Ξεκίνα την αναζήτηση με το τσι κουνγκ και εκει θα τα βρεις ολα. Εχεις διαθεση ομως και υπομονη; Θα σου παρει αρκετα χρονια για να φτασεις στο σημειο να κουμανταρεις το πονο στο λεω απο τωρα!
Printable View
εγω εχω πεισθει απολυτα απο την κονφιντ παντως, νομιζω οτι ξερει τι λεει.αν το συνεχισουμε, μπορει και να παραμορφωθω :p
δεν ξερω αν εχεις καποια σχεση με τετοιες προτιμησεις κον, αλλα αν ειχες, μετα χαρας θα σου εμπιστευομουν το "new beggining" να τον σπασεις στο ξυλο.....
("νεα αρχη", αμαν με τις σταδιακες παραθεσεις, νομιζω οτι βλεπω θριλερ....)
Είδες πόσο έχω μπει στο πετσί του ρόλου; λολ
Μόνο που δεν έχουμε τα ίδια γούστα με τον New. Ψάχνουμε άλλα πράγματα που μας εξιτάρουν, πχ το μαστίγιο μπα.
Με λίγα λόγια New για να συνοψίσω, καλά έκανες και έγραψες για μαζοχισμό, γιατί δε φαίνεται να εντάσσεσαι
στο D/s τόσο αλλά στο SM (sadomasochism).
Τώρα, για τα υπόλοιπα, τις θεραπείες και τα λοιπά,
έχουμε επίσης τη διαφορά ότι εγώ δεν το θεωρώ καθόλου αρρώστια, ούτε νιώθω να με στιγματίζει, ούτε θα ήθελα να
είμαι αλλιώς, αλλά να μην αναλώνομαι και σπαταλιέμαι, γιατί βαριέμαι τις βλακείες και μυρίζομαι τις μπαγαποντιές.
If u know what I mean. Και όπως σε κάθε χώρο παίζουν πολλά τέτοια σκηνικά. Από sams, που είτε θέλουν να χειρίζονται
την Mistress, υπαγορεύοντάς της την πραγματοποίηση των φαντασιώσεών τους, είτε παραγνωρίζοντας τις δικές της
ανάγκες και δίνοντας προτεραιότητα στις δικές τους, είτε παραβιάζοντας διαρκώς συμφωνημένα για να τιμωρούνται,
είτε είναι ανήλικα στην ψυχοσύνθεση που ψάχνουν ένα υποκατάστατο της μαμάς τους. Να μας λείπεται.
Επίσης ήθελα να σου πω, πρόσεχε μήπως στην απεγνωσμένη σου προσπάθεια να ξεφορτωθείς επιθυμίες και
πλευρές που σε χαρακτηρίζουν, πέσεις σε κάναν ή καμιά σκιτζή που θα σου τιριρίσει τον ψυχολογικό σου κόσμο
και στο τέλος θα είσαι κατεστραμμένος αλλά δήθεν σωσμένος.
Ok got it. Είσαι Mistress αλλά εσύ τι ξέρεις από αυτό; Τι έζησες; Ήσουν Λονδίνο 8 χρόνια και πήγαινες στο Pedestal καθε Σ/Κ? Τί έχεις πετύχει μέχρι τώρα Let me guess.... Δεν είχες ποτέ ένα sub παρά μόνο sams. Και νομίζεις πως όλοι είναι sams ε ?
Επειδή νομίζεις πως μιλάς σε sam σαν τα παιδάκια που διαθέτει η κοινότητα στην οποία ανήκεις και εγώ δεν ανήκω και τη σνομπάρω γιατι είμαι sub πήγαινα στο Pedestal και ζούσα τη πραγματικότητα θα σου πω κάτι το οποίο κανένα sam δεν μπορεί να το πει παρα μόνο αν είναι ανίδεος και δεν ξέρει τι τον περιμένει και θα μετανιώσει 100% τη στιγμη που το ξεστόμισε....
Σου χαρίζω την ελευθερία μου για όσο διάστημα θέλεις με τη διαφορά πως θα μπεις εδώ μέσα μετά από ένα μήνα και θα πεις παιδιά έχασα....και θα παραδεχθείς ότι βρήκες real sub. Mένεις Αθήνα; Κάντο δεν έχεις να χάσεις κάτι. Εσύ θα θέσεις τους όρους και εγώ απλά θα τους αποδεχθώ.... Δεν θα το δεχθείς όμως και ξέρεις γιατι; Γιατί φοβάσαι ότι θα χάσεις....
Πήγαινε τώρα με τα sams να κάνεις παρέα και άσε το που ανήκω εγώ.... Ξέρω πολύ καλύτερα από εσένα.... Με τι παίζεις με safe word ε? Ok πήγαινε να παίξεις με κανα sam να περάσει η ώρα αντε...
Remedy σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σου αλλά δεν θα το κάνει το συγκεκριμένο γιατί δεν πρέπει να το κάνει παρα μονο αν ήμουν ο σκύλος της ως reward μια και έμαθε κάτι από αυτά που με κάνουν να ευχαριστιέμαι ή επειδή της ήρθε κάποια στιγμή. Αλλα η συγκεκριμένη έχει μάθει μόνο με sams γιατί η Ελλάδα έχει μόνο sams. Έχει δίκιο σε αυτό αλλά εγώ δεν ανήκω σε αυτούς και έχει μπερδευτεί λιγάκι....
ps. Να ξέρεις dear πως ο μονίμος κερδισμένος από αυτό το παιχνίδι είναι ο sub και ότι και να κάνει η οποιαδήποτε Mistress δεν θα καταφέρει να το αλλάξει ποτέ αυτό. Και το καλύτερο απ' ολα για τους subs είναι πως δεν χρειάζεται να κάνουν όλα αυτά που λές.... εδώ
Quote:
Από sams, που είτε θέλουν να χειρίζονται
την Mistress, υπαγορεύοντάς της την πραγματοποίηση των φαντασιώσεών τους, είτε παραγνωρίζοντας τις δικές της
ανάγκες και δίνοντας προτεραιότητα στις δικές τους, είτε παραβιάζοντας διαρκώς συμφωνημένα για να τιμωρούνται,
είτε είναι ανήλικα στην ψυχοσύνθεση που ψάχνουν ένα υποκατάστατο της μαμάς τους.
Από τη στιγμή που αποκτάς Mistress και της δίνεις τα πάντα είσαι κερδισμένος γιατί το κάνεις συνειδητοποιημένα για τον ίδιο σου τον εαυτό.... Ευχαριστιέσαι που την ευχαριστείς.... Αλλά από ποιον sub να τα μάθεις αυτά με τα sams που κάνεις παρέα...
Τι νέα ξεκινήματα και κουραφέξαλα!
Σαν τον παλιό καλό καιρό!
Αυτά τα νεύρα να τα κοιτάξεις, όλο και χειροτερεύουν.
Μήπως (τάχα) φταίει ότι δεν τρως τις καρπαζιές σου;
Εύφλεκτος ο σουμπάκος. χαχα
θα συνχωρεσετε την αδιακρυσια μου,αλλα δεν μπορω να μην ρωτησω τι ειναι οι ακολουθες λεξεις
sub,sums k mistresses
Ολοι ξερετε εκτος απο εμενα!
Υ,Γ
εψαξα στο google αλλα δεν βρηκα τιποτα!
http://el.wikipedia.org/wiki/BDSM
Πήγαινε εκεί που λέει ''Βασικές έννοιες''.
Άντε, μορφώσου κι εσύ Μαράκι :P
Τι ποιες γνώσεις μου μαρή :P ?
Κι εγώ πήγα εκεί που έστειλα εσένα για να μπορέσω να παρακολουθήσω την συζήτηση και όλον αυτόν τον κώδικα!
Δεν ξέρω, κάτσε θα μας τα εξηγήσει αύριο η Confide^^
Ποια είναι η διαφορά του sam από του sub…
sam είναι ο wannabe sub αυτός που δηλώνει sub αλλά δεν είναι γιατί στη πορεία κάποια στιγμή και πολύ σύντομα αναλόγως το κατά πόσο είναι μια Mistress έξυπνη ή όχι θα αρχίζει να κάνει διάφορα θα αντιμιλάει, θα τη βρίζει, θα την ειρωνεύεται και θα κάνει και αυτά που είπε Από sams, που είτε θέλουν να χειρίζονται
είτε είναι ανήλικα στην ψυχοσύνθεση που ψάχνουν ένα υποκατάστατο της μαμάς τους. Kαι θα συμπληρώσω σε όλο αυτό πως το βασικότερο όλων είναι να της στερήσει της δικιά της ελευθερία.
Αν μια Mistress είναι έξυπνη υπάρχει ένα τεστάκι να σου κάνει που θα καταλάβει κατευθείαν αν κάποιος είναι sub ή sam.
Aπό την άλλη ένας πραγματικός sub και οχι sam απλά χαρίζει την ελευθερία του (είναι μεγάλη κουβέντα αυτό εσείς δεν το καταλαβαίνετε αλλά μια Mistress το καταλαβαίνει) και η Mistress αυτονόητα φυσικά έχει τη δικιά της ελευθερία εξ'ολοκλήρου την οποία ένας sub δεν έχει δικαίωμα να την αμφισβητήσει. Έτσι λοιπόν σου κάνει ένα τεστάκι τη 1η ή 2η ημέρα μια Mistress και βλέπει κατα πόσο είσαι διατεθειμένος να χάσεις την ελευθερία σου και κατά πόσο έχει εκείνη τη δικιά της ελευθερία. Οι Αγγλίδες το κάνουν συνέχεια και σου λένε ας πουμε δεν ζήτησα Brat (συνωνυμο του sam) ζήτησα sub.
Δεν θα με ρωτήσετε ποιό είναι το τεστ όμως γιατί δεν πρόκειται να σας το αποκαλύψω...
ps Όπως επίσης υπάρχουν και οι wannabe mistresses οι οποίες ναι μεν θέλουν ένα sub 24/7 αλλά δεν θέλουν από την άλλη να καλύπτουν τις ανάγκες αυτού του ατόμου πχ τις οικονομικές γιατί θα πρέπει να σταματήσει πχ τη δουλειά του....
Είναι πολύ μεγάλη βρισιά να πεις sam κάποιον sub
sam είναι ο wannabe sub αυτός που δηλώνει sub αλλά δεν είναι γιατί στη πορεία κάποια στιγμή και πολύ σύντομα αναλόγως το κατά πόσο είναι μια Mistress έξυπνη ή όχι θα αρχίζει να κάνει διάφορα θα αντιμιλάει, θα τη βρίζει, θα την ειρωνεύεται και θα κάνει και αυτά που είπε Από sams, που είτε θέλουν να χειρίζονται
είτε είναι ανήλικα στην ψυχοσύνθεση που ψάχνουν ένα υποκατάστατο της μαμάς τους. Kαι θα συμπληρώσω σε όλο αυτό πως το βασικότερο όλων είναι να της στερήσει της δικιά της ελευθερία.
Αν μια Mistress είναι έξυπνη υπάρχει ένα τεστάκι να σου κάνει που θα καταλάβει κατευθείαν αν κάποιος είναι sub ή sam.
Aπό την άλλη ένας πραγματικός sub και οχι sam απλά χαρίζει την ελευθερία του (είναι μεγάλη κουβέντα αυτό εσείς δεν το καταλαβαίνετε αλλά μια Mistress το καταλαβαίνει) και η Mistress αυτονόητα φυσικά έχει τη δικιά της ελευθερία εξ'ολοκλήρου την οποία ένας sub δεν έχει δικαίωμα να την αμφισβητήσει. Έτσι λοιπόν σου κάνει ένα τεστάκι τη 1η ή 2η ημέρα μια Mistress και βλέπει κατα πόσο είσαι διατεθειμένος να χάσεις την ελευθερία σου και κατά πόσο έχει εκείνη τη δικιά της ελευθερία. Οι Αγγλίδες το κάνουν συνέχεια και σου λένε ας πουμε δεν ζήτησα Brat (συνωνυμο του sam) ζήτησα sub.
Δεν θα με ρωτήσετε ποιό είναι το τεστ όμως γιατί δεν πρόκειται να σας το αποκαλύψω...
ps Όπως επίσης υπάρχουν και οι wannabe mistresses οι οποίες ναι μεν θέλουν ένα sub 24/7 αλλά δεν θέλουν από την άλλη να καλύπτουν τις ανάγκες αυτού του ατόμου πχ τις οικονομικές γιατί θα πρέπει να σταματήσει πχ τη δουλειά του....
............................
(εγραψα ενα κατεβατο, και μετα καταλαβα οτι δεν εχει κανενα νοημα, τζαμπα αντιπαραθεση θα γινοταν)
....ομελέτα έγινε ο εγκεφαλος μου με τα σμπ και σπαμ και στο παράλληλο σύμπαν να αναρωτιέμαι αν υπάρχει πάλι διπλοτριπλοπρόφιλο σε αυτή την κουβέντα.
αγνοήστε με, με τον εαυτό μου μιλάω :ΡΡΡ
Παιδιά δεν μπήκα εδώ πέρα για να κατηγοριοποιηθώ στο alterνative lifestyle του BDSM μπήκα για να δω αν μπορώ και πως μπορώ να απαλλαγώ καθολικά από αυτόν τον τρόπo ζωής. Είναι ένας ολόκληρος τρόπος ζωής. Έτυχε να με προσβάλουνε κάτι που εσείς δεν το καταλαβαίνετε και είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό και απλά της απάντησα. Και εσείς πιστεύω αν σας έλεγε κάποιος ότι πχ είσαι τατανα ή ότι πχ εισαι φούστης δεν νομίζω πως θα το δεχόσασταν έτσι δεν είναι; Κάτι ανάλογο είπαν και σε εμένα και απλά απάντησα...
Η απαλλαγή θα έρθει όταν αλλάξεις εσύ, δεις τον εαυτό σου διαφορετικά, αποκτήσεις χόμπι και ενδιαφέροντα που σε γεμίζουν. Τότε θα φύγει ο εαυτός σου που αρέσκεται σε τέτοια και θα αντικατασταθεί από έναν άλλον. Μη πολεμήσεις τις φαντασιώσεις, ανέλαβε δράση έτσι ώστε να όταν έρχονται αυτές να σε βρίσκουν αδιάφορο.
απορω με καποιους εδω μεσα,που τους αρεσει να προσβαλουν τους αλλους,να τους ειρωνευονται,να,να,να!!!!
ηθελα να ηξερα τοσο μα τοσο σκατοψυχοι ησαστε;;;;;
New_Beginning, έγραψα πως αυτή η προτροπή προς μία Mistress να βαρέσει δυνατότερα και το άλλο
σχόλιο για να την κάνεις να "σκυλιάσει" είναι χαρακτηριστικές συμπεριφορές ενός Sam. Που θέλει το παιχνίδι
να γίνεται με τους δικούς του όρους και που προκαλεί το θυμό της Κ του. Τώρα, αν εσύ θέλεις αυτό να το
μεταφράσεις ως βρισιά μου εναντίον σου, κάντο, δε θα σκάσω κιόλας. Αλλά δεν ήταν η πρόθεσή μου να βρίσω,
αν θέλω να βρίσω κάποιον εξάλλου, δεν υπάρχει κόλλημα από πλευράς μου. χα χα
Τελοσπάντων, για να μην αφήνουμε και τη Μαρία να αναρωτιέται, Μαρία όλοι αυτοί οι όροι αφορούν
σε ένα κομμάτι ανθρώπων που εντάσσονται ερωτικά στο BDSM. (Bondage, Domination, Sadism, Masochism).
Οι άλλοι όροι, Mistress, υποτακτικός, Κυρίαρχος και τα λοιπά, αναφέρονται σε status του κάθε ατόμου, τρόποι
αυτοπροσδιορισμού που δείχνουν πώς λειτουργεί ερωτικά στο κομμάτι αυτό όποιος περιγράφει έτσι τον εαυτό του.
Εκείνη το επεδίωξε δεν πήγα να το παίξω sam της είπα χτύπα με με όσο δυνατά θέλεις και γέλασε και μετά της την είπα... Κατά τα άλλα είναι βρισιά να πεις κάποιον sam. Είναι σαν να σου πω εσένα πως είσαι Wannabe mistress που μπορεί και να μην σε νοιάζει αλλά μέσα σου θα σε πειράξει...
I wanna be your dog :P
Το κακό με την πολλή μελέτη είναι ότι αποβλακώνεσαι.
Και έτσι ζαλισμένος όπως είσαι μπαίνεις με το δεύτερο προφίλ!
Άντε μετά να τα μπαλώσεις!
Δεν ξέρω πως ονομάζεται αυτή εμμονή που έχεις στη ψυχολογία, βλέπεις ουδέποτε είχα ψυχολογικά προβλήματα και δεν πρόκειται πέρα από τη σεξουαλικό τρόπο ζωής μου, πάντως για να σε βοηθήσω να σου φύγει αυτή η εμμονή θα ζητήσω από τον διαχειριστή να τσεκάρει την ip μου αν ταιριάζει με οποιαδήποτε άλλη ή το μέιλ μου. Αν σου αρκεί αυτό έχει καλώς γιατί δεν μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο από αυτό. Λυπάμαι....
Προσωπικά όταν δεν μου αρέσει κάτι απλά το προσπερνάω και ειλικρινά κάτι τέτοιο έχει βοηθήσει αρκετά τον ψυχικό μου κόσμο.
Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτός που διαβάζει αποκλείεται να κάνει 5 ορθογραφικά λάθη σε 24 λέξεις. Θα κάνει από κανένα έως ένα.
εγω κατα κυριο λογο προσπαθω να επικοινονισω με αυτους που ειναι στο φορουμ οπως μπορω αυτο με ενδιαφερει παραπανω δινω μονο σε φιλους μου κ με το τροπο που μπορω εγω
Ο καθένας μπορεί να δηλώνει ό,τι θέλει εδώ μέσα (και εκεί έξω βέβαια), οπότε είτε δηλώνεις ότι έχεις ψυχολογικά προβλήματα είτε όχι, το ίδιο και το αυτό.
Το λέω γιατί παρατηρώ μια εμμονή σου να τονίζεις σε αρκετά μηνύματα ότι δεν έχεις κανένα ψυχολογικό πρόβλημα, το γιατί δεν καταλαβαίνω, σε κατηγόρησε κάποιος για κάτι τέτοιο;
Προσωπικά δεν έχω κανένα λόγο να μπω σε διαδικασία να αποδείξω ότι είμαι αυτό ή το άλλο. Μπορείς να πιστεύεις ό,τι θέλεις για μένα, μπορείς επίσης να πιστεύεις ότι η γνώμη σου με επηρεάζει.
Τέλος, το να μπεις στο τριπάκι και να προσπαθείς να αποδείξεις σε μένα ότι η ip σου και το mail σου δεν ταιριάζει με κανενός άλλου, πάλι δεν καταλαβαίνω ποιον λόγο έχεις να το κάνεις. Άσε που δεν αποδεικνύει τίποτα κάτι τέτοιο, μπορεί κάποιος να έχει 10 IP και 150 διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Και επειδή μιλάμε για τους ψυχικούς μας κόσμους και τι μας βοηθάει, προσωπικά όταν δεν μ' αρέσει κάτι προσπαθώ να το αλλάξω.
Πολύ συχνά τα καταφέρνω με πολύ καλά αποτελέσματα. Είναι και η φύση της δουλειά μου τέτοια!
Αν δεν αλλάζει, τότε το προσπερνώ.
Αν έχω μια εμμονή, αυτή είναι με την γλώσσα και την κακοποίησή της - χωρίς να σημαίνει ότι εγώ είμαι αλάνθαστη. Απλά προσπαθώ να διορθώνομαι.
Κι επειδή σε βλέπω πολύ σχολαστικό, καλό θα ήταν να προσέχεις κι εσύ, που διαβάζεις τόσο πολύ, τα γραπτά σου. Για παράδειγμα, το τελικό ν παρατηρώ ότι είναι ελάχιστοι αυτοί που ξέρουν πότε διατηρείται και πότε όχι, είσαι κι εσύ μέσα σ' αυτούς.
Ο κύριος αυτός νομίζω τα λέει πολύ ξεκάθαρα, καλό θα ήταν να το διαβάσουν και άλλοι:
http://3lyk-ioann.ioa.sch.gr/pub/balatsos.pdf
Όταν θα μου εξηγήσεις τι εννοείς με το δεύτερο προφίλ τότε θα σου απαντήσω.
Υ.Γ Είμαι σίγουρος πως τα γράφει λυτά και ξεκάθαρα, εγώ όμως βαριέμαι να διαβάσω το κείμενο του. Θα το αφήσω για τους πιτσιρικάδες που θα δώσουν Πανελλαδικές.
Χαίρομαι.... :)
New_Bikinning, Χωρίς να είμαι ειδικός, κατάλαβα πως τελικά η φαντασίωση σου, είναι να βρεις μία σαδίστρια mistress όπως θέλεις πες το, ούτως ή άλλος από τους όρους αυτούς έχω επιφανειακές γνώσεις και να την δαμάσεις και να ανταλλάξετε ρόλους.
Τι εννοώ από sub ή όποια ορολογία δίνεις, γιαυτό και το διευκρινίζεις να γίνεις εσύ ο αφέντης, αλλάζοντας της αυτό με την νοημοσύνη και τα mind games, γιατί μέσα σου πιστεύεις ότι είσαι ιδιοφυής, οπότε πραγματικά, πιστεύω ότι σου συνέβει πολλές φορές και αυτόν είναι το παιχνίδι σου, αλλά υποσεινήδητα αναζητάς το άτομο που δεν θα σου δώσει αυτό που θέλεις.
Οπότε ναι είναι αρρωστημένο γιατί μέσα από όλη αυτήν την ορολογία δεν είσαι ξεκάθαρος απέναντι στον άλλον, εξαρχής, ναι μεν λες ότι θέλεις να επιβληθείς με τον οίστρο, αλλά όχι την ανταλλαγή των ρόλων μετά τον οίστρο, οπότε αυτομάτως ο θύτης γίνεται θύμα και το θύμα θύτης.
Δεν είναι κακό η φαντασίωση συμφωνώ, αλλά όταν επιλέγεις τα BDSM παιχνίδια πρέπει να είσαι ξεκάθαρος και στον παρτενέρ σου και να του το ξεκαθαρίζεις ακόμα καλύτερα αν δεν το καταλαβαίνει.
Αλλιώς μπορεί να τον πληγώσεις ανεπανόρθωτα, γιατί δεν παύει να είναι άνθρωπος, ασχέτως από τον ρόλο που έχει επιλέξει, δεν εξαναγκάζει κανέναν.
Εγω πιστευω οτι οταν στην φαντασιωση και στον ερωτα μπαινουν τοσες πολλες ορολογιες, θεωριες, και προαπαιτουμενες συμπεριφορες, παυει να ειναι ερωτας και απολαυση και κατανταει θεατρικος θιασος. Σου αρεσει κατι; Ωραια, το κανεις. Δεν σου αρεσει; Παλι ωραια, δεν το κανεις. Σιγα μην κατσουμε να βαλουμε ατελειωτους ορους και προυποθεσεις στην ερωτικη μας ζωη. Στο κατω κατω με καθε καινουριο συντροφο, οι κανονες, θελοντας και μη, αλλαζουν. Οποτε μην το πολυσκεφτεσαι, και κυριως μην ασχολεισαι με "life style", κανε το δικο σου life style.
Μα φυσικά, έτσι είναι.
Το θέμα εξελίσσεται σε διατριβή από τον ίδιο τον θεματοθέτη και σίγουρα καμία σχέση δεν έχει με την αρχική ανησυχία του, ότι τάχα θέλει να τ' αφήσει όλα πίσω και να δημιουργήσει μια "φυσιολογική" σχέση.
Έτσι κι αλλιώς, θεωρώ ότι το συγκεκριμένο θέμα είναι στημένο από συγκεκριμένο μέλος που το έχει συνήθεια.
χαχαχα that was fun ,αχ new beginning αχ!!
ο μαζοχισμός !! τι κακό πράγμα!! οι μιστρεσσες που δεν υπάρχουν!! άλλο πρόβλημα αυτό!!
και αυτή η Αγγλία ρε παιδί μου!! όλα τέλεια γίνονται εκεί ,εμείς εδώ έχουμε πρόβλημα...
so για να μπούμε στο θέμα μας, ο μαζοχισμός (όπως και ο σαδισμός)μια χαρά είναι από τη στιγμή που δεν κόβεις δάχτυλα κτλ κτλ
από τη στιγμή που αποδέχεσαι τον εαυτό σου και τις σεξουαλικός σου προτιμήσεις κατευθείαν σου δίνετε η ευκαιρία να είσαι πιο ευτυχισμένος.
Δεν είναι τόσο χάλια τα πράγματα στην Ελλάδα αγαπητέ ,και κυρίες υπάρχουν και σουμποι υπάρχουν και περνάνε μια χαρά .
Εσύ τώρα για κάποιο λόγο είσαι προσκολλημένος στο παρελθόν και έχεις μια πολύ επικριτική στάση απέναντι στις "κυρίες" .
Δεν καταλαβαίνω το λόγο αλλά προφανώς δεν ενδιαφέρεσαι για τίποτα από όσα αναφέρεις στο νήμα σου ,όλα έχουν να κάνουν με την προβολή σου και τον εαυτό σου .Για μένα μόνο σουμπος δεν είσαι,μάλλον brat θα σε έλεγα.
αφιερωμένο http://www.youtube.com/watch?v=3HUGeA2lur4
Ρε New_Beggining χαλαρωσε, ξερεις ποσες υπαρχουν που γουσταρουν τετοιες φασεις και ποσες που θελουν να δοκιμασουν χαχαχαχ. Ψαξε και λιγο καλυτερα βρε παιδι μου! χαχαχα