Printable View
Quote: Originally Posted by mnimonio Χαχαχαχα αυτον σκέφτηκα και εγώ αλλά είμαι απο ταμπλετ και δεν ξέρω να προσθέσω φωτο!! Γαμωτο χαχαχα μες στο μυαλό μου είσαι!! θα τα πει αυτη που τα ξερει ολα οπως παντα....
Quote: Originally Posted by αλεξανδρος_77 θα τα πει αυτη που τα ξερει ολα οπως παντα.... Ξέρεις κάτι, σου είπαν 10-20 η ακόμη και παραπάνω θετικά σχόλια και πολύ καλά κάναν, από αυτό όμως φούσκωσε ο εγωισμός μεγάλε.
Quote: Originally Posted by undetermined Ξέρεις κάτι, σου είπαν 10-20 η ακόμη και παραπάνω θετικά σχόλια και πολύ καλά κάναν, από αυτό όμως φούσκωσε ο εγωισμός μεγάλε. Εγώ φταιω εδώ!!!
Δεν ξέρω αν φταίει κανείς η όχι, πάντως καλό θα ήταν να κατέβει λίγο από το καλάμι, γιατί νομίζει ότι είμαστε μαλάκες.
Quote: Originally Posted by undetermined Δεν ξέρω αν φταίει κανείς η όχι, πάντως καλό θα ήταν να κατέβει λίγο από το καλάμι, γιατί νομίζει ότι είμαστε μαλάκες. Όχι φίλε μου, λάθος κάνεις, δε νομίζει ότι είμαστε μαλάκες. Απλά νομίζει ότι είναι έξυπνος! Άστον, έχει το ακαταλόγιστο.
http://4.bp.blogspot.com/-BPyxJCb5IY...12_n_thumb.jpg