Ποσο καιρο εχετε που τα ξαναβρηκατε?
Printable View
Ποσο καιρο εχετε που τα ξαναβρηκατε?
οτνα εμεις βρεθηκαμε,ειχε επιδιωξει κατι φορες να μ μιλησει γτ ενιωθε ασχημα π βιαστηκε,αλλα δνε εννοησε ποτε να τα ξαναβρουμε γτ ηξερε οτι εγω δεν ενδιαφερομουν.μονο να εξηγηθει ηθελε
μερικους μηνες
Μήπως να ζητούσες από την ψυχολόγο σου να δουλέψετε το γιατί τον έκανες κουρέλι τόσα χρόνια; Να ψάξετε τί σου προκαλεί όλα αυτά τα νεύρα και τις εκρήξεις και το πήγαινε έλα γενικά; Απορώ πώς δε σε έβαλε η ίδια στο τριπάκι ή σε έχει βάλει αλλά εσύ έχεις κολλήσει με το θέμα της απιστίας όπως λες και δεν μπορείς να δεις τίποτα άλλο.
αλλα σασ ξαναλεω οτι την αποφαση αν τα βρουμε την πηρε οτνα τ δειξα οτι αλλαξα,καπως
kaμια παλιοτερη σχεση πιο πριν μαλονQuote:
Να ψάξετε τί σου προκαλεί όλα αυτά τα νεύρα και τις εκρήξεις;
στο σπιτι μ παντα ειχα πολλου καβγαδες,με τους δικους μ ακουγα πολλεσ βρισιες οι οποιοεσ δν πηγαινα σε μενα αλλα ακουγοντουσαν,παντα το εβγαζα στουσ εκαστοτε συντροφους μου,αλλα κ η πρωτη μ σχεση μ ειχε φερθει ασχημα,δηλαδη ειχε χειροδικισει πανω μου κ εκτοκτε εβγαζα πολλα απωθημενα,συν οτι υπαρχαν θεματα στο σπιτι
καταρχην πρεπει να κανεις σεμιναρια για το πως θα γινεσε πιο συμπαθης αφου το να ανεβαζεις ενα θεμα που να λεει οτι τα εμπριζα στον γκομενο κ μετα ενιωθα προδομενη προφανως δε θα λαβεις κ τα πιο θετικα σχολια μαλον αυτο επρεπε να εγραφες απο την αρχη
Quote:
αλλα κ η πρωτη μ σχεση μ ειχε φερθει ασχημα,δηλαδη ειχε χειροδικισει πανω μου κ εκτοκτε εβγαζα πολλα απωθημενα,συν οτι υπαρχαν θεματα στο σπι
εγραψα την αληθεια.εαν ηθελα να γινω πιο συμπαθης θα λεγα δικαιολογιες τυπου μ δινε δικαιωματα κλπ.αλλα δεν θα ισχυε αυτο
ναι αλλα εγραψες τη μιση αληθεια κ δεν ελεγες τιποτα για το τι σου προκαλεσε ολο αυτο που περιεγραφες
Κοπελα μου μπορει να εκανε μια σχεση για τη σεξουαλικη του αναγκη. Με τοσους καυγαδες που ειχατε εσεις δεν ξερω τι γινοτανε στο σεξ. Ο αντρας δεν αντεχει πολυ, πρεπει να εκτονωνεται. Ειδικα αμα τον πρεσαρεις. Που τη γνωρισε την αλλη κοπελα?
μονο στο σεξ τα πηγαιναμε καλα,και εβλεπε οτι μονο γι αυτο τον φωναζα να βρεθουμε κατι που παραπονιοταν μονιμως
καταλαβα δηλαδη τον ειχες για υπηρεσια μονο.
οχι απλα δεν ενιωθα καλα ΕΓΩ
μα εχεις αλλα 2 θεματα που λες σχεδον τα ιδια κ λες λογο αποθημανων απο βιωματα γωνιων μου κλπκλπ βασικα σε αυτον επρεπε να τα χες πει ολα αυτα εμεις τωρα τι να σου πουμε με ολα αυτα να σου δωσουμε τα συγχαριτηρια
οχι ξερω τι εκανα,απλα ειπα κατα ποσο αξιζει να συνεχισω.εαν αυτο π εκανε εκεινοσ ειναι κατι π θα σταματαγε καποιον να θελει να συνεχισει
αν δε βρεις καπιον να του τα πεις ολα αυτα μια φορα κ ενα καιρο οι γωνεις μου κλπκλπκλπ δε βλεπω φως η με αυτον η με τον επομενο...
αλλο ρωταω..
αλλο ρωτας? α καλα κ με τον επομενο παλι τα ιδια βλεπω
βρε αλεξανδρε εγω ρωταω εαν πχ εσενα τον αλεξανδρο θα σ εενοχλουσε αυτο ωστε να συνεχισεις...!
τι να σου πω αν βρεις ποτε κανενα αραπη να δεχετε τα παντα αδιαμαρτυριτα που μαλον αυτο θες ισως αλλα δε νομιζω οτι υπαρχει καπιος που να κανει υπομονη για παντα
Τόσους μήνες και δεν το έχεις χωνέψει ότι πήγε με άλλη όταν χωρίσατε;
Μάλλον είναι χοντρό το πρόβλημά σου.
Εμένα πιο πολύ θα με ανησυχούσε ότι ξαναγύρισε, προφανώς τις θέλει τις μπάτσες του ο τύπος.
Άντε και του χρόνου τα ξαναλέμε με το ίδιο θέμα!