Μπανιο εκανα..Ενταξει? :)
Printable View
Μπανιο εκανα..Ενταξει? :)
επισήμανση 1: το να σου απαντάει κάποιος όταν τον ζαλίζεις, μπορεί απλά να σημαίνει ότι είναι ευγενικός και δεν θέλει να σε στεναχωρήσει. Ακόμη όμως και να μην έχω δίκιο, στην επισήμανση 2 φαινεται ξεκάθαρα ότι της έχεις κάνει φασαρία για την ελλειπή προσοχή της στο πρόσωπο σου, οπότε αυτό από μόνο του ακυρώνει τον τίτλο του θέματος σου.
πι ες: μνημόνιο κλαίιω!!!!! φαλακρές περιοχές!!!
δεν βγάζω άκρη εδώ μέσα χαχαχα
λέω καλύτερα να αποχωρήσω πιο πολύ με τσάτισε αυτό παρά η κοπέλα! απαπα
άντε καληνύχτα σας και καλή συνέχεια.
Μα καμια απαντηση δεν σου αρεσε..?
το πιστεύω.ε λέω κάποιος θα βρεθεί εδώ μέσα να μου πει ΠΩΣ δι@ολο θα ξεκόψω (σόρρυ για την έκφραση) όλα τα άλλα άκουσα εκτός από το ΠΩΣ.το να μην απαντήσω κι εγώ το ήξερα.απλώς ήθελα κάτι πιο ανθρώπινο και αναίμακτο :p
μόνο τρελή δε με βγάλανε,με κόμπλεξ με με με.χίλια δυό άκουσα.
δεν πειράζει υγεία και καλή καρδιά!
Κοπελα93 πως να ξεκοψεις απο καποιον που σε εχει γραμμενη και ξεκομμενη ηδη?Δεν σε ειρωνευομαι απλα δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σου..
Το καλυτερο κατα την αποψη μου ειναι να μιλησεις με την ιδια την κοπελα..να της πεις ολα αυτα που ενεφερες εδω..τα παραπονα σου..και αν δεν σου δωσει καποια λογικη εξηγηση να της πεις με ομορφο τροπο οτι δεν θελεις να συνεχισετε την επικοινωνια αυτη...γιατι το κανεις τοσο δυσκολο μεσα στο μυαλο σου??
καλά εγώ κάνω τα εύκολα δύσκολα.είναι χαρακτηριστικό μου αυτό.να δυσκολεύω τη ζωή μου.μαζόχα.
πέρα από την πλάκα,τα έχω πει αλλά αυτή βγαίνει πάντα λάδι και εγώ η παρανοϊκή ή πιεστική.κατά ένα μέρος το πιστεύω αλλά......δε βγαίνει άκρη γι'αυτό και θέλω να ξεκόψω.τι άλλο να πούμε μωρέ; δεν έμεινε και τίποτα. και να ενδιαφερθεί και να στείλει,οκ θα τα πούμε μιά φορά,μετά πάλι το ίδιο θα με ενοχλεί.γιαυτό και εγώ κατέληξα.
προτιμώ να μην της πω επομένως τίποτα από τη στιγμή που προσπάθησα αλλά δεν επέφερε καρπούς η προσπάθειά μου οπότε δεν έχει νόημα να εξηγήσω κάτι.
γιατί δεν ξέρω.κάπου κολλάω.ίσως επειδή τότε μου είχε συμπαρασταθεί.ίσως επειδή είμαι και λίγο ψυχοπονιάρα και σκέφτομαι τους άλλους.υπέρτατο ελάττωμα!
Ίσως επειδή είπε ότι θα έρθει το Μάρτιο..δεν ξέρω...δεν ξέρω ειλικρινά ούτε και εγώ.
ίσως επειδή είναι πολύ άσχημο να ξεκόβεις απότομα και με καυγάδες..επηρεάζει άσχημα την ψυχολογία και δε θέλω να το ξαναπεράσω.
ναι να μου πεις ξέκοβεις αλλά θες και χωρίς μαλώματα;; πιστεύω ότι ως ένα βαθμό επιτυγχάνεται αλλά όχι τελείως.
έχει μιά βάση αυτό.ίσως να'ναι ο εγωϊσμός.
το ξέρω δεν είμαστε αρεστοί σε όλους αλλά θα ήθελα να είμαι αρεστή επειδή και εγώ τη συμπαθώ.
αν δε τη συμπαθούσα κάλλιστα τώρα θα είχα ξεκόψει.κι ούτε θα με'νοιαζε τι θα πει.
όχι ότι γιαυτήν τρελαίνομαι να δω τι θα πει αλλά δεν θεωρώ ότι είναι και για τα μπάζα άνθρωπος ώστε να μην την υπολογίζω.
Μα γιατι να μαλωσεις με την κοπελα??εχεις να χωρισεις κατι μαζι της?προφανως την κουρασε η επικοινωνια αυτη και με τον τροπο της στον δειχνει..το αποδεχεσαι κ τελειωσε η ιστορια..ξερεις ποσες κοπελες ιντερνικες θα βρεις να μιλας??μιλουνια..διαχωρισε ομως τις φιλες απο τους διαδικτυακους ανθρωπους..ουδεμια σχεση :)
Ειναι καθαρά εγωισμός, όπως μια γνωστη μου τη χώρισε το αγόρι της κ αυτή τον ήθελε πίσω έκλαιγε χτυπιοταν. Κ την ρώτησα τι τον θες αφού ειναι μαλακας κ δε σου φερόταν καλά! Κ η απάντηση ηταν: για να τον διώξω εγΩ αυτή τη φορά!! Έτσι κ η φίλη μας επειδή ειναι φτυσμενη θέλει να το γυρίσει τούμπα κ να φανεί σαν να ηταν ααυτή που διέκοψε τη φιλία!!! Αχαχαχαχαχαχα!! Πολύς εγωισμός κοπέλα. Κόψε λίγο γιατί θα βασανιστεις πέρα από το οτι θα βασανιζεις κ άλλους.
Τι να πω και εγω που ολο το φορουμ με αγαπαει!!Ολα τα μελη πινουν νερο στο ονομα μου!!
γιατί να μαλώσω; επειδή αν κόψω επικοινωνία και εξηγηθώ θα μαλώσουμε σίγουρα.θα είναι κάτι πολύ τραβηγμένο..οπότε θέλω χωρίς αυτό.χωρίς να μαλώσω χωρίς τίποτα.απλά να ξεχαστούμε,τέρμα.το ξέρω τι πιο εύκολο να βρεις ιντερνετικές,γιατί οι κανονικές είναι πανδύσκολο.ίσως και να έπεσα στην παγίδα της φίλης και καλά καλής και με καταλαβαίνει,ίσως επειδή πιστεύω ότι δύσκολα θα κάτσει άνθρωπος να μιλήσει με μένα για τόσο πολύ καιρό 1,5 χρόνο το ίδιο γ22μένο θέμα.περνούσα άσχημα τότε και μου στάθηκε.αυτό είναι όλο.αλλά άλλο τότε άλλο τώρα.ίσως και εγώ κολλάω στο πρλθν ότι επειδή τότε ήταν καλή θα είναι και τώρα.όμως δεν είναι το ίδιο.γιαυτό και θα ξεκόψω.θα βρω έξω φίλους.που ΔΕ θα είναι κορίτσια.είναι όλες τους επιφανειακές και ανταγωνιστικές αλλά άλλο θέμα αυτό.ξύνω πληγές.
Και κατι τελευταιο..Ξεχωρισε τα φορουμ και το ιντερνετ απο την ριαλ λαιφ!Δεν θελω να φανταστω τωρα οτι εισαι με ενα ποτηρι ουισκι στο χερι καπνιζοντας με τα ματια βουρκωμενα επειδη δεν σου απανταει στο φορουμ!!!
γέλα με τα χάλια της φίλης σου και της άγνωστης κοπέλας και θα έρθει κι ώρα σου! χαχαχαχαχαχαχα
γιατί ξέρεις ότι όποιος γελάει καλύτερα γελάει τελευταίος.ή όποιος γελάει τελευταίος γελάει καλύτερα.ΟΚ;;;
α και δε θυμάμαι να σου έδωσα το οκ για να έχεις τόση οικειότητα μαζί μου και να μου την καρφώνεις πισώπλατα.άκου εκεί ''κόψε λίγο,πολύς εγωισμός'' σε ξέρω κι από χθες;
άκου να δεις θράσος ο κόσμος.
Ωραια λοιπον κοπελα93..Καταπολεμησε την μοναξια με αληθινους ανθρωπους και οχι πισω απο μια οθονη,αν ομως η "πορτα" πισω απο μια οθονη σε πληγωνει και σε τρελαινει ετσι εξω τι θα κανεις?Δουλεψε το λιγο αυτο..
Μην μιλατε για φαγητο ρε...Το mnimonio κανει διαιτα εδω και 2 ωρες!Στηριξτε αυτη την προσπαθεια!!