολοφάνερα για να το καταλάβεις και εσύ και όλοι.
Βέβαια..
…Αν δεν το έβλεπε η Remedy και η marian_m, εσύ δεν θα είχες αντιληφθεί ποτέ σου την παραποίηση, καθώς δεν τα πηγαίνεις και πολύ καλά με το διάβασμα κι ας μη μιλήσουμε για την αντίληψη…!
Άσε που η δική μου διαστρέβλωση στο σχόλιο σου, εσένα σε βοηθάει και σε συμφέρει γιατί το συγκεκριμένο αυθεντικό ποστ σου που παραποίησα, ήταν τελείως … ‘’ό,τι να ‘ναι’’ θα το ονομάσω, για να μην σε πικράνω κι άλλο.
Για να σε φωτίσω: εγώ δεν είχα αντιληφθεί ότι εξέλαβες το κείμενο μου επιθετικά ή εσύ συνέχιζες να μην αντιλαμβάνεσαι ότι εγώ το έχω αντιληφθεί και το έχω γράψει κιόλας τριακόσιες πενήντα φορές –και ακριβώς από πάνω αυτό έγραφα για 3η φορά!- πως το εξέλαβες επιθετικά?
Εγώ να δεις πόσο γελάω μαζί σου!
Γιατί…
… εκτός από την Οδύσσεια της ζωής σου, έχεις να λύσεις κι άλλα προβλήματα: χρονικής παρακολούθησης, κατανόησης κειμένου-νοήματος, διατύπωσης εύστοχης απάντησης –τα οποία είναι πολύ πιο απλά βέβαια – που όμως εσένα ειδικά (αν ξεκινήσεις να τα κοιτάς από αύριο, έτσι?) θα σου πάρουν κι αυτά, όσα χρόνια πήρε κι ο νόστος του Οδυσσέα.
Κι αν…
που δεν…
Σόρρυ, περισσότερο δεν μπορώ να συνεχίσω μαζί σου.
Τα παρατάω.
παραχαραξες χαχα τι αλλο θα διαβασω ακομα
Φίλε πήρες τις απαντήσεις που χρειαζόσουν για το θέμα σου? Κανοντας μια αναδρομη στις απαντησεις των μελων πιστευω πως αυτο που θα μπορουσε να σου δωσει το φορουμ στο έδωσε. Γιατι μπλέκεις σε αχρειαστες κι ανωφελες συζητησεις? Προχωρα με το θεμα σου και τ' αλλα ενδιαφεροντα στη ζωη σου κι ασε τον χωρο αυτο.
Βρε καύμενη βοτκούλα,η προσπάθεια σου να στοιχειοθετήσεις επιχείρημα χρησιμοποιόντας τα προσωπικό μου βίωμα-προβληματισμό που ήταν και ο λόγος άλλωστε που έγραψα εδώ,αποτελεί προσπάθεια χειρίστου είδους,ενδεικτικότατη της ποιότητας του χαρακτήρα σου.Έριξα και μια ματιά σε προηγούμενα posts σου και πλεον γελάει και ο κάθε πικραμένος,βλέποντας τη πορεία σου στο forum...αλλά επιμέμω οτι δε θα χρησιμοποιήσω τα προσωπικα σου προβλήματα για να νιώσω υπεράνω.Αυτό ούτως η άλλως ισχύει και προφανώς δε με αγγίζεις στο ελάχιστο.Είναι δεδομένο οτι έχεις πολλά θεματάκια να λύσεις στη ζωή σου.
Όσον αφορά στο διάβασμα και αντίληψη που λές ότι ανεπαρκώ...Άν με γνώριζες στη πραγματική ζωή και έβλεπες την επαγγελματική μου ιδιότητα,θα έμπαινες αμίλητη πίσω στο καβουκάκι σου.Γιατί η ζωή μου ΕΙΝΑΙ το διάβασμα.Από αυτό εξαρτάται η ίδια σου η ζωή και του καθενός που θα απευθυνθεί σε μένα.Άστο λοιπόν καλύτερα,εδώ δε περνάνε τέτοιες ανούσιες προσπάθειες - επιθέσεις που συστηματικά απο ότι είδα κάνεις και με άλλους χρήστες στο forum.
Στο καλό! :)
Εννοείται φίλε Γιάννη.Αν και προσανατολιζόμουν και εγώ προκαταβολικά στην κατεύθυνση που μου δώσατε πολλοί εδώ στο forum,είναι σημαντικό να γνωρίζει κανείς οτι επέλεξε έναν δρόμο ευρείας αποδοχής.Δέ θα ασχοληθώ άλλο με τη συγκεκριμένη,αν και ομολογώ ότι γέλασα :)
Ευχαριστώ για το χρόνο σου και εύχομαι ότι καλύτερο.
[QUOTE=ODYSSEAS1976;468882 Άν με γνώριζες στη πραγματική ζωή και έβλεπες την επαγγελματική μου ιδιότητα,θα έμπαινες αμίλητη πίσω στο καβουκάκι σου.Γιατί η ζωή μου ΕΙΝΑΙ το διάβασμα.Από αυτό εξαρτάται η ίδια σου η ζωή και του καθενός που θα απευθυνθεί σε μένα.Άστο λοιπόν καλύτερα,εδώ δε περνάνε τέτοιες ανούσιες προσπάθειες που συστηματικά απο ότι είδα κάνεις και με άλλους χρήστες στο forum.
Στο καλό! :)[/QUOTE]
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα βιώματα μου απολύτως ελεύθερα. Δημόσια τα έχω παραθέσει, αν δεν το κατάλαβες.
Κι όχι, ποτέ δεν θα ήθελα να σε γνωρίζω στην πραγματική σου ζωή. Αν σε κάνει να νιώθεις καλά η ιδέα ότι εσύ έχεις κάποια ιδιαίτερη ''αξία'', νόμιζε το. Γούστο σου.
Ήδη σε κατέβασα από τα σύννεφα στο δεύτερο ποστ μου σε αυτό το θέμα και φρίκαρες, γιατί να το συνεχίσω? Εϊναι ανώφελο...
Ναι, αγαπητέ μου.. ναι...
το διάβασμα.. ναι.. η επαγγελματική σου ιδιότητα... η πραγματική σου ζωή... κτλ κτλ Νιώθω μηδενικό τώρα μπροστά στο μεγαλείο σου.
Φαντάζομαι...
Α, σου υπενθυμίζω ότι έτρεξαν 4 άτομα να σε υπερασπίσουν.
Αυτό δεν συμβολίζει κάτι για τον καλό σου χαρακτήρα, αλλά για την νοημοσύνη σου.
Αυτό δεν συμβολίζει ότι συμπαθούν εσένα, αλλά ότι έχουν πρόβλημα μαζί μου - το οποίο ναι μεν, διάβασες τα ποστ μου -αλλά δεν μπόρεσες να το διαπιστώσεις.
Και μιας που σου μίλησα πριν για χρονική ακολουθία, σου τονίζω ότι τα υβριστικά σχόλια προς το πρόσωπο μου, τα ξεκίνησες εσύ, αναίτια. Εγώ ένα απλό λογοπαίγνιο/μια διαστρέβλωση κειμένων παρέθεσα μόνο. Δεν είχε τίποτα το προσβλητικό το κειμενάκι μου.
Κι εσύ πέταξες ένα κάρο γελοιότητες έπειτα.
Λέει αυτό κάτι για τον δικό σου χαρακτήρα?
Όποιος διαβάσει όλο το θέμα από την αρχή, βλέπει πολύ καθαρά ποιος υπερασπίζει απλά τον εαυτό του και ποιος πρώτος πέταξε εμετό.
Μπορείς να αμπεμπλακείς τώρα.
αν ελειπαν αυτα τα κατεβατα με διαστρεβλωμενα τα λογια και τις αποψεις ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ....
"θελει η ******* να κρυφτει, κι η χαρα δεν την αφηνει" (παλια λαικη παροιμια)
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
ετσι ακριβως τα ειπε?
το θεμα ειναι οτι μαθαμε κατι που δε γνωριζαμε. Ξεραμε οτι ηταν γκρινιαρης κομπλεξικος και ακοινωνητος. Τωρα μαθαμε οτι ειναι και παρθενος και ασχημος με λανθανουσα θηλυκοτητα. κριμα πια!
εγω πρεπει να ανηκω στη μειοψηφια που δεν ειμαι εναντιον των τρολ και των πολλαπλων προφιλ. εχει ενδιαφερον βρε αδερφε τι σκαρφιζεται ο καθενας, που σε πλειστες περιπτωσεις μπορει να εχουν οι εξωφρενικες η μη ιστοριες αντικρυσμα στην πραγματικοτητα του, που δε μπορει να το βγαλει αλλιως παρα σαν τρολ! Πολλα μπορει να μαθει κανεις απο τετοια.. ακομα και το θεμα να ειναι απολυτως φανταστικο, που δεν το πιστευω αυτο γιατι συνηθως ισχυει ο κανονας οσο πιο πολυ μιλαει κανεις τοσο εκτιθεται ο εσωτερικος του κοσμος, η αναγκη του αλλου να ανοιγει διαφορα προφιλ και να λεει διαφορες ιστοριες δεν ειναι φανταστικη, ειναι υπαρκτο προβλημα, και ως τετοιο θα μπορουσε να αντιμετωπιζεται μονο που εδω ειμαστε ενα απλο φορουμ, εστω ψυχολογιας, και ετσι τα τρολοθεματα υποσκαπτουν την σοβαροτητα του.
Καποιους τους πειραζει ισως στον εγωισμο τους η πλασματικη ηδονη που νιωθει καποιος ανοιγοντας ταχα ενα ψευτικο θεμα εις βαρος τους, μην πιαστουνε κοροιδα, τους ξεγελασουν κτλ κτλ. Εγω δε θεωρω οτι ισχυει αυτο. Τον εαυτο τους και μονο τον εαυτο τους προσπαθουν να ξεγελασουν τα πολυπροφιλα, με το να τους προσφερουν μερικα ψιχουλα ψευτικης ικανοποιησης του Εγω, αν και διαφοροποιουνται γιατι υπαρχουν διαφοροι σκοποι υπαρξης πολλων προφιλ. Τωρα μιλαμε για μια συγκεκριμενη κατηγορια του χαβαλε/εξαπατησης, γιατι υπαρχει και η σεξουαλικη παρενοχληση, η ντροπη να δημοσιευσει καποιος με το συνηθισμενο του νικ, και δεν ξερω εγω τι αλλο.
Πραγματικα, οποιοι εχετε χρονο να κανετε πολλαπλα προφιλ και τρολιες, θα μπορουσατε να κανετε κατι πιο δημιουργικο, γιατι με το να κλεινουν τα διπλα προφιλ μπορει να μειωνεται καποια ζημεια στο φορουμ σαν φορουμ, αλλα αυτο δε σας γλιτωνει απο τα θεματα που σας απασχολουν. Περα απο ενα μικρο προσωρινο αντιπερισπασμο στην προσοχη σας, που ομως μακροπροθεσμα θα εχει χειροτερα αποτελεσματα.
συμφωνω λιλιουμ
οντως ειναι χυδαιο να βγαζεις ψευτικες ιστοριες στην φορα και να τρεχουν ολοι να σε βοηθησουν σπαταλωντας τον χρονο τους ενω εσυ τους δουλευεις κανονικα.
συνηθως ειναι ατομα που στην πραγματικη τους ζωη με τιποτε δεν μπορουν να τραβηξουν την προσοχη.
αυτο που θα ηθελα να προσθεσω ομως ειναι οτι σαν φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης να δουμε και λιγο παραπερα οπως για παραδειγμα τις ψυχικες βλαβες που εχουν υποστει αυτα τα ατομα και δεν λειτουργουν σαν φυσιολογικοι ανθρωποι.
δεν εχουν υποστει ολοι ,πολλοι ειναι απλα τρολλ αλλα ας πουμε οπως στην περιπτωση του συγκεκριμενου τρολλ πολλα απο αυτα που ειπε τελευταια σε δικο του θεμα(οχι στο παρον) θεωρω οτι ειναι αληθεια.
πολυ πιθανον αυτη να ειναι η εστια του προβληματος του..
οποτε η καλυτερη λυση ειναι απλως αγνοηση
μια αποψη ειπα οκ μην με φας
δικη μου αποψη δεν ειπα οτι μιλησες γι αυτο!
συμφωνουσα στα υπολοιπα
Νομίζω πως η αντιμετώπισή σας το μόνο που μπορεί να επιφέρει είναι μεγαλύτερη επιθετικότητα. Και το γνωρίζω, γιατί και εγώ διαθέτω αρκετή.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.. Ζώα.
Τώρα εξηγούνται ΟΛΑ.
, ήρθαν και άλλες τώρα να συμμετέχουν στην ίδια τραγελαφική βλακία. Μαζί σας θα γελάει ο κόσμος και τα άλλα μέλη που ξέρουν τι διαβάζουν και ξέρουν να ξεχωρίζουν τα κείμενα και το ύφος, τις γνώσεις κτλ, με την χαζομάρα σας.
Που να είχα καταλάβει κι εγώ τι παίζει... Ευτυχώς που το γράψατε κιόλας και φωτίστηκα επιτέλους!
ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ 'Η ΚΑΙ ΜΠΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ.
Peace τέκνα μου...