Originally Posted by
giorgos panou
δεν είμαι τρελος ρεσυ!!! γτ. να σε κατηγορισω!!! ενταξι, μπορει να εχω θεμα με καποια ατομα εδώ μεσα, αλλα δεν νιωθω ότι θελουν ολοι το κακομου!! , δεν εχω σκιζοφρενεια -ακομ,α δλδη χιχιχ- μακαρι να μου την ελεγαν ολοι όπως εσυ, μακαρι να διαφωνουσαν ολες όπως εσυ!!
λοιπον κοιτα, πρωτων, αναφέρομαι γενικα, όχι ιδιαιτερα σε εμενα, ο λογος είναι ο εξης, όπως κι μου ειχε πει ο γιατρος, τα ατομα που είναι εξαρτημενα, όπως εγω, που εχουν το πρόβλημα της πολυτοξικομανιας δεν πρεπει για 1-2 χρονια να παρουν καμια ουσια!!! ουτε ένα ποτηρακι αλκοολ, δλδη, ενας καθαρος ανθρωπος, η καποιος που επινε ναρκωτικα- ακομα κι κοκα!- μπορει να κανει περιστασιακη χρηση χωρις να κινδυνευει, μπορει να πινει ακομα κι μαυρο μια στο τοσο !! εγω όμως λογο του ότι ο εγκεφαλοςμου εχει πρόβλημα εχει"τσαλακοθει" οσο κι να τον "σηδεροσω" η "τσακιση" θα υπαρχει παντα!! μεχρι να παιθανω θα είμαι εν δυναμη χρηστης!! απλα μετα από 2 χρονια αποχης, θα μπορω να πιω κανενα ποτηρακι η κανα τσιγαρακι 0 μια φορα το δυμηνο όμως!!!! κι με προσωχη!! γτ. πολύ απλα είμαι πολύ πιο ευάλωτος!!!
για παραδηγμα, παρα το ότι εχω να πιω κοκαινη παρα πολλους μηνες! το σαββατο, ετυχε να βρεθω σε ένα πολύ ομορφο περιβαλον, ένα σπιτι μεσα σε δασος με καλη παρεα, κι παρασηρθηκα, με αποτελλεσμα να κανω χρηση ενδοφλεβιας κοκαινης!!! παρα ότι εχω να κανω ενεσημη χρηση κοκας πανω από 10 χρονια το εκανα σχεδόν χωρις ενδιασμο!!! το πιστευεις ότι ακομα κι σημερα, ακομα κι τωρα νιωθω λες κι είναι 1- 2 χρονια που βαραγα κοκα????