σε πολες το εχω παρατηρισει αυτο οτι μιλανε δυσκολα για αυτο το θεμα γιατι ομως? φοβουνται τις αντιδρασεις?Quote:
Δεν έχω μιλήσει με ψυχολόγο για το θέμα της αμφισεξουαλικότητας
Printable View
σε πολες το εχω παρατηρισει αυτο οτι μιλανε δυσκολα για αυτο το θεμα γιατι ομως? φοβουνται τις αντιδρασεις?Quote:
Δεν έχω μιλήσει με ψυχολόγο για το θέμα της αμφισεξουαλικότητας
Ακολούθησε την καρδιά σου και όλα θα πάνε καλά.
Ίσως δεν με απασχολούσαι τότε αυτό το θέμα..Ίσως δεν με απασχολούσε πολύ όπως τώρα για να το συζητήσω.Σήμερα της μίλησα..Δεν ξέρω,διστάζω να της πω να βγούμε .Τα ίδια βλέμματα,η ίδια συμπεριφορά αλλά ..απλά δεν ξέρω πως να το κάνω..
Οταν λες της μιλησες τι εννοεις?
Τα κλασσικά ,τη ρώτησα πως πέρασε το σ/κ,της είπα τι έκανα εγώ ,γελάγαμε ,μιλούσαμε..όπως πάντα..Πώς να φέρω το θέμα στο να βγούμε;
Για εξοδο ή για βολτα πιο καζουαλ?
καλημερα!! πεστης να πατε για ποτο το βραδακι.. δεν θα ακουστει παραλογο.. ολες μας το κανουμε με τις φιλες μας.. μπορεις να της πεις τι κανεις το βραδυ? κ αναλογως τι θα πει απαντας.. θα χαλαρωσετε στο μπαρ κ ισως με ενα ή κ παραπανω ποτακια να λυθει η γλωσσα κ των δυο σας!
Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις!Της πρότεινα να βγούμε μέσα στο σ/κ και δέχτηκε για κυριακή :D είμαι πολύ χαρούμενη αν και έχω άγχος τι θα της πω ,για καφέ θα πάμε..θα δείξει!!!!!
Eυχαριστο! Κανε και κανενα αγγιγμα τυχαια, ν αρχισει και μια σωματικη οικειοτητα. Και μη νομιζεις, το αγχος που εχεις εσυ το εχει κι αυτη.
να εισαι επιφυλακτηκη!
αν αισθανεται και εκεινη το ιδιο δεν θα δυστασει καθολου να δειξει τα συναισθηματα της!
το βλεπω απο την κορη μου!
οτι θελει σε θυλικο το διεκδηκει και δεν κολωνει!
ειναι μεγαλιτερη και αυτο θα την κανει αν σε θελει να το δειξει ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΕΚΔΗΚΗΣΕΙ να εισαι συγουρη!
και απο την πειρα της σαν 38χρονη συγουρα θα εχει καταλαβει οτι την θελεις,αν ειναι bi!
ενα θα σου πω και να το θυμασαι ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΕΙΣ!
ολα αυτα μπορει να ειναι μονο στο δικο σου μυαλο και οχι στο δικο της!
ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ,ΑΣΕ ΑΥΤΗΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ.
σου ευχομαι ολοψυχα ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!
Εγω δεν ειχα την ευκαιρια να σου απαντησω οταν ξεκινησες το θεμα σου..Ηθελα να σου πω να προσεχεις παρα πολυ μην εκτεθεις!!
Σήμερα είδα το θέμα κι εγώ. Σε παρόμοια φάση, το είπα κι εκτέθηκα ανεπανόρθωτα. Θέλει πολλή προσοχή κάθε κίνησή σου. Γιατί η άλλη κοπέλα μπορεί να σου κόψει την καλημέρα, όσο απίστευτο κι αν σου φαίνεται τώρα αυτό.