Αυτό ακριβώς
Printable View
Αυτό ακριβώς
το ρεύμα.
ότι θα γίνει βραχυκύκλωμα.
ότι θα πέσει το φωτιστικό.
ότι θα βγάλω τη πρίζα από τον τοίχο και θα γίνει κακό.
απλά καθημερινά πραματα.
Εγω αυτο που φοβαμαι ειναι να μιλαω σε μια παρεα, προτιμω να μιλαω σε ατομα μεμονομενα γιατι νομιζω πως αν μιλω σε παρεα συνηθως επικρατει η λογικη της υποτιμησης του λογου μου ή η αντιπαραθεση. Κανενας δεν προσπαθει να καταλαβει τι λεω. Αυτο βεβαια ειναι μια φοβια που εχω απο μικρη καθως στη οικογενεια μου ποτε δεν με αφηναν να μιλαω ή οταν μιλουσα μου ελεγαν οτι λεω βλακειες και με μηδενιζαν.
Ακομα φοβαμαι μην τυχον καποια στιγμη αποκτησω παραισθησεις.
μια φορά που άλλαζα μια λάμπα, που έχω αλλάξει πολλές φορές σε αυτό το ντουί, με χτύπησε μια φορά το ρεύμα, βασικά δύο. φάση, τινάχτηκα πίσω, βούιζαν τ αυτιά μου κλπ. δεν ξαναέβαλα λάμπα σε αυτό το ντουί, είναι διπλό φωτιστικό κι έμεινε έτσι, με την μία λάμπα. μικρό κακό.
επίσης έχω κάψει μία πρίζα από την προσπάθειά μου να φτιάξω την κεραία της τηλεόρασης -εσωτερική κεραία.
όμως έμαθα να φτιάχνω φις στα καλώδια των ηλεκτρικών συσκευών. θέλω να μάθω να φτιάχνω ντουί και πρίζες και όλα, να μην τα φοβάμαι κι όλας δηλαδή.
I want you to thank you for taking the time to write such a wonderful article! I definitely enjoyed every little bit of it and I have bookmarked your blog to check out the new stuff of your blog a great blog. deep waves hairstyles
Φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα
Χωρίς Εμένα.
Υποτιθεται αυτα γινονται μονο σε μενα αλλα θα επεκταθει το φαινομενο
γέρασα με ένα παιδικό παντελονάκι
και το κρύο δεν φάνηκε ακόμη.
τα λεφτα ειναι η πηγη του αγχους μου αυτο τη περιοδο ονεστλι.... :D Τα υπολοιπα βρηκα τροπους να τα διαχειριζομαι, τα λεφτα ομωςς μου χρειαζονται, ασε που μου δινουν χαραααα. Δεν ειμαι σπαταλη παρολαυτα δεν μου μενει τπτ απο λεφτα, οταν εχω χρηματα ειμαι λιγο πιο αισιοδοξη.
Τον θάνατο...πάντα κ μονίμως ...των δικών μου κ τον δικό μου ...
Και εμένα μπισκότο είναι και τα λεφτά πηγή του άγχους μου.
Αν μπορούσα να δουλέψω ίσως ήμουν σε καλύτερη μοίρα , όσο αφορά το άγχος.
Επίσης έχω γενικευμένο άγχος.