να πατε,να πατε
στειλτε μας και μια φωτογραφια
Printable View
οπως σου ελεγα χτες η ζωη θελει διπλωματια κ ευελιξια αφου ακομα κ αν εχεις δικιο μερικες φορες πρεπει να ελισεσε κ να μη λες καταμουτρα οσα πιστευεις στον αλλον αν κ συμφωνω μαζι σου οπως σου λεγα χτες πρεπει να προσεξεις την επικοινωνια σου με τους αλλους καθως κ πως συνενοησαι μαζι τους.
Συμφωνώ,οργανωθείτε να πάμε για καφέ με την Ολγα-να ξεχάσει τα πάντα!!!!!!!!
Μερικές φορές η ψύχωση χρειάζεται εκτός από χάπια και ψυχολογική υποστήριξη.....
βγες έξω γλυκιά μου,ξεκίνα χόμπι,βάλε τη ζωή σου σε άλλη τροχιά και άσε μας ήσυχους με την εκκλησία και το παλιό...ποιος τους χ@@ει;
Εξω έχει χαρά Θεού-οι γονείς σου,πού είναι; αδέρφια δεν έχεις;
Τι χαζή που είμαι 15 χρόνια έχουνε περάσει και δεν μπορώ να ξεχάσω ένα τέτοιο γεγονός είναι που όλοι με θεωρούνε ανόητη σαν την Αντζελα Δημητρίου εκεί μέσα...
βρε ολγα ενα ενα τα πετας.
ακους εκαι σαν την αντζελα δημητριου,που τα σκεφτεσαι και τα λες.
αντε πηγαινε για κανενα καφε με τον undetermined να ξεσκασεις γιατι πρεπει να εχεις χαζεψει τοσο καιρο μονη σου
ναι εκεί είμαστε γλυκιά μου ρεμεντυ και δεν πρόκειται να τους αλλάξω την απόψή τους για μένα και δεν ξέρω γιατί κόλλησα έτσι εγώ με αυτούς εκεί πέρα λέτε τελικά να τους αγάπησα παράφορα; ή είναι θέμα άλλο;
είμαι βλήμα που ρεζιλεύτηκα τόσο πολύ....και δεν μπορώ να το ξεπεράσω
Nαι αλλά από τότε εγώ πάω από το κακό στο χειρότερο ενώ όλοι οι άλλοι ορθοποδήσανε και πήγανε ψηλά παντρευτήκανε βρήκανε δουλειές, εγώ ασχύμηνα χάλασα ταλαιπωρήθηκα. Δεν με θέλει και κανένας άντρας. Γιατί σε αυτήν την εκκλησία δεν μπορώ να πάω;;; Σε αυτήν την εκκλησία όλοι με απορρίψανε γιατί δεν με θέλουνε εφόσον είναι χριστιανοί;;;;Με θυμούνται όλοι σαν βλήμα.
'Hθελα να με θυμούνται σαν πυροτέχνημα αλλά δεν κατάφερα να σκάσω και τώρα με θυμούνται όλοι σαν βλήμα!!!!!!!!!!
ε εσυ το προκαλεσες,,τι αναρωτιεσαι τοτε..
βασικα το εκανες λογω υπερβολικης ηττοπαθειας και απο φοβο αλλα περασε ενας αιωνας!
αντε ξεχνα τα επιτελους και ζησε!
τι θα κανεις μια ζωη θα κλεγεσαι?
ολγα να σου πω ενα πραγμα ετσι οπως το εχεις γραψει εδω το θεμα καπιος πρεπει να παει στο μαντειο των δελφων για να βρει τι συμβαινει περιεγραφε καλυτερα τα πραγματα κ λεγε ολο το θεμα οχι το μισο
Kαλα μεγαλε εχεις θεματα....
Και μην ποσταρεις το ηλιθιο τραγουδι εχεις θεματα ψυχολογικα να λυσεις...Το ξερω αυτο θα εκανες αλλα εχεις καταντησει κουραστικος...
Σου ξαναλέω να πας σε ενα ψυχολογο να τους πεις αυτα π σκεφτεσαι....
Αληθεια ποσων ετων εισαι...Την αληθεια πες γιατι αν εισαι κατω απο 15 τοτε νορμαλ εισαι...Αν εισαι παραπανω να πας σε ειδικο...Σοβαρα...
η λεξη σοβαρα κ εσυ για εμενα δεν εχουν καμια σχεση (στο εβαλα κ size4 για να το εμπεδωσεις) κ εγω στο ξαναλεω οπου αλεξανδρος_77 εσυ βαλε τη λεξη τοιχος_77 αφου αυτο θα ειμαι για σενα μονιμα στη προκειμενη περιπτωση με εσενα ιδικα δεν εχω να λυσω απολυτως τιποτα αφου για μενα ειναι σαν να μην υπαρχεις.
κ συγκεκριμενα μια κ ελεγες οτι θα πας σε ψυχολογο πηγενε κ καλες συνεδριες :D
χαχαχαχα Αλέξανδρε.... τα είπα όλα νομίζω. Τι δεν καταλαβαίνεις;;;;;;
Δεν είσαι χαζή. Θύμα είσαι. Της κοινωνίας στην οποία ζεις και την οποία έμαθες να σέβεσαι τόσο, ώστε να την αφήνεις να σου υποδεικνύει τι θα πιστεύεις για σένα.