Εγω Lamya τιποτα??? :(
Printable View
Εγω Lamya τιποτα??? :(
Σορυ αργεί να ενημερωθεί η σελίδα και δεν το είχα προσέξει!
Λοιπόν... Ιχθείς,θετικά: Συμπονετικοί, ευαίσθητοι, δεκτικοι με κατανόηση, ταπεινοί, ρομαντικοί, διαθέτουν πολύ φαντασία!
Αρνητικά: Καχυποψία, δειλία, μαζοχισμός, αδράνεια
Ο ωροσκόπος σου στον καρκίνο σε κανει να φέρεσαι χαμηλόφωνα και σεμνά, στους άλλους φαίνεσαι άτομο ήρεμο και εσωστρεφές!
Αν ασχολεισαι με ζωδια θα πρεπει να ξερεις οτι το ζωδιο των ιχθυων ειναι το μοναδικο που διαφερει απο ατομο σε ατομο σε συγκριση με αλλα που εχουν καποια κοινα στοιχεια μεταξυ τους!Ευαισθητοι ειμαστε ναι πολυ,καχυποπτοι οχι δεν θα το ελεγα ουτε αδρανεις!Στα υπολοιπα συμφωνω..Ο καρκινος πραγματικα δεν ξερω που κολλαει με εμενα μιας και ειμαι αρκετα εκρηκτικο ατομο..Δεν εχεις καλες πηγες :P Σε πειραζω..Δεν πιστευω ιδιαιτερα την αστρολογια,αλλα μου αρεσει να διαβαζω τα ζωδια καμια φορα.Παλια ημουν πολυ κολλημενη η αληθεια..
Τα στοιχεια του χαρακτηρα ενος ανθρωπου δεν τα διαμορφωνουν τα ζωδια αλλα το περιβαλλον που ζει..Ετσι νομιζω!
https://www.youtube.com/watch?v=Jsxiz_QZiE0
Αν κοιτάξεις παραπάνω θα δεις τι έχω γραψει. Πιστευω ότι ο καθενας χτίζει τη δική του προσωπικότητα ανεξαρτήτως ζωδίου.
Τωρα όσον αφορά για τον ιχθύ σου είπα κάποια στανταρ, άλλωστε έχει ποιότητα μεταβλητή οπότε διαφέρει αρκετά όπως είπες κι εσυ απο άτομο σε άτομο.
Ξέχασα να πω βέβαια ότι ειναι φλύαροι και νευρικοί,παρόλο που δεν το αναφερουν στα χαρακτηριστικά τους, (αυτο απο προσωπική μου εμπειρία).
Ο καρκίνος κολλάει στον ωροσκόπο σου που μου είπες. Ο ωροσκόπος μας δειχνει πως μας βλέπουν οι γύρω μας!
Φλυαροι μονο αν νιωσουμε ανετα!!Ειναι αληθεια αυτο..!Αν δεν νιωσουμε ανετα ελατε και μετρηστε μας τον σφυγμο! :P Νευρικοι ναι πολυ,αλλα εχουμε ενα καλο/κακο σε 10 λεπτα τα ξεχναμε ολα!Μετα τα 30 λενε βγαινει ο ωροσκοπος..Εν παση περιπτωσει διακατεχομαι απο 2 τραγικα ευαισθητα ζωδια με πολλα ελαττωματα μιλωντας ζωδιακα παντα!
Καποτε ειχα διαβασει για τον δικο μου συνδυασμο..:Ιδανικος αυτοχειρας!
Παντως πραγματι για το ζωδιο των ιχθυων ισχυει το οτι αναμεταξυ μας ειμαστε η μερα με την νυχτα με μοναδικο κοινο ισως το φανταστικο και την ευαισθησια που πολλες φορες βγαινει στην επιφανεια με λαθος τροπο!Τεσπα ωραιο θεματακι!
πιο πολυ με σουπια μου κανεις περισσοτερο εσυQuote:
Αν ασχολεισαι με ζωδια θα πρεπει να ξερεις οτι το ζωδιο των ιχθυων ειναι το μοναδικο που διαφερει απο ατομο σε ατομο
δε θυμαμαιQuote:
Αν θέλεις για το μεταξύ σας πρέπει να μου δωσεις ακριβείς ημερομηνίες να σας κάνω τη συναστρία....
Tι να πω και γω που ειμαι ιχθεις με ωροσκοπο ιχθυ... χαχαχα.. πρεπει να μαι μοναδικη περιπτωση... επρεπε μαλλον να παρω τα βουνα απο καιρο... χαχαχα
Δλδ ρε Αλεξ με βαζεις στην κατηγορια των μαλακιων??Ευχαριστω ρε! :P
Εγώ είμαι παρθένος,αλλά ο χαρακτήρας μου μοιάζει περισσότερο με τοξότη,καραμπινάτη τοξοτίνα είμαι,αλλά παρ'όλα αυτά μεε ζώδιο παρθένο
https://www.youtube.com/watch?v=OptBzRaQDEo
(ολοκληρο το βιντεο https://www.youtube.com/watch?v=I_j8upEyMoQ )
Ντιάνα πες μου τι ισχυει για τους τοξότες.!!!
Πολύ ενδιαφέρον το βιντεάκι το πρώτο Σαλβαδορ. Εχω αναρωτηθει πολλές φορές τι θα ηταν ακριβώς αυτο που θα άλλαζε στο χαρακτήρα μου αν ειχα γεννηθεί Σεπτέμβρη πχ αντι για Μάρτη. Θα ειχα δηλαδή λιγότερα νευρα; Θα ημουν λιγότερο επιθετική και εγωίστρια; Θα ήμουν τοσο τακτική όπως αρμόζει στην παρθένο ενω είμαι χύμα; Αυτο φυσικά ποτέ δε θα το μαθουμε, γιατι και να γεννηθούμε δευτερη φορά δε θα θυμόμαστε πως ήμασταν την προηγούμενη.
Οπότε έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο χαρακτήρας μας χτίζεται ανάλογα με την κληρονομικότητα απο τους γονείς μας, το περιβάλλον και τις εμπειρίες μας! Αντε να παίζουν ρόλο λίγο και τα άστρα, ως προς κάποια απλά χαρακτηριστικά.......
φυσικα και το κοινωνικο και ειδικα το οικογενειακο περιβαλλον ειναι αυτο που διαμορφωνει τον χαρακτηρα και μετα η κληρονομικοτητα.... αλλα μερικες φορες οπως με τους κριους που ξερω καλα,διαβαζεις τα χαρακτηριστικα τους καμμια φορα εστω για πλακα και λες δεν μπορει να στην περιγραφει τοσο καλα χαχαχαχα απλα να τα διαβαζουμε δεν θα κινηθουμε με βαση αυτα προς θεου..
Παντως για τους ιχθυς, επειδη τα εχω με ιχθυ κι εχω γνωρισει κι αλλους μπορω να πω οτι ειναι πολυ εξυπνοι, εχουν πολλες γνωσεις σε πολλα πραγματα ειναι ψαγμενοι τυποι και εχουν συγκροτημενη σκεψη, εχουν χιουμορ. νταξει ειναι λιγο ιδιοτροποι, νευριαζουν ευκολα αμα δουν να γινεται κατι παραλογο ειδικα σε συμπεριφορα καποιου παιρνουν αναποδες και δεν καταλαβαινουν τιποτα και δινουν πονο.
Αν αναλαβουν να κανουν κατι θα το κανουν σωστα απο την αρχη ως το τελος ακομα και την παραμικρη λετομερεια.
εχω παρομοια αποψη για τους ιχθεις, γι'αυτο τους προτιμω, οπως και ολα τα ζωδια του νερου. την κοινωνικοτητα τους δεν εχω καταλαβει μονο, και ποσο σταθεροι ειναι.
οχι πως ξερω τι μου ταιριαζει ακριβως, αλλα μ'αυτα περασα καλυτερα.
Υποτιθεται οτι μετα τα 40 χρ. , πρπ , γινεσαι πιο πολυ ο ωροσκοπος σου , παρα το ζωδιο σου . Σεμενα το βλεπω .
κριός με ωροσκόπο αχινό
Παρθένος είμαι εγώ
Βρε Lamya , αφου λες βγαζεις συναστριες , ειμα Ζυγος με ωσκοπο Σκορπιο , ωρα γεννησης 10.00 , Αθηνα ,, ερμης - αφροδιτη στο ζυγο , σεληνη στο σκορπιο , αρης στον Καρκινο , τα αλλα δεν τα ξερω , κ να σου πω , δεν εχω καταλαβει τι ειναι συναστρια . Μπορεις να μπεις στον κοπο να μου πεις λιγα πραματα ? αν δεν βαριεσαι .
στις 10 το πρωι γεννηθικα κ γω περιπου πρεπει να εχεις οροσκοπο διδυμο νομιζω
Η συναστρία είναι κατα πόσο ταιρίαζεις με το συντροφό σου! Βαζουμε τις ημερομηνίες γεννησης σας και τις ωρες και βγαινει ενας αστρολογικος χαρτης, τον οποίο αναλύουμε στα σημεία που κάνουν όψεις οι πλανήτες σας.
Το είχα πει στον Αλέξανδρο για τη συναστρία επειδη μου είπε το ζωδιο της κοπέλας του.
παντως τα γενικα που λενε για ποια ζωδια τεριαζουν πολυ γενικα μεταξυ τους δεν ισχιουν η δεν ισχυουν οταν αφορουν βαθυτερα θεματα
Είναι αναλόγως... κάποια ζευγάρια χρόνια παντρεμένα με ενα φαινομενικα ευτυχισμενο γάμο ειναι ταιριαστα κατα κανόνα ζώδια, και άλλα δεν ειναι κι όμως τα βρήκαν. Προς θεου δε μας καθορίζουν τα ζωδια τις σχεσεις μας.
Οταν ο άλλος έχει διάθεση να κατανοήσει και να συζητήσει, κι αν υποχωρήσουν απο λίγο κι οι δύο σε κάποια θέματα, πιστεύω τα περισσότερα προβλήματα λύνονται.
Eρευνα , ποια -ο ειναι το χειροτερα ζωδια , απο την πειρα σας ( εχω υποψη 2-3 ) η τα πιο προβληματικα .
ζωδια, βερτεξ και μαλακιες. ********ι συνδιασμοι που μας ελκυουν μεν, αλλα σπανια μας καθονται. σκορπιοι, καρκινοι, ιχθεις ειστε και πολυ μαλακισμενα!
γαμιοσαστε μεστην ασταθεια ολα!
Κενο να σου κανω μια ερωτηση??