(ρητορικη ερωτιση δεν χρειαζοταν να απαντησεις)
εσυ τι λες αν ηθελα να κανω γνωριμιες θα καθομουν σε αυτη τη σελιδα να μιλαω μπρικια νομιζεις οτι κολαω? μια ζωη ολοκληρη γνωριζα ανθρωπους απλα κουραστικα δεν ειμαι πια 20 χρονων εχω μεγαλωσει...
Ναι θα έκανα παρέα αν ήμουν και εγώ της ίδιας νοοτροπίας-τώρα αυτό είναι gallop?
οτι λεει το τραγουδι,αλλιως την ημερα αλλιως την νυχτα https://www.youtube.com/watch?v=1ahSyQZfy1Y
Η απαντηση ειναι straight ΟΧΙ , στο ερωτημα του θεματοθετη .
Γιατι , εκτος απο ελλειψη γουστου , αυτο δειχνει σοβαρη ελλειψη αυτοπεποιθησης ( οχι οτι οι σεμνα ντυμενες ειναι καλα κ ντε καλυτερες ) , ειμαι κ αρκετα συντηρητικος .
Κατσε οιδιποκοπελλα να ξεκαθαρισω . Αν δεν ντυθεις σχετικα προκλητικα τωρα που εισαι 22 ( μετα το ειδα ) κ μπορει το σωμα σου ναναδειξει ενα τετοιο ντυσιμο , ποτε θα το κανεις . Μιλουσα για μακραν μεγαλυτερες κοπελες . Κ μια διαπιστωση , οι προκλητικα ( σχετικα ) ντυμενες κοπελες , απο την πειρα των 52 χρονων μου , ειναι πιο αθωες κ οχι πονηρες , παραδοξο κ ομως διαπιστωμενο . Οποιοδηποτε ακρο παραυτα , ειναι υποπτο ( σεμνοτυφες vs προκλητικες ) .
Εγκρινω κ επαυξανω λοιπον !!!!! ( το ντυσιμο σου ) . Φιλικα
Καλα μην κολλας στο μουστακι :P
το καλο ειναι παντως οτι με τοσους απιστους θωμαδες δεν υπαρχει προβλημα με τα προσωπικα δεδομενα.
Δεν γινεται αυτό που λες. Στους ορους χρησεις λεει ότι απαγορευεται να φτιαξει ενας ηδη εγγεγραμενος χρηστης και δευτερο λογαριασμο και πως σε αντιθετη περιπτωση τον κανουν κατευθείαν ban oi administrators απόλους τους λογαριασμούς του. Λεει επισης ότι αποθηκευεται το IP του καθενος που κανει εγγραφη ακριβως για να μπορουν να τους αντιμετωπισουν πιο ευκολα .
εγω παντως θα σ'αγαπω για παντα ακομα κι αν εισαι σαν τον Σουπερ Μαριο!
http://th01.deviantart.net/fs71/PRE/...st-d6wpatt.png
Επανέρχομαι στην απάντηση του θέματος που έθεσες......
Πίστεύω ότι κάθε μέρος κ κάθε ώρα έχουν το δικό τους dress code δηλ. δεν πας σε beach party με τα ρούχα που θα πας για συνέντευξη σε δουλειά κ δεν πας στη σχολή σου με τα ρούχα κ τα αξεσουάρ που φοράς όταν κατεβαίνεις παραλιακή. Αν (αυτό δεν το ξέρω), λέω αν, κυκλοφορείς όλη τη μέρα κ όλη την ώρα με το ελάχιστο απαιτούμενο ύφασμα που απαιτείται για να καλύπτει τα επίμαχα, ε, τότε προφανώς οι φίλες σου σε έχουν απομακρύνει για να μην εκτίθενται κ όχι επειδή ζηλεύουν μην τους φας τους γκόμενους (κ μιλάμε για γκόμενους για 1/2 βραδυ, ούτε τσιγάρο παραπάνω, γιατί το υπερβολικά σέξυ μόνο τέτοιους προσελκύει).
Γενικά επίσης νομίζω ότι προς αποφυγήν παρεξηγήσεων κ μπελάδων, ότι καλό είναι κανείς να εκπέμπει με τη συμπεριφορά κα τη στάση του τα μυνήματα τα οποία ανταποκρίνονται σε αυτό που είναι στην πραγματικότητα, δηλ. η εικόνα που δίνει κανείς να είναι σύμφωνη με την αληθινή του προσωπικότητα κ επιλογές. Εσύ λες πως σου σρέσει να προκαλείς, όμως στο παρακάτω δεν προχωράς εύκολα, είσαι κάτι τύπου έκθεμα σε μουσείο "βλέπετε αλλά δεν αγγίζετε".....
Γιατί ΔΕΝ θες να σω πω πώς χαρακτηρίζουν οι άντρες αυτές που ντύνονται (ή γδύνονται?) σαν playmate, καρφώνουν βλέμματα κ κοζάρουν δεξιά κ αριστερά να δούνε ποιοί τις κοιτάζουν, κ όταν κανείς τους την πέσει βγάζουν το άκρον άωτον της μυξοπαρθενιάς, σε στυλ "δεν τα κάνω αυτά, κ δεν κάνω, κ δεν ράνω κ δεν δείχνω....." (Οι άντρε του forum ας με διαψεύσουν ελεύθερα.....)
Κ τέλος περιττό να σου αναφέρω σε πόσο άβολη θέση μπορείς να βρεθείς αν κυκλοφορείς "πάρτα φόρα όλα παρτίδα" κ κάποιος έχει πει 2 ποτάκια παραπάνω.....
ρε παιδια αναλογα τι εννοειται προκλητικο... απλα ενα στενο φορεμο η να ειναι ντυμενη η αλλη λες και θα την βαλω πανω σε αρμα στις αποκριες στο ριο ντε τζανειρο?
Κ για 1 στενό φόρεμα βλέπεις τόση διαφορά στην αντιμετώπιση από τις φίλες σου.....?
Δε λέω, μπορεί οι κοπέλες να έχουν τα "θεματάκια" τους, αλλά μου φαίνεται λιγάκι απίθανο να σε κάνανε πέρα για τα στενά ρουχαλάκια...... Μήπως δεν είναι ακριβώς έτσι? Τέσπα, εσύ ξέρεις.....
Γενικά είναι πολύ σύνηθες οι γυναίκες να ζηλεύονται μεταξύ τους για διάφορους λόγους-είναι μία αιτία που έχω ξεκόψει από αρκετό κόσμο.
Ακριβως! Οι 3 κοπελες που εκανα παρεα ηταν ολες τους παχυσαρκες και δεν εβρισκαν γκομενο ουτε με κιαλια. Εγω ειχα ταιριαξει μαζι τους στην αρχη γιατι ειχα και εγω 15 κιλα παραπανω. Όταν λοιπον τα χασα και αρχισα να ντύνομαι με στενα φορεματα να φοραω τακουνι και να αναδεικνύω το στηθος μου τοτε σιγα σιγα με ξεκοψαν! Οι σκρόφες! Που να μην σταυρωσουν γκομενο ουτε σε δεκα χρονια. Νοιώθω ότι με χρησιμοποιησαν γτ εφερνα κοσμο στο σπιτι που μαζευόμασταν. Η mariposa7 εχει δικιο. Σιγουρα αυτό και μονο δεν είναι πρόβλημα αλλα όταν μου παιξαν πουστια ξαφνικα εμεινα χωρις φιλες και αρχισα να αμφισβητω τον εαυτο μου και στο τελος να ντρεπομαι ακομα και να μιλησω στις άλλες κοπελες . Μετα που γνωρισα μια άλλη κοπελα και αρχισα να κανω παρεα μαζι της για ένα χρονο κ επειδή ο τυπος που γουσταρε μου την επεσε με ξεκοψε και εκεινη.. αλλα δεν αρνουμε ότι μετα από όλα αυτά εχω αρχισει να βλεπω πολύ ανταγωνιστικα τις συνομιληκες μου..
οι παχουλουλες κανουν το καλυτερο σεξ! αρκει τα κιλα τους να μην ξεπερνανε τα ορια.
Αυτό ξαναπές το.......
Εν πάσει περιπτώσει Oedipus σου έγραψα αρκετά πιο πάνω μερικές οδηγίες προς ναυτιλομένους, το πώς ντύνεσαι το ξέρεις εσύ κ μόνο. Εγώ σου λέω απλά καλό είναι να σέβεσαι το dress code κάθε χώρου για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις κ εσφαλμένες εντυπώσεις, που μόνο εσένα επιβαρύνουν. Κατά τα άλλα, αν όντως ντύνεσαι προκλητικά μόνο εκεί που το σηκώνει ο χώρος κ ο χρόνος, αν δε τα β(γ)άλεις τώρα, πότε θα τα β(γ)άλεις...? Όταν φτάσεις στην ηλικία μου.....?
Όταν μιλαμε για την πολη που σπουδαζω εκει ναι η παρεα που ειχα μπλεξει για 2 χρονια ηταν και οι 4 τους πανω από 90 κιλα + ... τι να κανω ετυχε ! Η κοπελια που γνωρισα μετα δεν ηταν αλλα ειχε ένα σωρο αλλα ψυχολογικα θεματα και δεν συναπτε ουσιωδης σχεσεις οποτε δεν τις επιρριπτω τιποτα...
Οταν καποια/ος ενδιαφερεται για τη φιλια του,δεν ασχολειται με τετοια θεματα.Χαιρεται για σενα που αδυνατισες..κι εσυ φυσικα δε το παιζεις υπερανω τωρα που εισαι κουκλακι ενω εκεινη ειναι ακομα χοντρουλα.Ειστε φιλες κοριτσι μου ή οχι...
Παλιοτερα ειχα "φιλη" που αποδειχτηκε οτι εκανε το αντιθετο..εβγαινε μαζι μου γτ δεν μπορουσε να βρει γκομενο μονη της.Με χρησιμοποιουσε κανονικα κι εγω βοδι κανονικο,ουτε που το ειχα φανταστει.
Υπαρχουν απειρα κομπλεξ σε ολους μας,ομως στις φιλιες βρισκουμε τροπους να τα αντιμετωπιζουμε.
Αναθεωρηση .................................................. .
Κατσε οιδιποκοπελλα να ξεκαθαρισω . Αν δεν ντυθεις σχετικα προκλητικα τωρα που εισαι 22 ( μετα το ειδα ) κ μπορει το σωμα σου ναναδειξει ενα τετοιο ντυσιμο , ποτε θα το κανεις . Μιλουσα για μακραν μεγαλυτερες κοπελες . Κ μια διαπιστωση , οι προκλητικα ( σχετικα ) ντυμενες κοπελες , απο την πειρα των 52 χρονων μου , ειναι πιο αθωες κ οχι πονηρες , παραδοξο κ ομως διαπιστωμενο . Οποιοδηποτε ακρο παραυτα , ειναι υποπτο ( σεμνοτυφες vs προκλητικες ) .
Εγκρινω κ επαυξανω λοιπον !!!!! ( το ντυσιμο σου ) . Φιλικα[/QUOTE]
Αυτό που αναφερεις είναι το ιδανικο σε μια φιλια. Εμενα προσωπικα σπανια μου εχει τυχει να εχω απέναντι μου έναν ενταξει ανθρωπο που θα μου βγαζει να είμαι και εγω ενταξει απέναντι του. Συνηθως υπαρχουν γυναικειες αντιζηλίες, κουτσομπολια πισω απτην πλατη, κοροιδια κλπ κλπ. Αυτό είναι πιο συχνο από το άλλο που λες