Originally posted by Mοναξιά
Quote:
Originally posted by NikosD.
Δεν νομίζω ότι αμφισβήτησε κανείς πως έγινε παραβίασης προσωπικών δεδομένων, αδίκως κουβεντιάζουμε επ αυτού.
Το ζήτημα είναι η γρήγορη αποκατάσταση του προβλήματος και έχω την αίσθηση πως σέβομαι βαθιά τους ανθρώπους που συμμετέχουν στο φόρουμ και κάνω το καλύτερο δυνατό, στο μέτρο που μπορώ. Αυτό έκανα και σήμερα.
Αν ωστόσο για σένα η γρήγορη αποκατάσταση του προβλήματος νοείται μόνο εντός λίγων λεπτών ή έστω μίας, δύο ωρών, τότε θα σου συνιστούσα είτε να αλλάξεις φόρουμ, είτε να ετοιμαστείς για μήνυση προς κάθε εμπλεκόμενο (μέλος του φόρουμ που παραβίασε δεδομένα, ιδιοκτήτη του φόρουμ που άργησε να αντιδράσει κτλ)
Ευχαρίστησα και με προσωπικά μηνύματα γι\'αυτά τα μέτρα, τα έστω τόσο καθυστερημένα. \'Εχω μεγάλη εμπειρία από fora, το ζήτημα τακτοποιείται σε όλα αυτόματα ή το πολύ σε 3 ώρες. Αν εσείς θεωρείτε αυτό παράλογη απαίτηση ή πολύ δύσκολο να εξασφαλίσετε moderatorς όπως έχουν ακόμα και τα πολύ πιο κατώτερα από το δικό σας πολύ αξιόλογο και επιστημονικό site, τότε διαγράψτε το μέλος
εκτός αν έχει πειστεί ότι δεν κινδυνεύει από κανέναν γνωστό της που την παρακολουθεί και δεν δημοσιεύει προσωπικά στοιχεία, γιατί είναι ικανό να συνεχίσει την ίδια τακτική και τότε θα είναι πολύ αργά αυτή τη φορά για εκείνη που δεν έχει επίγνωση και είναι πάσχων, αλλά εσάς που δεν την προστατεύετε ούτε αυτή ούτε εμένα. Τα έχουν πει όλα τα άλλα μέλη. Παραπάνω αποδείξεις από το να ζητήσω μια συνάντηση μαζί της για να την πείσω ότι δεν είμαι το άτομο που φαντασιώνεται ότι είμαι, δεν έχω. Προστατεύστε την ιστοσελίδα σας. Το λέω με καλή προαίρεση, είμαι άνθρωπος της ειρήνης και όχι δικομανής.
Ευχαριστώ και πάλι για την αποκατάσταση