Η γνώμη μου είναι, ότι αν δεν σου περνάνε πρέπει να κάνεις την μαγνητική για να ηρεμήσεις! Αυτό είναι το τελευταίο που μπορείς να κάνεις και το πιο αποτελεσματικό!
Printable View
θέλω να κάνω μαγνητική αλλά ταυτόχρονα φοβαμαι για να είμαι ειλικρινής..
να σημειωσω οτι αυτοί οι σπασμοί παρουσιάζονται παντου...μάτι..πρόχωπο...σε όλο τω σώμα...χέρια..πόδια...παντου!
Εχεις στη πλάτη και στην κοιλια ;
nai...pantou!!
Την Μαγνητικη μου ειπε να την κανω ο γιατρος. Την εκανα και ηρεμησα. Η αληθεια ειναι οτι αν βαλεις κατι στο μυαλο σου δύσκολα μπορει να φυγει.........ειχα σπασμους παντου....σε ολα το σωμα!ακομα και στην κοιλιά...στους γλουτους...στις γαμπες...στα μπρατσα...στο προσωπο.....στα δαχτυλαα....παντου και συνεχεια και ασταματητα!μερα-νυχτα-24 ώρες το 24ωρο!
akrivws to idio me sena exw kai egw lora...
telika psuxoswmatiko htan auto? giati egw exw paei kai se nevrologo kai se pathologo kai mou eipan oti einai psyxoswmatiko..opote lew na min to psaksw allo..
Lora poso sou krathsan esena autes oi syspaseis? egw ta exw 1 mhna sxedon kai den pernane me tipota..an mporeis apantise mou..
Είχα αυτές τις συσπάσεις 2μιση μήνες περίπου συνέχεια! Όμως, ακόμα και τώρα που μιλάμε δεν μου έχουν σταματήσει τελείως! Μέσα στη μέρα, κάτι νιώθω αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό!
Μην αγχώνεσαι! Αν μπορέσεις να το παλέψεις χωρίς να κάνεις άλλες εξετάσεις, είναι το καλύτερο!
Απλά εγώ... είχα τρομοκρατηθεί πολύ γιατί εψαχνα μανιωδώς στο νετ και μου είχε γίνει έμμονη ιδέα! Είχε καταστραφεί η καθημερινότητά μου!
to idio kai h diki mou Lora...akoma kai gia plagia amuatrofiki sklirinsi fovamai...doksa tw ThEO adynamia den niwthw...mono syspaseis...pantou...xeria, daktyla, mirous, laimo ,auxena, gonata pelmata...sta matia...sta xeili.. pantou!!! exw tromokratithei kai olo auto ofeiletai sto oti kai egw epsaxna sto net..o nevrologos apekleise kathe tetoiou eidous astheneia afou me eksetase kai mou eipe oti einai katharo egxos...mou edwse kati agxolitika kai mou eipe oti me auta tha mou stamatisoun oi syspaseis..shmera ta ksekinisa...elpizw na stamatisei edw olo auto pou pernaw..se euxaristw!
6η μέρα σήμερα που παίρνω τα αγχολυτικά αλλά τίποτα...ελάχιστη διαφορά..ο νευρολόγος μου είχε πει ότι με αυτά θα μου σταματούσαν τελείως οι μυικές συσπάσεις αλλά τίποτα ακόμη...ανησυχώ πολύ..
Πηγα στο νευρολόγο πάλι χθες και του είπα οτι ακόμη και με τα αγχολυτικά δεν μου σταματήσαν οι μυικές συσπάσεις..τον πίεσα να μου γράψει μαγνητική και ήταν αρνητικός...μου είπε οτι αφού δεν μου πέρασαν με τα αγχολυτικά τότε αποκλείει ότι είναι από άγχος και πιστεύει ότι αυτό που έχω είναι μία καλοήθης κατάσταση που ονομάζεται δεσμιδώσεις και ότι υπάρχει φάρμακο...Lora αν σου είναι εύκολο πες μου αν αυτό που είχες εσύ ήταν ψυχοσωματικό...τι είναι πάλι αυτές οι δεσμιδώσεις...έχω τρελαθεί...και τώρα που σταμάτησα τα αγχολυτικά τις νιώθω πολύ πιο έντονα από ότι οταν τα έπαιρνα...παιδιά λίγη βοήθεια!!!! έχει καταστραφεί η ζωή μου..
Επειδή και εγώ ήμουν σε άθλια κατάσταση.... έψαξα τα πάντα. Εγώ φοβόμουν ότι έχω πλάγια αμυοτροφική πλευρική σκληρυνση... κάπως έτσι νομίζω λέγεται.
Είχε καταστραφεί η καθημερινότητά μου....δεν μπορώ να περιγράψω τίποτε άλλο, αυτή η φράση τα λέει όλα. Πήγα στον νευρολόγο, ο οποίος με κάτι ασκήσεις που μου έκανε, όπως να σφίγγω χέρια κλπ.... μου είπε ότι δεν έχω τίποτα και ότι είναι από το άγχος. Όμως επειδή όλα αυτά τα ενοχλητικά δεν σταμάτησαν ξαναπήγα δεύτερη φορά και μου έγγραψε να κάνω ένα ηλεκτρομυογράφημα. Έκανα το ηλεκτρομυογράφημα στην βιοιατρική όπου η γιατρός εκεί μου είπε ότι δεν έχω τίποτα, παρ' όλα αυτά αν οι δεσμιδώσεις συνεχίζουν να το επαναλάβω και να κάνω και μαγνητική εγκεφάλου και σπονδυλικής στήλης για να εξετάσουμε και το κεντρικό νευρικό σύστημα. πέρασαν 2 βδομάδες περίπου και πάλι δεν είχαν σταματήσει. Πήγα πάλι στον νευρολόγο ο οποίος μου είπε ότι για κάποιο λόγο έχω αγχωθεί και νομίζω ότι κάτι έχω γι αυτό και δεν σταματάνε. Εγώ βέβαια ήξερα ότι έχω τρομοκρατηθεί από το internet.... καθώς ήμουν πεπισμένη ότι έχω αυτή την σπάνια ασθένεια....ουσιαστικά είχα πάθει πανικό και το πρόβλημα είχε ενταθεί. Ο αδερφός μου είναι και αυτός γιατρός και μου έλεγε από την πρώτη στιγμή ότι δεν έχω κάτι....μου είπε όμως να πω στον νευρολόγο να μου γράψει μια μαγνητική για να ηρεμήσω. Σε εμένα έτσι λειτούργησε και ηρέμησα... ήταν ψυχολογικό. Ο ίδιος ο νευρολόγος μου είπε να κάνω μαγνητική ενώ καταβάθως πίστευε ότι ήταν ψυχολογικό. Εγώ δεν του το ζήτησα. Θεωρώ ότι αν συνεχίσουν θα κάνει και ο δικός σου το ίδιο. Αν δεν βρείς άκρη, στείλε μου να σου πω τα στοιχεία του να σε βοηθήσει. Είναι στρατιωτικός νευρολόγος.
Παρ' όλα αυτά, για να ηρεμήσεις, όταν πήγα να κάνω τη μαγνητική μου μίλησε εκεί ο γιατρός και μου είπε ότι έχουν πάει εκεί άτομα με πολύ χειρότερα συμπτώματα και τελικά δεν έίχαν τίποτα. Το μυαλό τα κάνει όλα. Κάνε άλλο λίγο υπομονή χωρίς να το σκέφτεσαι....Για εμένα η μόνη λύση να ηρεμήσω ήταν να σιγουρέψω με κάποιον τρόπο ότι δεν έχω κάτι. Είδα με τα μάτια μου την καθαρή μαγνητική και ηρέμησα.
Lora είναι σαν να περιγράφεις εμένα αυτή τη στιγμή...ο γιατρός μου απέκλεισε την ΣΚΠ διότι δεν έχει τετοιο σύμπτωμα...μου απέκλισε και την πλάγια αμυατροφική γιατί είναι ασθένεια η οποία χτυπάει άτομα άνω των 50... απλά επειδή δεν μου πέρασε με τα αγχολυτικά πιστεύει οτι δεν προέρχεται από άγχος...αν και για να είμαι ειλικρινής ακόμη και όταν τα έπαιρνα ήμουν πολύ αγχωμένη...δυστυχώς λόγω του ότι μένω Χίο, εδώ έχουμε μόνο έναν νευρολόγο και αυτός είναι στο νοσοκομείο..και με τρόμαξε όταν μου είπε να το παρακολουθούμε...ήταν βέβαια αρνητικός στο να κάνω μαγνητική...εγώ αυτές τις συσπάσεις τις έχω παντού...προσωπο, ματια χερια, δακτυλα, μπρατσα, γονατα, γαμπες...κοιλια πλατη...παντου!
και μία τελευταία ερώτηση Lora..είχες και στα μάτια πεταρίσματα? εγώ έχω κάθε μέρα..και όχι αποκλειστικά μονο στο ένα...μερικές φορές και στα δύο..
είχα πεταρίσματα παντού και συνέχεια. Στη κοιλιά, πίσω στους γλουτούς στα μπούτια, στις γάμπες, στα δάχτυλα, στο πρόσωπο...παντου! και συνέχεια....!
και εγώ είμαι από τη ΧΙΟ αλλά μένω Αθήνα! Δεν βλέπεις διπλά ούτε έχεις προβλήματα με την όραση έτσι? Δεν σου έγγραψε να κάνεις ούτε ένα ηλεκτρομυογράφημα?? Συνήθως είναι το πρώτο πράγμα που κάνεις σε τέτοιες καταστάσεις. Η γνώμη μου είναι να πας και σε κάποιον άλλον γιατρό. Τουλάχιστον να κάνεις ένα ηλεκρομυογράφημα. Με αυτή την εξέταση αποκλείεις τις ασθένειες του περιφερικού νευρικού συστήματος όπως η πλάγια μυατροφική (πως λεγεται).
Πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται? Μαγνήσιο παίρνεις? Μη σταματήσεις να παίρνεις...παίρνε 2 αμπούλες κάθε βράδυ. Θα σε βοηθήσεις αρκετά. Κατά την γνώμη μου δεν έπρεπε να πάρεις αγχολυτικά. Δεν ξέρεις τι παρενέργειες έχουν. Ο νευρολόγος ο δικός μου ούτε καν μου το πρότεινε. Του είπα γιατρέ αν δεν έχω κάτι και στην μαγνητική να πάω σε ψυχίατρο? να πάρω φάρμακα? και μου είπε ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ...ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ.
Με συγχωρείς πολύ τώρα είδα ότι είσαι 23! Και διάβασα και το πρώτο μήνυμα σου! Πιστεύω ότι έχεις πάθει το ίδιο πράγμα με εμένα. Άρχισα να έχω διάφορες ενοχλήσεις, έμπαινα στο iNTERNET.... είχα πανικοβληθεί, και μετά άρχισαν τα πεταρίσματα! Κόψε τα αγχολυτικά, μην κάνεις στον εαυτό σου άλλο κακό. Βγές έξω.... περπάτα στο ωραίο νησί μας.... πήγαινε για μπάνιο....βγές με φίλους και ξέχασέ... το! Ακόμη και αν δεν το καταφέρεις.. προσπάθησε όταν τελικά κάνεις όλες τις εξετάσεις και δεις ότι δεν έχεις κάτι, να μην ξαναταλαιπωρήσεις έτσι τον εαυτό σου και χαίρεσαι και να απολαμβάνεις την κάθε μέρα μου περνά!
ότι θέλεις να με ρωτάς!
Έχω αυτό που εχεις εδώ κ 7 μηνες δεσμισωσεις παντού, έψαχναν πολύ στ ίντερνετ, δεν έχω παει ν κάνω εξετάσεις παρα μονο αίματος, πόνο η αδυναμία δεν έχω νιώσει, όταν δεν το σκέφτομαι, δεν τ νιώθω, όλα είναι στο μυαλό πυστευω, αν είχες κάποια απο τις αρρώστιες π λες πίστεψε με θα είχες πόνους, κ όχι αυτές τις αθώες δεσμιδωσεις, Απλα χαλάρωσε μην το σκέφτεσαι κ ασχολησου με κάτι
παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον...Λορα ακριβώς την ίδια κατάσταση με εσένα βιώνω...οι γονείς μου με αποτρέπουν από το να πηγαίνω σε γιατρούς γιατί ισχυρίζονται ότι αν πίστευαν ότι έχω το παραμικρό οι ίδιοι θα με έτρεχαν σε όλες τις ειδικότητες...απλά έμπαινα και εγώ σαν μανιακή στο ίντερνετ και να διαβάζω όλα τα συμπτώματα για όλες τις αρρώστιες..θέλω να πιστεύω ότι λόγω ηλικίας δεν υπάρχει περίπτωση να έχω αυτήν την σπάνια ασθένεια..ο γιατρός με εξέτασε 2 φορές..κουτσό..περπάτημα σε ευθεία..δύναμη στα χέρια κ.λ.π. θα προσπαθήσω να το ξεχάσω αν και ομολογώ ότι τώρα που ξέρω ότι βιώνουν και άλλοι άνθρωποι το ίδιο με μένα παίρνω κουράγιο...όποτε με βλέπετε να γράφω εδώ δώστε μου κουράγιο! το έχω τόση ανάγκη! Και όντως..το νησάκι μας είναι μοναδικό! κρίμα που με τις ιδέες που μου κόλλησαν δεν μπορώ να χαρώ τις ομορφιές του!
διπλά δεν βλέπω παρά μόνο όταν το κάνω επίτηδες..από μικρή το έκανα...ή όταν εστιάσω κάπου και αφαιρεθώ για λεπτά..φεύγει για λίγο το βλέμμα και τα βλέπω διπλά...αλλά αυτό το είχα πάντα..αλλά τον τελευταίο καιρό το έψαξα και αυτό και πανικοβλήθηκα!
και όταν τους νιώθω αυτούς τους σπασμούς καποιοι είναι πολύ δυνατοί...άλλοι πιο ήπιοι..και νιωθω σχεδόν κάθε μέρα για δευτερόλεπτα σαν κάτι να με καίει σε διάφορεσ μεριές στο ΄ροσωπο..συνήθως κοντά στο μάτι..και στο μάγουλο..αλλά και στο τριχωτό της κεφαλής..
Γεια σου madiwspa
Εχω και γω κατι παρομοιο με σεναι..
Ολα ξεκινησαν με ενα χειρουργειο ρουτινας υποτιθεται,χιαστοι,πριν 2 χρονια,τον ΑΥγουστο του 12.
Εκτοτε η ψυχολογια μου κατακρημνιστικε γιατι η αποθεραπεια μου ηταν δυσκολη και πονουσα.
Οποτε ενα χρονο μετα το χειρουργειο,περυσι το καλοκαιρι δλδ,κι ενω ειχα ξεκινησει αντικαταθλιπτικα για 6 μηνες,τα σταματησα μονος μου,υποτροπιασα και παλι απο την αρχη το Σεπτεμβρη.
Εγω ειχα στα ποδια μου και τα 2,τσιμπηματα στις φτερνες και πατουσες..(Σαν να περπατανε μυρμηγκια δλδ..)\
Καποια στιγμη εφυγαν,αλλα εδω και περιου 5-6 μηνες,εχω καποιους σπασμους των μυων στις πατουσες (απο την μεσα μερια προς το πλαι...)Μυστηριο δλδ..και περισσοτερο στο δεξι ποδι.(το αριστερο ειναι χειρουργημενο...)
Τι να πω...ειναι ενοχλητικο σε καταλαβαινω..
Εχω ξεκινησει ψυχοθεραπεια απο το Νοεμβρη...καποια πραγματα τα βελτιωσα στον εαυτο μου αλλα να πω την αληθεια δε ξερω που σκοπευει ακριβως αυτη...
Ο γιατρος μου δωσε και λυρικα για 5 μηνες (για το αγχος) τα οποια εκοψα ομως (ο ιδιος μου τα μειωσε και τα κοψαμε)
Δε ξερω πως σκατα αντιδρα το σωμα και τρεμουμε καθε μερα..
Μου ειπαν να κανω και μια εξεταση θυρεοειδους και σιδηρου,μπας και ειναι απορρυθμισμενος..αλλα δε νομιζω.
Ακομα και να ηταν,κανει σπασμους η ελλειψη θυρεοειδοτροπων ορμονων?
Κουραγιο σε ολους μας...
Καλησπέρα unbreakable..
εγώ έχω μυικές συσπάσεις παντου...όπως και η Λορα..αν δεις όλα τα μηνύματα θα καταλάβεις την κατάστασή μου...δεν ξέρω αν είναι ψυχοσωματικό..το εύχομαι όμως, γιατί φοβάμαι πολύ απο αυτά που διάβασα στο νετ
τα περαστικα μου (το ονομα σου?)
ολα μεσα στο μυαλο ειναι λενε.μολις γυρισα απο τον γιατρο μου και θελει να αυξησουμε τα αντικαταθλιπτικα κατα 100mg.
λεει ειμαι ενα κλικ πριν να με αφησουν τελειως αυτες οι δεσμιδωσεις/μυοκλονιες...αλλα ειμαι επιφυλακτικος...
κι αν σταματησω τα φαρμακα μετα τι?
σκατα...
γιατι ευχεσαι να ειναι ψυχοσωματικο?
πιστευεις πως θα υπαρχει λυση?
θελω να πω αναρωτηθηκα κι εγω καποια στιγμη τι θα προτιμουσα να ειναι,και ειπα μαλλον ασθενεια γιατι τα φαρμακα θα την θεραπευσουν,ενω τα ψυχοσωματικα ειναι λιγο αοριστα για το πως θεραπευονται.τουλαχιστον εγω δε ξερω εαν εχω πειστει πως τα αντικαταθλιπτικα/αγχολυτικα μας κανουν καλο οσον αφορα αυτα...
σκεψεις στο μπερδεμενο μου μυαλο.
η αληθεια ειναι ομως πως ειμαι καλυτερα σε σχεση με τον σεπτεμβρη/οκτωβρη
καλησπέρα unbreakable..
Λοιπόν, ο λόγος που εύχομαι να είναι ψυχοσωματικό είναι γιατί φοβάμαι τις ασθένειες...αν είναι ψυχοσωματικό θα το παλέψω μόνη μου και θα το αντιμετωπίχω όσο δύσκολο κι αν είναι...η ασθένεια είναι βαρύ πφράγμα..πηγα και σ δεύτερο νευρολόγο και μου είπε και αυτός ότι είναι από έντονο άγχος..αν θέλεις τη γνώμη μου πάλεψε το μόνος σου..τι ηλικία έχεις αν επιτρέπεται? εγώ είμαι 23 και δεν πρόκειται να ξανα πάρω αγχολυτικά και άλλες τέτοιες βλακείες..
το όνομά μου ειναι Μάντυ και θέλω να γίνω και πάλι καλά!
Lora στη γλώσσα ένιωθες συσπάσεις? εγω ναι! αν μπορείς απάντησε μου! έχω πεθάνει απο το φόβο μου..
Καλησπέρα!
Δεν ένιωθα συσπάσεις στην γλώσσα, όχι. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και μην πανικοβάλλεσαι. Ο δεύτερος νευρολόγος δεν σου πρότεινε μαγνητική? Συνεχίζεις και έχεις συσπάσεις παντού? Πόσος καιρός έχει περάσει? Κάνε υπομονή άλλες 2 βδομάδες και αν δεν σταματήσουν, πήγαινε να κάνεις μία μαγνητική.... εγώ δεν θα μπορούσα να ηρεμήσω αλλιώς. Σε νιώθω και σε καταλαβαίνω. Μπορώ μόνο να σου πώ για να ησυχάσεις ότι είχα αυτές τις συσπάσεις 3 μήνες συνέχεια....και τις έχω και τώρα πού και πού μέσα στη μέρα. Και γω έβλεπα διπλά, γιατί έβαζα τον εαυτό μου σε αυτή την κατεύθυνση, δηλαδή του ότι έχω κάποιο σοβαρό νόσημα.
Ο αδερφός μου εμένα μου είχε πεί, ότι αν δεν σου προτείνει να κάνεις μαγνητική να του πείς ότι βλέπεις διπλά και ότι ζαλίζεσαι κλπ....για να αναγκαστεί να στην γράψει. Δεν ξέρω αν είναι σωστό που σου το λέω...πάντως είναι μόνη λύση για να ηρεμήσεις. Εγώ αν δεν μου αποδείκνυε κάποιος ότι δεν έχω τίποτα... θα είχα τρελαθεί. Μόλις είδα τα αποτελέσματα ηρέμησα! Το προκαλείς εσύ όλο αυτό.
θα παω αυριο να μου γραψει ηλεκτρομυογραφημα...δεν αντεχω αλλο..1 μιση μηνα τα εχω αυτα..στη γλωσσα την τελευταια εβδομαδα, ομως...
Εγω ειμαι 32 Μαντυ.
Επισης θελω να γινω καλα κι εγω...αλλα νομιζω πως τα φαρμακα βοηθανε,αρκει να ειναι ελεγχομενο καπως...
Ισως σε καποιες περιπτωσεις να μην γινεται διαφορετικα...
Επισης εγω εχω αγχος για το ποτε θα σταματησω τα φαρμακα...και επισης θελω να γινω καλα κι εγω οπως ημουν...
Βοηθάνε σίγουρα τα φάρμακα αλλά λόγω της ηλικίας μου (23) δεν θέλω να τα ξεκινήσω από τώρα..έχω και τους δικούς μου να φωνάζουν και να μου λένε...μην παίρνεις φάρμακα..θα γίνεις μάνα..θα κάνεις παιδιά..μην βάζεις τον εαυτό σου δε τέτοια διαδικασία...απλά εγώ, όπως και η Lora μπαίνω συνέχεια στο ίντερνετ και φοβάμαι για κάποιες σπάνιες ασθένειες ποθ έχουν τα συμπτώματα που έχω και εγώ..βέβαια οι νευρολόγοι στους οποίους πηγα μου τις απέκλεισαν λόγω ηλικίας...αλλά το σάπιο μυαλουδάκι μου έχει κολλήσει εκεί! Αυτό που με τρελαίνει είναι ότι δε μου λείπει τίποτα και δεν μπορώ να χαρώ τα όμορφα πράγματα που μου συμβαίνουν, επειδή έχει κολλήσει στο μυαλό μου ότι κάτι έχω..τελικά δεν θα πάω για ηλεκτρομυογράφημα..γκρινιά ζει η μάνα μου...της είπε ο νευρολόγος ότι είναι για μεγαλύτερες ηλικίες και δεν θέλει να το κάνω!
Lora τι ηλικια έχεις αν επιτρέπεται? σχετίζεται η ηλικία με τη νόσο που φοβαμαι? σου είπε κατι τέτοιο ο νευρολόγος σου? έχω δει ότι είναι για άτομα άνω των 50..
Lora λογικά σε έχω ζαλίσει, όμως αν είναι εφικτό χρειάζομαι τη βοήθειά σου...πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σου? θέλω μερικές πληροφορίες ..στείλε μου αν μπορείς και πες μου αν υπάρχει κάποιος τρόπος άμεσης επικοινωνίας μαζί σου..κοντεύω να τρελαθώ!
μπορεις να μου στειλεις κάποιο προσωπικό μήνυμα αν θέλεις! δεν έχεις ηρεμήσει καθόλου ε?
εμένα να ξέρεις με έπιασε πάλι στον αγκώνα και το είχα για όλη την εβδομάδα!
Madiwasp, να ξέρεις ότι εγώ δεν είμαι γιατρός, και δεν μπορώ σίγουρα να σου δώσω ιατρικές πληροφορίες για συγκεκριμένες νόσους.
Αν συνεχίζουν όλα αυτά που έχεις καλό θα ήταν να πάρεις και την γνώμη άλλων γιατρών και ίσως και γιατρών από κάποια μεγάλη πόλη.
Μπορ'ω να σε στηρίξω και να σε βοηθήσω σε ότι αφορά την ψυχολογία σου, σχετικά με το ότι τα ίδια συμπτώματα είχα και εγώ και είμαι τώρα μιά χαρά χωρίς κανένα παθολογικό πρόβλημα.
Παιδιά καλησπέρα είμαι νεό μέλος, με λένε Αλέξανδρο είμαι 29 ετών και είναι τιμή μου που βρήκα μια παρέα σαν τη δική σας.
Θα ήθελα να πω σε σένα LORA17, ότι έχω τα ίδια συμπτώματα με σένα (αυτά που ένιωθες), τρέμουλο στα ανω κατω ακρα μυικη αδυναμια, δυσκολία κατάποσης, σπασμούς, έντονα αντανακλαστικά και γενικότερα σε μια φάση σύγχυσης!! Πρέπει να σας πω, πως πάσχω απο υποθυροειδισμό hashimoto(αυτοάνοσο) (και είμαι πολύ αγχώδης) και το έριξα σε αυτό, ο ενδοκρινολόγος που με είδε, με καθησύχασε και μου είπε τα έντονα αντανακλαστικά και όλα αυτά είναι θέμα άγχους..όμως τα συμπτώματα χειροτέρεψαν έτσι πήρα μαγνήσιο trofocard και κάπως την παλεύω!!
Μαγνητική, Μυογράφημα και Εγκεφαλογράφημα έκανα προ 3ετίας, τότε ήταν όλα καθαρά!!!
Τώρα? Παιδιά τα φώτα σας!! (οι γονείς μου, μου λένε να χαλαρώσω και πως όλα είναι στο μυαλό μου, μάλιστα λέω να ξεκινήσω ψυχοθεραπεία)
Ευχαριστώ
Mπορεις να μου πεις λιγακι για το μαγνησιο που πηρες? εγω πηρα μαγνησιο για τονωση επειδη διαβαζα και ειδα οτι αδυνατισα παρα πολυ. Δεν ξερω αν το παιρνουν αυτοι που θελουν να κανουν διαιτα και το εκοψα γτ δε θελω να αδυνατισω.