Κι εγώ μια απ τα ίδια.. παλιά πέθαινα για αυτά.. τώρα πιο πολύ τα βλέπω σαν αγγαρεία...
Printable View
Κι εγώ μια απ τα ίδια.. παλιά πέθαινα για αυτά.. τώρα πιο πολύ τα βλέπω σαν αγγαρεία...
αυτό ακριβώς.. έχω κουραστεί! :(
εγώ νομίζω ότι θα λιποθυμήσω μες το μπάνιο.. άστα να πάνε! δεν την παλεύω. μερικές φορές νομίζω είναι εφιάλτης και θα ξυπνήσω.. δεν αντέχωωω!
εδω κ ενα χρονο.. εσυ??
με ειχε ξαναπιασει κ πριν 7 χρονια αλλα διηρκησε 1 2 μηνεσ..ηταν πολυ χαλαρη περιπτωση. ηταν κ η ηλικα που ημουν χαλαρη ..κ εφυγε στο τσακ μπαμ.. τωρα αστα βραστα.. 1 χρονο κ 1 μηνα συνεχομενα.. βεβαια απο το σεμπτεμβρη μεχρι το γεναρη να πηγαινα πολυ καλα αλλα μετα υποτροπιασα απο διαφορεσ συνθηκεσ..
εσυ ποσο καιρο?
να πω δημοσια πρωσοπικα μου κ θεματα η που εχουν σχεση με βαθυτερα θεματα των αλλων? δε πας καλα μου φαινετε δημοσια θα τα λες εσυ κ να εκτιθεσε οσο θες αν πχ βρισκομασταν σε ενα κλειστο γκρουπ που ολα τα μελη του ηταν υπο την εγκριση μου θα μπορουσα να πω τα παντα. δημοσια δε προκειται να ανοιχτω απολυτως ποτε οσο υπαρχουν μελη που δεν εγκρινω για αυτο τα πμ να τα κλισεις εσυ.
κ μαλιστα το σκυλομετανιοσα κ που σου ανοιχτηκα πμ γιατι δεν αξιζε να προσθεσω.
πρωτον δε ειπα να πεισ προσωπικα δεδομενα.. κ εκτοσ των αλλων κ σε π.μ. τουσ ξερεισ αυτουσ? οχι.. δε ξερεισ τι ειναι.. κ αμα στελνεισ σε ολουσ π.μ. τοτε ειναι σα να τα λεσ δημοσια..
κ τριτον κ μενα με επιασεσ οταν πρωτομπηκα στο φορουμ κ μ στελνεσ π.μ. με κατι ποιηματα.. και κατι αλλα που δε καταλαβαινα.. δε νομιζω να μ ειπεσ κατι προσωπικο..ουτε δημοσιοποιησα κατι που μ ειχεσ στειλει..
http://www.kathimerini.gr/109305/art...kalei-e3arthsh
http://www.kathimerini.gr/150075/art...tikata8liptiko
http://www.bbc.co.uk/greek/news/030610_seroxat.shtml
υ.γ. δε ξερω αμα επιτρεπεται να δημοσιοποιω τισ διευθυνσεις.. αν οχι ζητω συγνωμμη απο τη διαχειρηση..
αν υπαρχει καπια που δε ξερω καθολου αυτη σιγουρα θα εισαι εσυ αυτο ειναι το μονο σιγουρο αρα η μονη που δεν επρεπε να χα ασχολιθει καν μαζι της εισουν εσυ. αρα σχετικα με τον εαυτο σου αυτη η τοποθετηση πηγαινει τελεια
επισης δε σε ξερω κ ουτε με ενδιαφερει να σε μαθω πολυ απλα
παλι καλα που το καταλαβεςQuote:
ειναι προσβλητικο για το ανθρωπο π ανοιξε το θεμα..
Καλησπερα φιλε μου,καταρχας δεν παιρνουμε σκευασματα που δεν γνωριζουμε τι περιεχουν απο το διαδικτυο παιρνουμε αποκλειστικα εγγεκριμενα φαρμακα που προτεινει ο γιατρος,Αυτο που πηρες ισως περιεχει τιποτα ουσιες που σε εκαναν να νιωσεις ετσι σαν παρενεργειες,παψε τελειως να παιρνεις αυτο το πραγμα περιμενε ενα διαστημα κ εαν δεν περασει απευθυνσου σε ειδικο,Λογικα ειναι ψυχολογικο ολο αυτο κ θα περασει επειδη αρκετα συχνα τα ψυχολογικα σωματοποιουνται κ νομιζεις οτι σωματικα δεν εισαι καλα,Προσθεου αρκει ενα τσεκ απ το χρονο νομιζω μην πηγαινεις διαρκως στον γιατρο θα παθεις μανια με αυτο το θεμα σου αρκει ψυχολογος εαν δεν περναει η φοβια αυτη,Καλο κουραγιο!
ναι ηταν μεγαλο λαθος μου βασικα το πηρα απο φαρμακειο το σκευασμα αλλα οσον αφορα το θεμα ψυχολογια τλκα δεν ειναι να παιζεις....απλα δεν το φοβηθηκα γτ ηταν φυτικο λεω οκ του στυλ βιταμινη ελαφρυ θα ειναι....μεγαλο λαθος μου εκ μερους μου και τα τραβαω ολα αυτα απο τον περασμενο Αυγουστο....ευτυχως κανω ψυχοθεραπεία με εναν φανταστικο γιατρο....
παιδια απο εχθες νιωθω μια περιεργη ανατριχιλα στην δεξια γαμπα μου και πολυ κουραση στα ματια εχει κανεις νιωσει κατι αντιστοιχο?
κούραση έχω κι εγώ στα μάτια αλλά δν ξέρω αν είναι απο αυτό.. και γενικά κάποιες φορές βλέπω περίεργα και ζαλίζομαι.. το άλλο όχι..
κ εγω.. αλλα νομιζω οτι απο το στρεεσ μασ..απο ολη αυτη την ενταση...
εχω κανει μαγνητικη εγκεφαλου και αυχενα και βρηκαν μια μικρη γλοιωση κ εκανα και επαναληπτικη μετα απο 5 μηνες κ ηταν ιδια μου ειπαν δν ειναι τιποτα την ειδαν νευρολογος ρευματολογος και νευροχειρουργος και μου ειπαν δεν ειναι τιποτα λογικα αυτο το εχεις πολλα χρονια και οι περισσοτεροι που κανουν εχουν.τωρα ξερω γω τι να σου πω.....
κοιτα..γενικα τα ψυχοσωματικα τα εχω σχεδον ολη μερα... με τα ματια οταν στρεσαρομαι απιστευτα .. ανατριχιλεσ λιγοτερο.. ισωσ λιγο πριν τη κριση πανικου κ λιγο πιο μετα.. αναλογα βεβαια.. εχει τυχει να ξαπλωσω να ανατριχιαζω σα να κρυωνω στο καπακι να νιωθω οτι καιγομαι..
δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω με αυτά που ζούμε!! πραγματικα! πάντως νιώθω καλύτερα που βλέπω πως δεν είμαι μόνη μου, γιατί πριν λίγο καιρό νόμιζα μόνο εγω έχω τέτοια κολλήματα και θα με κλεισουν σε κανενα ψυχιατρείο!!! αχ ...
Παντως νομιζω πως το 99% οσων εχουμε κρισεις πανικου στανταρ εχει παει σε καρδιολογο.
Πιο πολυ 'καρδιολογικης' φυσεως...Δλδ ταχυπαλμιες, αισθημα τελους,εκτακτες συστολες ..
Τωρα καμια ζαλαδα/πονοκεφαλο κλπ ειναι στο τραπεζι αλλα σε μικροτερο βαθμο.
εγώ ανήκω στο 1% που δεν έχει πάει σε καρδιολόγο γιατί πολύ απλά εκτός από όλα τα άλλα εχω και γιατροφοβία.. χαχα τι καλά!