Αυτό το χαζό σκυλί,φιλε μου,έχει μεγαλώσει,ένα κουνέλι,2 ξέμπαρκα κουτάβια,7 δικά της,και μια γάτα...
Μην πιάσουμε συζήτηση για το ποσο "κακά" σκυλιά είναι τα pitbull...
Απλά κάποιοι,η niggas η white trash("ΠΟΖΕΡΙΑ"),σε όλο των κόσμο τα εκμεταλλεύονται λόγο δύναμης και απίστευτης αδυναμίας που έχουν στον ανθρώπινο περίγυρο...
Από κει και πέρα μην μου προσβάλεις το σκυλί,ούτε εμενα με το να με βάζεις στην ίδια κατηγορια με των κάθε,και καλά είμαι κάτι γιατί έχω αυτήν την ράτσα...
Η τύπισσα έχει περάσει 7 καρκίνους,poses εγχειρήσεις,ποτε δεν την είδα στεναχωρημένη και λυπημένη,να πει ai γαμήσου δεν έχω όρεξη,"γιαυτο" μου την σπάει,έχει γεννηθεί να υπηρετεί και να είναι αξιαγάπητη ότι και να της κάτσει,και δεν έχω όρεξη πια για κάτι τέτοιο,το θεωρώ ηλίθιο εντελώς σauτο το μπουρδέλο που οι περισσότεροι είναι σε φάση να ποδοπατήσουν τα πάντα για να είναι εκείνοι καλά,οποτε φαντάσου πια η άποψη μου για τους ανθρώπους που λειτουργούν σαν τα σκυλιά...
Δεν είναι η ελλάδα μονο,ο δυτικός τρόπος είναι έτσι,κατανάλωσε,αν δεν μπορείς να καταναλώσεις δεν υπάρxεις...
Και φυσικά,white trash all over,έχουν "γιοθετισει" αυτών τον τρόπο,και φυσικά η κοινωνία λειτουργεί με αυτών των τρόπο,δεν έχεις λεφτά,δεν καλύπτεις ούτε βασικές ανάγκες,όπως την υγεία...
Μην λέμε μαλακίες τώρα,όλα προς πώληση είναι...
Και για να αλλάξεις δεν είναι ότι πας νορβηγία,πας αλάσκα,να είσαι μονος σου χωρίς ομιλούμενα σκατά γύρο σου.