γιατι νιοθεις περιεργα οταν το βλεπεις η σου φαινετε αδικο? ε ενταξει μωρε ηθελες λιγο να τα χωσεις απλος ε δεν ειναι κ τοσο κακο πια
Printable View
γιατι νιοθεις περιεργα οταν το βλεπεις η σου φαινετε αδικο? ε ενταξει μωρε ηθελες λιγο να τα χωσεις απλος ε δεν ειναι κ τοσο κακο πια
ετσι κ αλλιως δε νομιζω να υπαρχει καπιος που να το πιστευε οτι εγραψες εσυ αυτο το θεμα ιδικα αυτος ο τιτλος ο φιλος μου φαινετε υπερβολικα αναισθητος μαλον το αντιθετο ενοουσες
Προφανως ρε,μου αρεσει να κανω την πλακα μου,το ιδιο και η νηματοθετρια.
Αλεξ,αραξε,ξερω ποτε κανω πλακα και ποτε οχι.Η κοπελιτσα,αν ειναι κοπελιτσα και οχι μαντραχαλος που εκανε φεικ λογαριασμο για να σπασει πλακα,δεν εχει κανενα σοβαρο προβλημα.Για την ακριβεια δεν εχει καν προβλημα,αλλα αντιθετα με την συμπεριφορα της θα φορτωσει προβληματα σε οποιον κακομοιρη ειναι μαζι της.
Εγω ανθρωπο που θελει να κερατωσει το ταιρι του,και να μπει αναμεσα σε αλλο ζευγαρι,δεν μπορω να εκτιμησω,ουτε να παρω στα σοβαρα.Αν,ξαναλεω,ολα αυτα ειναι αληθεια και οχι ενα ωραιο τρολλαρισμα.
Οποτε κατ'εσε φιλε Αλαφροισκιωτε εχω δυο επιλογες. Ή να είμαι κοπελιτσα ή κανενας μαντράχαλος. Νομιζω ότι εγω τεινω προς το πρωτο αν θες τη γνωμη μου..
Προσεχε ΕΣΥ να μην εισαι κανενα απελπισμενο ανοργασμικο κοριτσακι που προσβαλεις τον κοσμο και βγαζεις αβίαστα συμπερασματα από δω και από κει.
Φιλικα παντα!
Oedipuscomplex αυτά που σε απασχολούν τα έχεις συζητήσει με τον φίλο σου;
ναι επανειλημμενως αλλα ο ανθρωπος δυσκολα αλλαζει. Μου βγαινει μαζι του και το εξης παραλογο. Κάθε φορα που μου μιλαει για τις πρωην του εγω ζηλευω αφανταστα. Δεν ξερω γιατι! Ζηλευω πολύ τις πρωην του σε βαθμο που τις μειωνω και τις βριζω μπροστα του. Συμβαινει σε ολους αυτό ή μονο σε μενα?
Ε το κοπελιτσα δεν ειναι βρισια,νεα κοπελα δεν εισαι?Ή μαντραχαλος θα εισαι ή κοπελα,τωρα αν εχεις κανει καμια περιεργη ''επεμβαση'' προσφατα,δεν ξερω :)
Oc,νομιζω το θεμα σου αφορα περισσοτερο το φορουμ του Κοσμοπολιταν,οχι αυτο εδω.
Δεν φαινεται να εχεις κανενα ιδιαιτερο ψυχολογικο,εισαι ανασφαλης μεν και απιστη,αλλα ετσι ειναι πολλες γυναικες.
Σε πειραζουν οι πρωην του φιλου σου.Απο την μια πιστευω κολακευεσαι που το αγορι σου ειναι εμπειρο,και σιγουρα αν ειχε παει με 2-3 μονο θα τον θεωρουσες φλωρο και δε θα του καθοσουν καν,απο την αλλη τις ζηλευεις.Ειναι μια αντιφατικη κατασταση που ζουν πολλες γυναικες.Get over it.Θα σου ελεγα να μην ασχολεισαι με τετοιες κατινιες καθολου,γιατι κατινιες ειναι να σκαλιζεις το παρελθον του γκομενου σου και να τις βριζεις,αλλα θα βραχυκυκλωσεις,οπως ολος ο υπολοιπος γυναικειος πληθυσμος.
Σωστα,καποιος πιο καλοπροαιρετος θα μπορουσε να δει οτι εισαι κοριτσι για σπιτι.Λαθος μου.Quote:
Προσεχε ΕΣΥ να μην εισαι κανενα απελπισμενο ανοργασμικο κοριτσακι που προσβαλεις τον κοσμο και βγαζεις αβίαστα συμπερασματα από δω και από κει.
Ε,αλιμονο,δεν ειναι κακος οποιος εχει κατακτησεις.
Τι να σου πω,δεν εχω συναντησει πολλες που να πιστευουν αυτο που λες στην πραξη.
Σας φτιαχνει ο 'κακος'.