Φοβάμαι ότι θα τα πάρω άσχημα κ θα διαολοστείλω όλη την οικογένεια!! Ενοχικούς, ναρκισιστές, κομπλεξικούς...Πως εξηγούν το αυτονόητα δηλαδή οτι ενοχλούν σε κάποιους που κοιτάνε μόνο την πάρτη τους?
Printable View
Φοβάμαι ότι θα τα πάρω άσχημα κ θα διαολοστείλω όλη την οικογένεια!! Ενοχικούς, ναρκισιστές, κομπλεξικούς...Πως εξηγούν το αυτονόητα δηλαδή οτι ενοχλούν σε κάποιους που κοιτάνε μόνο την πάρτη τους?
Ανησυχώ για την εικόνα μου..πως φαίνομαι στους άλλους...φοβάμαι μην δν τα καταφέρω σε αυτά που έχω αναλάβει! Ανησυχώ μην πάει κάτι ανάποδα..
Φοβάμαι ότι πάλι σαμποτέρω τον εαυτό μου...ανησυχώ μην επαναληφθεί το ίδιο μοτίβο κ φανώ χαζή! Φοβάμαι ότι θα εκτεθώ ανεπανόρθωτα...φοβάμαι μην κάποιοι με έχουν πάρει με κακό μάτι κ θα αρχίσουν τα προβλήματα..ανησυχώ πως δεν θα μείνω ακέραια κ δυνατή.
Φοβάμαι ότι έχω δώσει πολλά λεφτά σε έναν μάστορα για να μου κάνει ανακαίνιση σπιτιού και το αποτέλεσμα δεν θα είναι αντάξιο των προσδοκιών μου..
Φοβάμαι γενικώς...
δεν φοβάμαι τίποτα , έχω γίνει μπόεμ τύπος και τους γράφω όλους στα παπαρια μου μάγκες ξεκολλάτε είναι ώρα σιγα σιγά!
Φοβάμαι ότι δεν θα καταφέρω ποτέ να λύσω το πρόβλημα μου ότι θα είμαι δυστυχισμένος και ότι κάποια ημέρα θα δώσω μια οριστική λύση στο πρόβλημα μου με συνοπτικές διαδικασίες...
Φοβαμαι για το μελλον μου, φοβαμαι για τα αθλια οικονομικα μου, φοβαμαι οτι ποτε δεν θα ξεφορτωθω την κοιν. φοβια και καποια μερα θα παω απο κριση πανικου.
φοβαμαι οτι ποτε δεν θα βρω τον παλιο καλο εαυτο μου!
θα συνεχεισω να ειμαι κλεισμενη για παντα μεσα σε αυτο το σπιτι!
Φοβαμαι οτι δε θα τη ξανα δω ποτε..
Φίλε JohnT... πίστεψέ με αν αυτό που θες είναι να μην τη ξαναδείς... θα είσαι ok... αν όμως το θες και δεν το θέλει εκείνη.. καλό κουράγιο.. ξέρω πως είναι.. και είναι εφιάλτης στην αρχή όμως... μετά, τα συναισθήματα ξεθωριάζουν... το ελπίζω τουλάχιστον και για σένα και για μένα...
οτι δεν θα αποδεχτω ποτε τον εαυτο μου,θα μεινω κλεισμενη σ'ενα σπιτι,σ'ενα κρεβατι,δεν θα κανω ποτε φιλους,δεν θα βρω ποτε αγορι,δεν..δεν..δεν
Η αληθεια ειναι οτι δεν φοβηθηκα ποτε κατι, τουλαχιστον οχι σε τετοιο βαθμο ωστε να το παρω και πολυ στα σοβαρα. Οπως ολα τα πραγματα, ετσι και αυτο καποια στιγμη επρεπε να μου τυχει, και τωρα φοβαμαι, και φοβαμαι πολυ. Φοβαμαι οτι δεν θα τα καταφερω να εχω την σχεση που θελω με τον γιο μου, και δεν μπορω να σκεφτω κατι που μπορει να με φοβισει περισσοτερο.
Φοβάμαι μην πάθει κάτι ο πατέρας μου...δεν τον βλέπω καθόλου καλά και όλα χειροτερεύει με την πάθηση του!
Μηπως δεν συναντησω ποτε την γυναικα της ζωης μου , ειμαι πολυ εκλεκτικος ο σκασμενος..............κ δεν μπορω συμβιβασμους
φοβαμαι τον εαυτο μου.Τι θα βρω να σκεφτω παλι για να μου χαλασει η διαθεση
Και καλά κάνεις, όχι που φοβάσαι πως δεν θα συναντήσεις ποτέ την γυναίκα της ζωής σου, αλλά που είσαι εκλεκτικός και δεν μπορείς τους συμβιβασμούς. ειδαμε κι εμάς με τους συμβιβασμούς μας πόσο χάλια τα κάναμε όλα...Quote:
Μηπως δεν συναντησω ποτε την γυναικα της ζωης μου , ειμαι πολυ εκλεκτικος ο σκασμενος..............κ δεν μπορω συμβιβασμους
Και εγώ το σκέφτομαι αυτό με το αν θα βρω ποτέ τον κατάλληλο σύντροφο...
Κάποτε γνώρισα έναν 12 χρόνια μεγαλύτερο και οι φίλοι μου έλεγαν "μη" γιατί είναι μεγάλη η διαφορά και τώρα βρήκα έναν 22 χρόνια μεγαλύτερο...
Από τη μία ντρέπομαι να κυκλοφορώ με κάποιον που μοιάζει σαν πατέρας μου,από την άλλη σκέφτομαι και αν δεν βρω κάποιον που να μου αρέσει....
και τελικά τί είναι πρεπον και τι όχι;
Εγώ είμαι 31
''και τελικά τί είναι πρεπον και τι όχι;''
Πρέπον είναι αυτό που νιώθεις εσύ κι εκείνος ... κι εσύ απ΄ότι λες δε νιώθεις και πολύ καλά...... τουλάχιστον όταν κυκλοφορείς.
Tα 22 χρονια ειναι πολλα , τα 12 ειναι ΟΚ . Τα παντα ομως ειναι σχετικα . Αν ο 53χρονος μικροδειχνει.........αν εσυ μεγαλοδειχνεις ( που μικροδειχνεις στην πραματικοτητα ) . Δυσκολες αποφασεις , παιζει ρολο ολο το ' πακετο ' που μπορει να σου προσφερει ο αλλος . Χημεια να υπαρχει .
η φραση σου αυτη, δειχνει ξεκαθαρα οτι η γνωριμια σου με τον ανθρωπο αυτον, ειναι ενας συμβιβασμος για εσενα, για να μην εισαι μονη, ενω δεν σου αρεσει.
θεωρω τραγικο να ντρεπεσαι να κυκλοφορησεις με τον συντροφο σου, η να εισαι μαζι του στην βαση του "ας τον κρατησω προς το παρον γιατι δεν βρισκω αλλον".
υποτιμας και τον αλλον και τον εαυτο σου.
Exεις πολύ δίκιο Ρέμεντι,με αυτόν τον άνθρωπο δεν έχω σχέση,απλώς του αρέσω και μου αρέσει....
αλλά ναι,όταν δεν αισθανόμαστε για κάποιο λόγο καλά με κάποιον,καλύτερα να μην σέρνουμε μία κατάσταση απλά για να υπάρχει.!!
Ευχαριστώ για την απάντηση,ήταν αυτό που χρειαζόμουν.!
Ευχαριστώ πολύ Μακ,για την απάντηση και για την φιλοφρόνηση....
Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή την ζωή,όταν είμαστε έτοιμοι να έλξουμε την αγάπη και την συντροφικότητα,αυτό θα γίνει-όπως και να έχει.....σίγουρα η εξωτερική εμφάνιση είναι ένας σημαντικός παράγοντας,αλλά νομίζω ότι λίγοι είναι οι πραγματικά άσχημοι άνθρωποι....όλα είναι και θέμα χημείας...βεβαίως.!
Eτσι ειναι Ντιανα , καλα τα λες , σε θεωρω φιλοσοφημενο παιδι . Οι ωραιοι ανθρωποι εξωτερικα ομως ειναι λιγοι , οπως κ οι ωραιοι εσωτερικα .
Ολοι ωραιοι ειναι μακ, ολοι καλοι και αγιοι. Εκει εχω καταληξει εδω και χρονια. Απλα δεν ειμαστε ολοι για ολους, και η δυσκολια ειναι στο να βρουμε καποιον να ταιριαζουμε.
Ακόμη χειρότερο θα είναι πιο μετά αν μείνεις με κάποιον με τόση μεγάλη διαφορά ηλικίας . για παράδειγμα όταν εσύ είσαι 50 αυτός θα είναι 72 και ωχ... :) εκέι θα φαίνεται η διαφορά (σε όλα όχι μόνο σε εξωτερική εμφάνιση)όσο κι αν μικροδείχνει τώρα...
Πολύ φοβάμαι ότι δεν ξέρω τί μού γίνεται. (δεν με ενοχλεί παρόλα αυτα) :)
Είμαι ανήσυχη και αγχωμένη γενικά..ενώ ήθελα και θέλω να κάνω πράγματα μέσα στη μέρα ξαφνικά δν κάνω τπτ κ κάθομαι στον καναπέ. Και εκκρεμούν ένα σωρό δουλειές...δεν έχω πρόβλημα να τις κάνω αλλά για κάποιο λόγο κάθομαι σαν ανάπηρο!!!
Μπα Ντιανα , εχω διαβασει κ εγω αυτην την θεωρια , δεν βλεπω ομως ναλλαζει τιποτα , οταν τηρω σταθερο ωραριο , η ακαταστατο . Το ξερω οτι η συμβουλη σου ειναι φιλικη , δεν την εκλαμβανω ως καταπιεση . Ξερεις , επειδη πραγματι δεν μου αρεσει εστω κ η ενδειξη αυταρχισμου , πολλες φορες μετραει οχι τι θα σου πει ο αλλος , αλλα πως θα το πει . Ας πουμε οποιαδηποτε φραση αρχιζει απο το ' να ' ( κανεις ) , ' πρεπει ' , ' δεν ' κ.ο.κ. με κανει ναντιδρω ( φρασεις που χρησιμοποιει ο πατερας μου , γι αυτο κ δεν τα παμε καλα ) . Ενω αν μου πει ο αλλος , μηπως θαπρεπε , νομιζω οτι αν εκανες αυτο , κ.ο.κ. μπορει να με κανει οτι θελει ( τηρουμενων των αναλογιων ) . Η παραγραφος σου , οπως ειναι διατυπωμενη , δεν μου προκαλει αντιδραση . Ειμαι πολυ της συζητησης , αλλα με τους ορους που προανεφερα . Ο καθεις με τις ιδιοτροπιες του !!!
Φοβάμαι
Ο αδερφός μου έκανε μερικές εξετάσεις.. τον πονούσε το στήθος του.. ο γιατρός του είπε όλα εντάξει, αλλά να μείνει απόψε στο νοσοκομείο..
Δε θέλει να μείνω μαζί του, με καθησύχασε και μ΄έστειλε σπίτι...
Είναι ίσως ο μόνος άνθρωπος που ξέρω πως νιώθει, ξέρω τι αισθάνεται...
Είμαστε δίδυμοι.. ξέρω πως φοβάται.... κι εγώ φοβάμαι πάρα πολύ, για εκείνον... μακάρι να είναι όλα καλά