Originally Posted by
Macgyver
Μαρια , τα ιδια εχω και εγω , δεν εχω κανει ποτε ψυχοθεραπεια , αλλα καταλαβαινω πως αισθανεσαι , μονο καποιος που εχει κτθλψη , μπορει να σε καταλαβει . Δυστυχως ειναι παλιοασθενεια , και ευκολο να λες οτι βγαινω απο το σπιτι , αλλα στην πραξη δεν γινεται , μονο για ταπαραιτητα βγαινω , σουπερμαρκετ , συνεργειο , κουρεμα , καμμια δουλιτσα στην εφορια , αλλα περα απ αυτο δεν μπορω να βγω , μου φαινεται αδυνατον . Κ εμενα χειτορευει η κατασταση με τον χρονο , αλλα μου κανει καλο η γυμναστικη με βαρη ( μεσα στο σπιτι εννοειται ) και προσπαθω παντα να καταπιανομαι με κατι . Εχω κ εγω αναλαμπες καλης διαθεσης , αλλα οπως λες , δεν ξερω ποσο θα κρατησουν . Μιλαω κ στο τηλεφωνο , αλλα για εξω , δυσκολο . Δεν εισαι μονη σου λοιπον , εχεις κ τον αντρα σου ( ειμαι ανυπαντρος , αν και μεγαλυτερος σου ) , και η μονη χαρα που παιρνω ειναι οταν ερχονται τανηψια μου . Παντως πρεπει να πω οτι ισως καπου εχω βολευτει κ λεω , που να τρεχω τωρα , καλα δεν ειμαι δω ? καλη επιτυχια στην ψυχοθεραπεια που θαρχισεις αν κ εγω δεν πιστευω σε αυτην .