Γενικα δε εχω ταμπου... φταινε πολλα... εσυ εμαθες την αιτια του προβληματος? γιατι και μενα στα 18 19 μετα απο χωρισμο μου ηρθαν αλλα η αιτια ηταν αλλη...
Printable View
Γενικα δε εχω ταμπου... φταινε πολλα... εσυ εμαθες την αιτια του προβληματος? γιατι και μενα στα 18 19 μετα απο χωρισμο μου ηρθαν αλλα η αιτια ηταν αλλη...
εμαθα πολλα..αλλα πρεπει να φυγω τωρα..θα σου στειλω πιο μετα.
ok..... :) μεσα θα ειμαι...
γειαα κ παλι..σορυ που εφυγα αποτομα αλλα επρεπε..χεχε
εμαθα που λες για ποιον λογο μου συμβαινουν ολα αυτα..ομως δεν θα ηθελα να επεκταθω για λογους ασφαλειας..καταλαβαινεις,γ� �νικα δεν θελω να μιλαω γιατις αιτιες για τις οποιες μου συνεβη ολο αυτο γιατι νομιζω οτι πια δεν εχει κ νοημα τοσο η αιτια, αλλα το τι κανουμε απο δω κ περα.
καλο ειναι να το παλευουμε οσο μπορουμε.κ να κανουμε ο.τι περναει απο το χερι μας.
η ζβη μας ανηκει κ πρεπει να την κερδισουμε..γι αυτο ..προσπαθησε να κανεις εστω κ μικρα βηματα καθε μερα.
γειααααα..... ναι ναι καταλαβαινω....σε ρωταω γιατι κ εγω εμαθα τις αιτιεσ..οχι πωσ δε τισ ειχα καταλαβει αλλα εθελοτυφλουσα...
μακαρι να ταν τοσο ευκολο να τισ πεταξεισ κα να συνεχισεισ..οταν ολα αυτα που στο δημιουργησαν συνεχιζουν να σου δημιουργουν προβληματα..ειναι δυσκολο το ξερω.. πρεπει να εχεισ κοτσια... εγω παντα τα ειχα.. αλλα τον τελευταιο καιρο καπου τα εβαλα και ψαχνω να τα βρω...
σημερα το μεσημερι μιασ και λεμε για βηματακια..βγηκα να παρω μια τουρτα για τα γενεθλια ενοσ συγγενη..οχι μονη μου.. και στο δρομο για το ζαχαροπλαστειο ενιωθα οτι πνιγομουν.. δε επαθα κριση ευτυχωσ.. και μετα πηγα σπιτι του συγγενη για να σβησει τα κερακια και στην αρχη ενιωθα πολυ χαλια... ευτυχωσ δε εκατσα πολυ... ενα βημα και αυτο..αλλα δε ειμαι ευχαριστημενη καθολου.. τα θελω ολα τωρααααααααααααα.....χιχιχι. .
καλημερα.ωραιο το βημα που εκανες,μπραβο! γιατι δεν εισαι ευχαριστημενη?εφυγες απο το κρεβατι σου εστω κ για λιγο.
αυτο ειναι σημαντικο.θελει αργα κ σταθερα βηματα.ολα στη ζωη ετσι πανε.
εγω ξυπνησα παλι με στρες το πρωι αλλα οχι υπερβολικο.πιο ελεγχομενο κ μια στενοχωρια.
ειναι λογικο με αυτο που μου συνεβη κ απλα δινω χρονο.ευτυχως μετα οταν ξεκιναω δουλεια δεν εχω αυτο το στρες.
νιωθω ενα βαρος στο στηθος..κατι μου κραταει την αναπνοη απο την στενοχωρια.μου στοιχησε πολυ αυτο που εγινε..κ ευχομαι να φυγει γρηγορα απο το μυαλο μου.
ευτυχως ο υπνος μου ειναι πολυς κ καλος.κοιμηθηκα χτες απο τις 10 το βραδυ!
εσυ πως εισαι σημερα?
καλημερα μπουυυμ.... καλη δε τη λεσ..χειμωνιατικη τη λες... τοσο πολυ σε επηρεασε αυτο που εγινε?? εχεισ μιλησει με το ψυχοθεραπευτη σου γι αυτο το θεμα??
εγω καλα ειμαι.. δια μαγειας παρολο που κανει κρυο εχει αερα βρεχει και ολα αυτα ξυπνησα καλα..σε λιγο εχω και συνεδρια και ανυπομονω να του πω ολα αυτα που μου συμβαινουν...
σημερα εχω συνεδρια κ γω το απογευμα κ ανυπομονω κ γω να πω αυτα που μου συμβαινουν.
γενικως εκφραζομαι πολυ κ σε φιλους κ στον ενδιαφεορμενο αμεσα.ειμαι τετοιος ανθρωπος.
ναι αυτο που εγινε μπου στοιχησε κ με πονεσε αφανταστα.χρειαζομαι χρονο για να το ξεπερασω.καθε μερα κλαιω αλλες πολυ αλλες λιγοτερο.
νιωθω βαρυ πονο μεσα μου..κ καλο ειναι που τον βγαζω με κλαμα.
δυστυχωσ εγω δε εκφραζομαι.. τα πνιγω ολα μεσα μου... δυστυχωσ.. αυτο λεω και στον ψυχολογο μου.. τωρα τελειωσα με τη συνεδρια μου.. ευτυχωσ την εχω γλυτωσει τη καταθλιψη ... τον ρωτησα και μετα απο αυτα που του ειπα μου ειπε οτι δε εχω.. παλι καλα....τωρα νιωθω καλυτερα.... αν και το βραδυ ηταν ασχημο...αλλα τα ειπα και ξελαφρωσα..
τοτε γιατι δεν αρχιζεις να εκφραζεσε για να γλιτωσεις απο ολο αυτο?Quote:
εγω δε εκφραζομαι..
αλεξανδρε θα σου πω.... δε μπορω με τιποτα να εκφραστω... δε μου βγαινει... εχω προσπαθησει πολλεσ φορεσ αλλα δεν.. και το χειροτερο ειναι οτι ακομα και αν εκφραστω εκει που πρεπει να εκφραστω δε θα καταλαβουν και θα τα κανω χειροτερα... και ετσι θα γινω εγω ακομα πιο χειροτερα.. το εχω προσπαθησει γι αυτο στο λεω.. η μονη λυση σ ολο αυτο ειναι απλα να μην τα παιρνω μεσα μου και να βαζω τα ορια μου.. καταλαβαινεις τι θελω να πω?
στη ζωη δε γινετε απολυτως τιποτα αν δε καταβαλεις καπιες θυσιες οταν θες να αποκτησεις κατι πχ αν θες να αποκαταστησεις τη ηρεμια σου θα καταβαλεις για αυτο καπιες θυσιες τωρα..αρα το εκει που πρεπει ειναι σε λαθος προσωπο αν δε μπορει να καταλαβει ο συγκεκριμενος/η αν πχ εκφραζεσε σε λαθος προσωπα χειροτερευεις αντι να καλυτερευειςQuote:
ειναι οτι ακομα και αν εκφραστω εκει που πρεπει να εκφραστω δε θα καταλαβουν και θα τα κανω χειροτερα...
καταλαβαινω τι λεσ... αυτο το καιρο προσπαθω μαζι με το ψυχολογο μου να μη με αγγιζουν καποια πραγματα απο καποιουσ ανθρωπουσ η καποιεσ καταστασεις... ειναι πολυ δυσκολο αλλα προσπαθω..θελει πολυ χρονο οπωσ καταλαβαινεις...
εσυ τι ακριβωσ εχεις??
εγω ειχα μπει παλιοτερα για αλλα θεμα προσωπικα κ επιδη απεκτησα επαφες εδω τελικα εμινα μεσα αλλα μπορεις να διαβασεις το κατεβατο... http://www.e-psychology.gr/forum/sho...BA%CE%BF%CF%85 που το εγραψα απλα για να σας βοηθησω....
διαβασα ολο το ποστ σου... απλα καθε περιπτωαη ειναι διαφορετικη..και τα ερεθισματα που εχει καποιοσ ειναι πολυ διαφορετικα... πραγματικα συγχαρητηρια που πεταξεσ ολα αυτα στα σκουπιδια... οσο γιατο γραψιμο εχεισ απολυτο δικιο..αυτο μου λεει και ο ψυχολογοσ μου..να παρω ενα τετραδιο και να γραφω τα παντα.. κατι που δε το εχω κανει ποτε.. βαριεμαι ισως.. δε ξερω.. ξερω οτι ειναι λαθοσ... αλλα... ξεροκεφαλια.. και οσο μεγαλωνεισ ολο αυτο γινεται πιο δυσκολο.. δε ξερω αν εχεισ διαβασει το ποστ μου απο την αρχη.. εμενα μου ξεκινησαν στα 19 και τισ ξεπερασα πολυ γρηγορα.. αλλα αλλο 19 και αλλο 26... τοτε δε ειχα υποχρεωσεισ , δε ειχα τιποτα.. τωρα ειναι αλλιωσ... αλλιωσ τα βλεπω τωρα...ισωσ ειναι λαθος.. δε ξερω.. οσο αφορα το ψυχολογο που ελεγεσ παιζει ρολο και τι ψυχολογοσ ειναι.. αν ταιριαζεται , αν ειναι σωστοσ στη δουλεια του και πανω απο ολα αν ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ..
ο ψυχολογοσ δε σου δινει το μαγικο χαπακι..αυτο το γνωριζουμε ολοι..το μαγικο χαπακι ειναι ο ιδιοσ μασ ο εαυτος.. απλα σου δειχνει τον δρομο που ακολουθεις... σε ξεμπερδευει καπωσ..ειδικα στην αρχη που ολα ειναι μαυρα ...
το θεμα ειναι απλο.. υπαρχει κατι γυρω σου αυτη τη στιγμη που σε πειραζει?
πολλα πραγματα... που δυστυχως ειναι αλυτα... στο λεω εγγυημενα αυτο.. και εκτος απο τα σταθερα προβληματα ειναι και αυτα που δε τα περιμενεισ.. π.χ. οικονομικα και αλλα πολλα...
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ χχχχχχχχχχχχχχχχχQuote:
ειναι αλυτα.
xaxaxa.. τελειοοοοοο.. θα το σημειωσω... ε ναι λοιπον... μπλεγμενη σε ενα κουβαρι...ο ποιητησ με γνωρισε καλα.. φιλαρακια απο το στρατο θα ημασταν... ( να κανουμε και λιγο χιουμορ)...
σημειωσε το γιατι μπορει να το σβησω.
εχω γραψει ενα ολοκληρο τετραδιο με πανικοβλητα ποιηματα ειπα να αποθανατισω τι στιγμη.. :cool: θσ μπορουσα να σου πω μερικα πμ
το αντεγραψα... χαχα.. φοβερο.. ξερεισ τι εχω καταλαβει απο ολα αυτα??
οτι μετα απο τισ κρισεισ πανικου γινεσαι καλυτεροσ ανθρωποσ..βλεπεισ τα πραγματα διαφορετικα.. μακαρι να τα καταφερω και να το ξεπερασω συντομα..
ναι ετσι ακριβως ειναι απο πολυ κακος εγινα πολυ καλος μετα απο ολα αυτα.....
χαχαχα... ειδες? στα λογια μου ερχεσαι... τωρα εισαι ενταξει? εχεις επανελθει τελειως?
ναι αφου δε κραταω τιποτα μεσα μου τα λεω ολα κ τα διχνω ολα (βλεπε χατζην....)
και πως και μπαινεις ακομα εδω??
εχω φιλους.....
σου κανει καλο?? ρωταω απο εκπαιδευτικης αποψης... επειδη το χεις ξεπερασει...
βασικα δε φανταζεσε το τι μπορει να υπαρχει πισω απο τα username των χριστων εδω του φορουμ οτι φανταζεσε η δε φανταζεσε εδω μεσα θα το πετυχεις εχω μιλησει με αρκετες περιπτωσεις εδω κ πραγματικα ειναι πολυ ενδιαφερον ολο το θεμα...
ωχ..τι εννοεις?? για πεσ μερικα.. ειμαι καινουργιο μελος εγω και δε εχω δει τιποτα προς το παρον..
δε μπορω να πω βασικα! δευτερος λογος ειναι οτι επηδη τεριαζω συνεχεια με καταθλιπτικους λογο χαρακτηρα αναγκαζομαι να σκαλιζω 24 ωρες τη ψυχολογια αφου αφου ζω μαζι τους αναγκαστικα παλευω κ τις μαυριλες που τους πιανουν κατα καιρους οπιος εχει τη μυγα μυγιαζετε
υπαρχει παρασκινιο πισω απο οσα βλεπεις αφου υπαρχουν αρκετοι φιλοι εδω που στο δημοσιο φορουμ δεν φαινονται προς τα εξω...
ναι αλλα δε νομιζω να σου κανει καλο να ανακυκλωνεσαι σε προβληματα ... δε σε κρινω.. φιλικα σου μιλαω.. και απο τη μικρη εμπειρια που εχω... κανει καλο να μιλαμε με αλλουσ ανθρωπουσ..και μενα μου κανει καλο... αλλα με οριο.. και φυσικα εσυ που το χεισ ξεπερασει δε νομιζω να το εχεισ αναγκη..
αν δεν ανακυκλονομαι εγω θα με ανακυκλωνουν οι φιλοι που κανω αφου εφοσον ειναι ιδιων πεποιθησεων με εμενα αυτο σημαινει οτι θα εχουν τα ιδια προβληματα που ειχα κ εγω παλιοτερα αρα ετσι δε μπορω να γλιτωσω... προσπαθησα σκληρα να αποφυγω καπιους ανθρωπους κ οσο κ αν το παλεψα δε καταφερα απολυτος τιποτα καθε φορα που σταματαγα να τους κυνηγω με κυνηγαγαν οι ιδιοι μεχρι να ενδωσω..
ετσι... το ιδιο σεναριο again and again.. δε ξερω αν με πιανεις....
να σου πω ενα παραδειγμα για να καταλαβεις τι ενοω καλυτερα περασα 8 χρονια σχεδον με μια κοπελα που μας εδεσε μια σχεση που ηταν στα ορια της τηλεπαθειας μιαζαμε τοσο πολυ σε σημειο να μαντευουμε τι σκεφτετε ο αλλος πριν καν μιλησει μπορει να απολαμβανα την επικοινωνια που ειχαμε αλλα αυτη δεν επαυε να ειναι καταθλιπτικη με το παραμικρο τα εβαφε μαυρα κ καθε λιγο κ λιγακι επρεπε να τη παλευω.. αρα μετα απο ολο αυτο τι να αποφυγω? κ επομενη να γνωρισω ξερω το σεναριο θα σκεφτομαι οτι σκεφτεται κ στο τελος θα μου ξεφουρνησει μια μαυρη καταθλιψη κ μετα θα μου πει οτι με αγαπα επιδη την εβγαλα απο το αδιεξοδο κ θα λιωνει για παρτι μου..
αρα πιος μπορει να με γλιτωσει απο ολο αυτο?????????????????????????
καταλαβαινω απολυτα τι λες.... αυτουσ τουσ φιλουσ τουσ ξερεισ απο μικροσ η απο σχολειο η τουσ εχεισ γνωρισει σε αντιστοιχα forum? σε ρωταω γιατι ολα στο χερι μας ειναι... και εγω ειχα γνωρισει μια κοπελα απο αντιστοιχο φορουμ και καναμε παρεα.. ακομα μιλαμε.. αλλα δεν ανακυκλωνομαστε σε ολα αυτα..λεμε και αλλα πραγματα.. για τισ κρισεις εχουμε παψει σχεδον να μιλαμε.. και μια παιδικη φιλη που ηταν καταθλιπτικια τωρα ειμαστε πολυ απομακρυσμενεσ.. τα εφερε ετσι η ζωη που καναμε να μιλησουμε πολλουσ μηνεσ.. ειχε τα δικασ τησ ειχα τα δικα μου και δεν.. και πριν λιγο καιρο που ξαναηρθε στο προσκηνιο κραταω τισ αποστασεισ γιατι ξερω οτι θα με κανει πιο χαλια απο οτι ειμαι... δε ειναι εγωιστικο ολο αυτο... αλλα εγω δε ειμαι ψυχιατρος ουτε ψυχολογος..μπορω να ακουσω τα παντα και να βοηθησω...το χω κανει παρα πολλεσ φορεσ στη ζωη μου χωρισ να ζητησω ανταλαγματα.. αλλα ωσ εδω.. δε θα καταστρεφομαι εγω για να ειναι καλα ολοι οι αλλοι.. το λεω τωρα μπασ και το εμπεδωσω και εγω...
τους γνωρισα πριν καν μπω εδω χρονια πριν
ολα στο χερι μας ειναι αλλα οταν απαιτεις απο καπιον να μιαζεις απολυπα μαζι του οπως κανω εγω δε θα μιαζεις μονο σε αυτα που θες θα μιαζεις κ στις μαυριλες του γιατι μπορει να κατεβασα διακοπτη σε ολα αυτα τα ψυχολογικα που ειχα αλλα δε παυουν να ειναι ενα μερος του εαυτου μου εστω κ ανενεργο κ αυτο δεν εχει σχεση αν συζητας για κρισεις η οχι εχει σχεση με τον αν κρατας αποθημενα συναισθηματα μεσα σου
-> https://www.youtube.com/watch?v=jpjlcQI4Qc4&feature=kp που δεν τα εξωτερικευεις η γενικοτερα δεν εχεις φιλους που να ειναι φιλοι κ εχει να εχεις κρατησει απο αυτους 1000 μυστικα γιατι ετσι ειναι φιλοι στα χαρτια μονο.
δε το συζητω αυτο... οουτε και εγω θελω φιλουσ στα χαρτια... γενικα εευκολα κανω παρεεσ..δυσκολα κανω κολλητουσ.. αλλα οταν αυτοι εχουν προβληματα δε εχω προβλημα να τα ακουσω.. αλλα οταν εισαι 24 μηνεσ 31 μερεσ το μηνεσ 24 ωρεσ και σε μαυριζουν για βλακειεσ.. ε δε γινεται.. και οταν πεισ κατι οτι εχεισ πανικοβαλονται και σ κανουν το γιατρο αντι να σε ηρεμησουν.. αυτο μου τη δινει... με ριχνει πολυ.. ειδικα οταν χανονται μηνεσ και επανεμφανιζονται με προβληματα παλι... σου ειπα μ αρεσει να βοηθαω αλλα θελω αυτο που εχω απεναντι μου να καταλαβαινει τι του λεω... καταλαβαινεις τι σου λεω?
ναι αμεQuote:
καταλαβαινεις τι σου λεω?
ευκολα κανεις παρεες απο ενα πληθος απο γνωστους μαλον
επιδη περιμενεις καπιος να μαντεψει το δικο σου μυστικο οπως λεει κ ο ποιητης στο τραγουδι....Quote:
δυσκολα κανω κολλητουσ..
κ ομως αυτο που φωτιζετε ειναι το ιδιο πραγμα που μαυριζει πχ αν προσεξεις καλυτερα θα παρατηρισεις οτι αυτοι που γελανε συνεχεια εχουν κ ενα αλλο εαυτο που τα βαφει μαυρα με το παραμικρο...Quote:
24 μηνεσ 31 μερεσ το μηνεσ 24 ωρεσ και σε μαυριζουν για βλακειεσ.. ε δε γινεται..
ειναι ο ιδιος ανθρωπος απο δυο διαφωρετικες γωνιες οπως αυτο που ειχα βαλει καποτε στην υπογραφη μου αντιμετοπος με δυο διαφωρετικες πλευρες του εαυτου μου το ειχα ως συνθημα για να καταλαβενουν οι αλλοι με πιους μπορω να συνενοηθω
ναι..οκ.. καταλαβαινω τι λες... εγω δε σου πα ολη μερα να εισαι τραλαλα και τραλαλο... αλλα και εγω εχω τα προβληματα μου..και προσπαθω οταν ειμαι με αλλουσ ανθρωπουσ να πω και κατι ευχαριστο..οχι τοσο για να καλυψω τη στενοχωρια μου οσο οτι θα νιωσω εγω καλα... να ξεφυγω λιγο απο τη μαυριλα.. αμα ολη μερα ειμαι σε ενα τηλεφωνο και ανακυκλωνω προβληματα τοτε αστα βραστα.. θελει λιγο τρελα η ζωη..... απο μιζερια ολοι εχουμε χορτασει... καταλαβεσ?? και σου ξαναλεω καποια πραγματα τα λεω για να τα εμπεδωσω και εγω η ιδια..
Καλησπέρα παιδιά!!!!!είμαι νέα στο φορουμ και η παρέα σας μπορεί να είναι σωτήρια αφού ξέρετε πως είναι να έχεις κρίσεις πανικού,σωματοποιημένο άγχος και όλα αυτά τα καλά που παθαίνουμε εμείς οι ευαίσθητοι.....!!!!Εγώ από πέρυσι και μετά από ένα χειρουργείο που έκανα(που δόξα τον Θεό όλα πήγαν καλά) παραέγινα ευαίσθητη και δεδομένου οτι η ζωη μου ειναι σε ενα μεταβατικο σταδιο σε ολους τους τομεις,νομίζω πως το άγχος με έχει κυριεύσει και πλέον κάνω ψυχοσωματικές αντιδράσεις....τωρα τελευταια και αφου το Πάσχα έκανα τσεκ απ και όλα ήταν μια χαρα,ανεβάζω πίεση και άρχισα να πανικοβάλλομαι ότι κατι θα πάθω...πηγα στο γιατρο και αφου μου ξαναεκανε καρδιογραφημα είπε ότι όλα είναι καλα και ότι πρεπει να χαλαρωσω....μια κουβεντα ειναι αυτο ρε παιδια....Δε το ελεγχω και εννοειται οτι κανεις μας δε θελει να νιωθει ετσι....
γεια σου musiciam... το οτι παθαινεις κρισεισ πανικου δε σημαινει οτι ειμαστε ευαισθητοι..ολοι μπορει να το παθουν.. δε κανει διακρισεις...το μονο σιγουρο ειναι οτι δε θα παθεις τιποτα.. ουτε καρδια ουτε εγκεφαλικο οθτε θα τρελαθεις... εχεισ παει σε καποιον ειδικο?? η ψυχοθεραπεια δε ειναι ταμπου.. ουτε σημαινει οτι εισαι τρελος.. σε βοηθαει πολυ..