Αυτό στο είχα πει και εγώ,να προσέχεις γιατί υπάρχουν κίνδυνοιQuote:
Δεν πειραζει , πηρα ενα γερο μαθημα να μην ανοιγομαι στον καθενα , στο ιντερνετ .
Ευχαριστώ για το κοπλιμαν,δεν υπάρχει λόγος να τσακωθούμε,σε φιλικό επίπεδο μιλάμε πάντα!
Printable View
Αυτό στο είχα πει και εγώ,να προσέχεις γιατί υπάρχουν κίνδυνοιQuote:
Δεν πειραζει , πηρα ενα γερο μαθημα να μην ανοιγομαι στον καθενα , στο ιντερνετ .
Ευχαριστώ για το κοπλιμαν,δεν υπάρχει λόγος να τσακωθούμε,σε φιλικό επίπεδο μιλάμε πάντα!
Αν το είπε ο Λοβέρδος, τότε εμάς τι λόγος μας πέφτει!
Έχω ακούσει εγώ μαλακίες από καθηγητές πανεπιστημίου, που δεν φαντάζεσαι!
Λίγο αφελές όμως, να θεωρείς ότι επειδή το είπε αυτός, είναι και σωστό.
Αλίμονο αν θεωρούμε σωστό ό,τι διαβάζουμε στο διαδίκτυο. Και μου κάνει εντύπωση, μόνο πάνω στον Λοβέρδο έπεσες;
Τόσα λεξικά, φιλολογικές σελίδες, δεν τα είδες;
Για ψάξε λίγο καλύτερα.
Αλλά μόνο αυτός φαντάζομαι είπε τέτοιο μαργαριτάρι. Ή κάποιος πανέξυπνος δημοσιογράφος που το μετέφερε, από αυτούς που δεν ξέρουν να μιλήσουν.
Και σφύρα το και στον Λοβέρδο, αν το είπε μάλλον πρέπει να ξεσκονίσει τα ελληνικά του!
Α, και πες του να μας εξηγήσει τι σημαίνει, εκτός αν μας το εξηγήσεις εσύ.
Σαν τον Θεοδωράκη, του ποταμιού, τον γόη, ανεξάρτητο και αμερόληπτο δημοσιογράφο, που είπε το αμίμητο "εκπλάγηκα"!
Και γελάει μαζί του όλη η οικουμένη. Αν το γκουγκλάρεις θα το βρεις κι αυτό.
Πάντως, πολύ κακό να θεωρείς ότι όποιος σε διορθώνει, το κάνει για να σου την πει.
Επίσης πολύ κακό να μην παραδέχεσαι τα λάθη σου και να επιμένεις.
Κι εσύ Ντιάνα, πρόσεχε κορίτσι μου, είπαμε έχει και καραμπίνες! Μην του πας κόντρα!
Πετάει ο γάιδαρος, πετάει!
δεν ξερω τι λετε "κυριες"μου, μαριαν_μ και "βασιλισσα" νταινα! ,¨),αλλα προσωπικα όταν καπωτες ειχα καποιο"τσακομο"με τον μαγκαιβερ ουτε για καραμπινες ειπε, οτε με απειλησαι ουτε τυποτα από όλα αυτά τα συκοφαντικα που το προσκομισατε στα τελευταια μηνυματα σας! βεβαια αν θελετε να λασπολογητε , να λετε διαφορα που δεν ειπε -μια τεχνικη χρονια τωρα δοκιμασμενη στο φορουμ από τη κλικα- τωτες παω πασο! κανετε αυτό που ξερετε καλα! "φτιαχνετε ένα προφιλ για καποιον χρηστη που δεν εχει την εμπερια την δικη σας για να ανταπεξελθει στα οσα τον κατηγορείτε!!
αλληθεια ρε κοριτσι?? τι κερδίζετε όταν μας συκοφαντητε? αληθεια? υπαρχει καποιο ατυπο βραβιο? χαχα
οσο για σενα μαριαν_μ , καπωτες μου φενετε αναφερες ότι αν η κορησου ειχε καποια επαφη μαζι μου θα την συμβουλυβες να μην βγαινει μαζιμου- καλα, δεν λεω για την ηλικιαμου τη σημερινη, αλλα αν ειμουν 22-24 γτ. να μην εβγαινα?? κι γτ. να αντιδρουσες ετσι? το λεω αυτό όχι μονο για σενα! βλέπεις δυστυχως στο παρελθον ειχα πολλα θεματα με τους γωνεις τον μικροτερων κοριτσιων που εμπλεκα!οι πιο πολλες καναν αγωνα ώστε να ξεφυγει η κορουλα τους από μενα!(ανεξάρτητα με τα ναρκωτικα,αφου όπως ειπα δεν επινα μια ζωη), κι απορω?? αληθεια γτ, πολλες μαναδες κανατε αυτό το πραμα? γτ. επεμβενατε στα ερωτικα της κορη σας? δυστυχως εχασα πολλες αξιολογες κοπελες, αφου λογο του νεαρου της ηλικιας τους επιρεαζοταν, επισης κι εγω δεν σκεφτομουν πονηρα ώστε να της κανω να γραψουν κανονικα την "μαμακα τους"
τελος, επειδή εγω δεν είμαι κομπλεξικος, ουτε φοβάμαι να γραψω το προβλημαμου - βλέπετε είναι φορουμ υποστυριξης εδώ! χαχα- ετσι λοιπον από τωτες αναροτιμουν κι με εχει πικρανει απίστευτα το γτ. ενώ στην αρχη όλα πηγαιναν καλα, τουε αρεσα, μου αρεσαν, είχαμε τις πρωτες πολύ ομορφες στιγμες! αναρωτιμεμαι κι πικρενομαι γτ, αυτό το πραμα δε κραταγε οσο θα ηθελα? γτ? συνηιως εφευγαν ?
Πααααααρα πολυ κακο για το τιποτα!!!!!
Συγνώμη για την εμπλοκή, αλλά στο φόρουμ το συγκεκριμένο μπαίνουν κάποιοι άνθρωποι που συνήθως έχουν προβλήματα, είτε αυτό λέγεται ψύχωση, είτε κατάθλιψη κτλ.
Βέβαια μπαίνουν και υγιείς άνθρωποι, ως επί το πλείστον όμως είναι ένα φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης, γιαυτό και παρεμβαίνω, δεν μπορώ να βλέπω να πυροβολούνται κάποια άνθρωποι για τα Ελληνικά τους ή την ορθογραφία τους.
Οι άνθρωποι για παράδειγμα, που έχουν περάσει κάποιο ψυχωτικό επεισόδιο και έχουν προβλήματα αποπροσανατολισμού, πιστεύεται ότι δεν θα κάνουν ορθογραφικά λάθη, ή θα δίνουν βάση στην ορθογραφία τους;
Μου φαίνεται περίεργο γιατί έχουν ποιο σοβαρά προβλήματα να ασχοληθούν και δεν τους ενδιαφέρει να γίνουν Μπαμπινιώτης.
Συγνώμη και πάλι αλλά υπάρχει διαφορά αν πούμε η τελευταία πνοή, οπότε και πνέω το κύκνειο άσθμα;
Ναι είναι το τέλος αλλά νεοελληνικά μιλάμε, ναι η έκφραση είναι το τελευταίο τραγούδι του κύκνου, κύκνειο άσμα και το αναφέρει ο Πλάτων, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να δώσουμε έμφαση στην πνοή, χωρίς να σημαίνει ότι αλλοιώνουμε τον διάλογο του Φαίδων, εξάλλου στην αρχαία Ελληνική γλώσσα ερμηνείες δίνουμε ως προς την φιλοσοφία και το νόημα που θέλει να περάσει ο φιλόσοφος.
ΜΑΡΙΑΝΝΑ3 κάπου ήθελες να το σώσεις,αλλά προς το τέλος το 'χασες τελείως!
ο φιλόσοφος τώρα να υποθέσω ότι είναι ο Μαγκάιβερ;
Γιωργο , ευχαριστω για την υποστηριξη , αλλα οπως εχεις καταλαβει , μερικα ατομα ειναι αδυνατον να τα παρουμε με το μερος μας , ειναι εδυνατον να τα εξευμενισουμε , κατανταει δουλοπρεπεια , και ας αγκαλιασουμε τους φιλους μας , τους ειλικρινεις συμμαχους μας , και ας αγνοησουμε τους υπολοιπους , ειναι η καλυτερη τακτικη , ειναι ματαιο να προσπαθουμε να τους κανουμε φιλους μας .
Νομίζω ότι ήμουν σαφείς ότι μιλούσα για το Πλάτων και ότι εμείς σαν απλοί άνθρωποι και όχι φιλόσοφοι, (αν και έχουμε το δικαίωμα να φιλοσοφούμε), δίνουμε την ερμηνεία και προσπαθούμε να ανακαλύψουμε ή μάλλον να μπούμε στο μυαλό του φιλοσόφου.
Δεν θέλω να θίξω κανέναν και πάλι το ξανά λέω ήμουν σαφείς, εσύ όμως προσπάθησες να το περάσεις διαφορετικά.
Μπήκα γιατί ήθελα να δω πως βιώνουν άλλα άτομα την κατάθλιψη, πως την αντιμετωπίζουν, πως περνούν την καθημερινότητα και πως ξεπερνούν αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση. Διάβασα διάφορα, παρηγορήθηκα, συζήτησα και θαθελα να πιστεύω ότι βοήθησα όπου μπορούσα.
Ήθελα να βοηθηθώ και να βοηθήσω. Να ενημερωθώ και να αποκτήσω μια πιο ξεκάθαρη εικόνα της κατάθλιψης. Κάποιες φορές τρόμαξα, κάποιες φορές παρηγορήθηκα, άλλες θύμωσα. θύμωσα γιατί ενώ όλοι έχουμε τον ίδιο στοχο, να ξεπεράσουμε δηλαδή την κατάθλιψη, αντίθετα βαλλόμαστε ενάντια ο ένας στον άλλο. Και δεν καταλαβαίνω το γιατί......
Και δεν πιστεύω ότι έχει να κάνει με την ορθογραφία, τη σωστή σύνταξη, ή οτιδήποτε άλλο. Θεωρώ ότι κάποια άτομα μπαίνουν στο φόρουμ και πετάγονται από το πουθενά, όχι για να πουν τη γνώμη τους, την εμπειρία τους ή ότι άλλο τους αφορά, αλλά γιατί θέλουν να πατήσουν πάνω σε άλλους που νιώθουν ίσως πιο άσχημα, έτσι ώστε να μπορούν αυτοί να νιώσουν καλύτερα. Σαν να βλέπουν κάποιον που σέρνεται στα πατώματα και νιώθουν καλύτερα που αυτοί είναι στο αναπηρικό καροτσάκι......
Να προσθέσω κάτι σχετικό με τις αψιμαχίες. Έχουν περάσει σχεδόν 3 χρόνια από τότε που είχα ξεκινήσει το δικό μου flame war και τι δεν είπα , ποιον δεν χαρακτήρισα , έφαγα και τις προειδοποιήσεις μου και στην τελική το θέμα είναι πολύ απλό. Ο καθένας έχει την δική του άποψη, είτε σου αρέσει, είτε όχι. Η την δέχεσαι Η απλά την προσπερνάς και δεν δίνεις σημασία.
καλα το μονο ευκολο ειναι να λογομαχουμε για ψυλλου πηδημα, παρασυρομαστε οταν βλεπουμε οτι δεν συμφωνουμε με καποιον και ξεκιναμε και πεταμε μπηχτες, αλλα οσο κι αν εκνευριζομαστε δεν προκειται να αλλαξει τιποτα.
[QUOTE=ΓΑΤΑ;481682Και δεν πιστεύω ότι έχει να κάνει με την ορθογραφία, τη σωστή σύνταξη, ή οτιδήποτε άλλο. Θεωρώ ότι κάποια άτομα μπαίνουν στο φόρουμ και πετάγονται από το πουθενά, όχι για να πουν τη γνώμη τους, την εμπειρία τους ή ότι άλλο τους αφορά, αλλά γιατί θέλουν να πατήσουν πάνω σε άλλους που νιώθουν ίσως πιο άσχημα, έτσι ώστε να μπορούν αυτοί να νιώσουν καλύτερα. Σαν να βλέπουν κάποιον που σέρνεται στα πατώματα και νιώθουν καλύτερα που αυτοί είναι στο αναπηρικό καροτσάκι......[/QUOTE]
ΓΑΤΑ , οπως παντα ευστοχοτατη ........
Είμαι καινούρια εδώ μέσα και γενικά είναι η πρώτη φορά που είμαι σε φόρουμ. Μπήκα κυρίως για να βρω και να δώσω κατανόηση.
Εγω μπηκα οπως ολοι επειδη αντιμετωπιζα καποιο προβλημα και περνουσα μια δυσκολη μεταβατικη φαση στη ζωη μου...ακομα περναω, ασχετα που ειναι πολυ καλυτερα αυτο το συγκεκριμενο κομματι που με απασχολουσε. Ειχα αναγκη καπου να στραφω, να πω και να ακουσω δυο κουβεντες. Αλλα δεν ηταν μονο λογω του συγκεκριμενου προβληματος...το προφιλ μου το ειχα φτιαξει πολυ καιρο πριν ανοιξω το πρωτο μου θεμα...ανεκαθεν ψαχνομουν μεσα μου και ενδοσκοπουσα επειδη παλευα και με οικογενειακα θεματα. Ασχετα που δεν διαγνωστηκα ποτε ειχα και εχω δικα μου, ισως περασα και καταθλιψεις στο παρελθον και γενικα εχω ζησει και συνεχιζω να ζω ανθρωπους με ευαισθητη ψυχικη υγεια...καταθλιψη, νευρωσεις, ψυχωσεις ολα τα καλα εχω γυρω μου οποτε παντα με ενδιεφερε ο κοσμος της ψυχικης υγειας και αυτα τα θεματα με χτυπανε σε ενα ευαισθητο κομματι της καρδιας μου...συνεχιζω να μπαινω για τρεις λογους: Θελω να βοηθω οσο μπορω και να προσφερω δυο κουβεντες η μια αλλη οπτικη γωνια σε οποιον το χρειαζεται, ενα μεγαλο κομματι ειναι και το οτι με βοηθαει κι εμενα την ιδια πολυ να το κανω αυτο και τελος φυσικα εχω συμπαθησει τα περισσοτερα μελη παρ'οτι δεν εχω πολλες επαφες με πμ και τετοια, απλα νιωθω πως ειμαστε στην ιδια βαρκα.
Και σε site ψυχικης υγειας δε θα κατσουμε να σκασουμε για την ορθογραφια τωρα...κι εμενα μου βγαινει το ματι που και που αλλα το αγνοω γιατι προτεραιοτητα εχει το να αισθανεται ο αλλος ανετα και ασφαλης οχι οτι κρινεται για την ορθογραφια του.
Μήπως και βοηθηθώ.......
λίγες φορές μπαίνω για να γράψω ένα θέμα και να ακούσω γνώμες και πολλές φορές απλά για να χαλαρώσω και να χαζέψω, να δω αν υπάρχει κάποιο θέμα που να με αντιπροσωπεύει ή να απαντήσω και να δώσω την δική μου ταπεινή συμβουλή..
αλλά όταν υπάρχουν ειρωνίες, αντιπαραθέσεις, "τσακωμοί", ο ένας μιλάει άσχημα στον άλλο κτλ, δυσανασχετώ και δεν μπαίνω καθόλου.. είναι απλά κουραστικό..
επίσης δεν μαρέσει ο ένας να κατακρίνει τον άλλο.. θα πουμε την γνώμη μας, θα συμβουλέψουμε, θ πούμε τις δικές μας εμπειρίες, αλλα μέχρι εκεί.. ο καθένας κουβαλάει τα βιώματά του και αντιλαμβάνεται διαφορετικά κάποια πράγματα.. (αυτά απλά ηθελα να τα πω εδώ και καιρό και βρήκα την αφορμή με το θέμα που άνοιξες). Kαι μπορει να το κανω και γω καμιά φορά, δεν ξέρω, δεν βγάζω την ουρά μου απέξω.
Ρε παιδιά περσινά ξινά σταφύλια, τα πόστ είναι από το 2014, φτάσαμε στο 16 μην γυρνάτε πίσω
Εμ , ναι , περασμενα -ξεχασμενα , παντως πηρατε μια ιδεα πως ηταν παλια το φορουμ , καυγαδες επι καυγαδων , για το τιποτα ..........
Και πολυ καλα εκανες , ο γραπτος λογος , πολυ συχνα παρεξηγειται , μπορει ναχεις τις καλυτερες των προθεσεων , αλλα αμα δεν συμφωνεις με καποιον , μπορει να εκληφθει ως απορριψη , κατακριση .......... οπότε κι εγω αν βλεπω κατι που δεν συμφωνω , απλα δεν συμμετεχω ........ η πιο καλη τακτικη ..... παλια λογομαχουσα , κακως .....
Εγω μπαινω κυριως για να βοηθησω ..και καποιες φορες για να βοηθηθω..επιπλεον , καμια φορα βλεπω τα δικα μου προβληματα οτι ειναι τεραστια και αλυτα...ενω μπαινοντας στο φορουμ βλεπω οτι τα δικα μου δεν ειναι τοσο σημαντικα σε σχεση με καποια αλλων μελων ..
Αρχικά, έγινα μέλος για να κάνω στον εαυτό μου Ανώνυμη Δημόσια Αυτό-Ψυχανάλυση. Να γράψω δηλαδή αυτά που με προβληματίζουν και δεν τα λέω στο κοντινό περιβάλλον μου.
Είναι ωφέλιμο κάτι τέτοιο. Πρώτον γιατί στην διαδικασία της πληκτρολόγησης του κειμένου μου ανακαλύπτω περισσότερα πράγματα για μένα. Και δεύτερον γιατί παρατηρώ ότι στην συνέχεια υπάρχει θετική ανταπόκριση από τα άλλα μέλη, έρχονται ενδιαφέρουσες απαντήσεις, χρήσιμες συμβουλές κτλ.
Ένας άλλος λόγος είναι για να γράψω κι εγώ τις απόψεις μου, να δώσω χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές στα θέματα που καίνε άλλους ανθρώπους!
Από μια καλή ψυχολογία ξεκινάνε όλα τα θετικά πράγματα στη Γη.
Ας αλληλοβοηθηθούμε λοιπόν πνευματικά, δημιουργώντας έτσι ένα καλύτερο μέλλον.
Γιατι περνάω μια δύσκολη περίοδο και νομίζω πως βοηθάει να το συζητάω ή να λέω κ εγω την γνώμη μου πάνω σε θέματα που σε άπασχοκουν σε συνδυασμό με την ανωνυμία..ελπίζω να μην βρίσκεται το φόρουμ στα κατω του.. Γιατι βοηθάει σημερα θα μιλήσω με ψυχολόγο για να κλείσω συνέδρια θελω τόσο πολυ να βοηθηθω γιατι δεν ειμαι καλα
Μπαινω πιο σπανια , επειδη δεν εχω τι να κανω ολη μερα , εχει καταντησει βαρετο το φορουμ , εχουν αποχωρησει πολλα αξιολογα μελη , δεν γινονται πλεον ενδιαφερουσες συζητησεις ........................ πως εκανα αυτη την ανορθογραφια ' μπαινεται ' αντι για ' μπαινετε ' , απαραδεκτο ............