να ρωτησει κανενα γιατρο. η ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη κανει τετοια.
η ψυχωση ειναι σαν να εχεις πιει παρα πολλους καφεδες μαζι.
Printable View
να ρωτησει κανενα γιατρο. η ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη κανει τετοια.
η ψυχωση ειναι σαν να εχεις πιει παρα πολλους καφεδες μαζι.
Η Ιψδ κανει και τετοια , κανει και πολλα αλλα . Δεν νομιζω πως χρειαζεται γιατρο , αλλα αν ειναι αν του φυγει ας παει.
Ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή είναι όπως λέτε ή εμμονή, όχι ψύχωση δικό μου βιαστικό συμπέρασμα. Πάντως δύο μήνες, είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι μόλις ξυπνάω και το τελευταίο πριν κοιμηθώ. Ζω με τη σκέψη συνέχεια στο μυαλό, πως θα το συνηθίσω πως θα ζήσω έτσι κλπ. Ο τεχνικός δε σου κάνει τίποτα γιατί έτσι είναι το ψυγείο και είναι φυσιολογικό! Το μυαλό μου έχει κολλήσει σαν τσίχλα σε σημείο που κάθομαι σφίγγω τις γροθιές μου και αρχίζω να κλαίω απο τα νεύρα μου! Το σπιτάκι είναι μικρό και ακούγεται παντού, μπάνιο και δωμάτιο. Το έχω βάλει στο μυαλό. Μπορεί να μην σας φαίνεται σοβαρό αλλα όταν οι δικοί μου με βλέπουν σε αυτή τη κατάσταση και ανησυχούν μόνο ασήμαντο δεν θα το έβλεπαν.
Μια εμμονή είναι το ξέρω, αλλά παλεύω με τον εαυτό μου να φύγει αυτό το πράγμα γιατί δεν αντέχω.
Μπορεί να το βλέπετε ασήμαντο αλλα ελάτε στη θέση μου να ζείτε με ένα πράγμα που σου τρυπάει το μυαλό! Μια φίλη μου παλαιότερα είχε πάθει παρόμοιο με την καθαρι΄λοτητα στο πάτωμα. Σφουγγάριζε το σπίτι ανα 5 λεπτά γιατί το έβλεπε βρώμικο. Ήταν με έναν κουβά δίπλα της και μια σφουγγαρίστρα. Είμασταν σε καφετέριες, σε σπίτια, μαγαζιά και καθάριζε τα ξένα μπάνια. Στο μυαλό είναι όλα, είπε κανένας ότι δεν είναι; Κάποιοι θα πούνε ποιος της είπε να καθαρίζει ξένα μπάνια; ΚΙ όμως ήταν πρόβλημα που μπορεί να φαίνεται πάλι ασήμαντο σε κάποια άλλα, δεν έπαυε όμως να την τρελαίνει μέρα με τη μέρα και ας ήταν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ το πάτωμα!
Θέλω να πω λοιπόν πως η ΙΔΨ μπορεί να προσβάλει κάποιον σε ασημαντα θέματα, όπως το ρολόι που είπε το κεράσι και συμφωνώ! Το αγόρι μου είχε τέτοιο θέμα όταν μείναμε μαζί. Μια-δυο μέρες το συνήθισε... ΑΝ το συνήθιζα κι εγώ σε μερικές μέρες δεν θα το συζητούσαμε. Κρατάει ήδη 2 μήνες και πάω για τον τρίτο, ειλικρινά δεν ξέρω που θα καταήξει όλο αυτό! Βγαίνω για καφέ και σκέφτομαι αυτό, έχω χάσει το χιούμορ μου. Περνάω απο δίπλα το κλωτσάω, το βγάζω απο τη πρίζα να μην ακούγεται! Ο σύντροφός μου είχε περάσει παλαιότερα παρόμοια κατάσταση με άλλη εμμονή και με καταλαβαίνει απολύτως. Δεν τον ενοχλεί όμως ο θόρυβος, αλλά ξέρει πως νιώθω. Με βλέπει, με ζεί! Μου έχει αλλάξει την καθημερινότητα. Έχω χάσει τη διάθεσή μου ακόμη και για επαφή! Έπαψα να βλέπω σπίτι ταινίες απο τότε γιατί δεν μπορώ να συγκεντρωθώ και σκέφτομαι και ακούω κάθε δευτερόλεπτο τον θόρυβο!
ΕΠίσης όπως είπε κάποιος πιο πάνω, το σπίτι για το οποίο μιλάω είναι αυτό που συζώ με τον σύντροφό μου. Πάω και κοιμάμαι πολλές φορές στους γονείς μου, κι εκεί το ψυγείο δεν με ενοχλεί και ας κάνει πιο πολύ θόρυβο! Όπως και σε φίλους κάνει θόρυβο αλλα δεν με ενοχλεί! Με ενοχλεί το συγκεκριμένο που είναι δικό μου, σκέφτομαι ότι είναι δικό μου και ΠΡΕΠΕΙ να ζησω με αυτό!
ΔΙΟΡΘΩΝΩ, δεν είμαι και ψυχολόγος να ξέρω τους όρους. ΑΠ'ότι διαβάζω όντως πιο πολύ εμμονή και ΙΔΨ είναι μάλλον.
Σίγουρα δεν είναι ο θόρυβος το πρόβλημα, αλλα άλλοι παράγοντες που με οδηγούνε να σκέφτομαι εγώ με αυτόν τον τρόπο!
Σε πόσο καιρό περνάει συνήθως; ΘΑ μου πάρει λέτε πολλούς μήνες;
PARAKALΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΔΕΜΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΡΩΣΤΟΜΑΝΗ ΕΙΡΩΝΑ... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Κ Ο ΕΙΝΣΤΕΙΝ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ...ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΨΙΛΟΠΡΑΓΜΑΤΑ Ε?
ντοντ φιντ δε τρολς
θορακισμενοι με πανοπλιες πρεπει να ειμαστε με αυτα που διαβαζουμεQuote:
Εδω περα ειμαστε ολοι οι ντοπαρισμενοι.
Για την ορθογραφια σου, σιγουρα.
Οσο για το αλλο δες εδω απο τη wikipedia :
"Dopamine : it is an amine that is formed by removing a carboxyl group from a molecule of L-DOPA."
Το ντοπαρισμα γινεται και με αμφεταμινες και κοκαϊνη που αυξανει τις επιδοσεις των αθλητων.
Ως γνωστον η ντοπαμινη αυξανει την κινητικοτητα και διεγειρει αρα βοηθα και τους αθλητες.
Σιγουρα εισαι σχιζο ή απλως εισαι ενα τρολλ ;
Καλα δεν εχεις καλυτερα πραγματα να κανεις απο το να τρολλαρεις σε ασθενεις ;
αυτη ειναι η δικαιολογια που εχεις για να γραφεις πρωτακουστα πραγματα?Quote:
Καλα δεν εχεις καλυτερα πραγματα να κανεις απο το να τρολλαρεις σε ασθενεις ;
Quote:
Εδω περα ειμαστε ολοι οι ντοπαρισμενοι.
Εντάξει τι να πω δεν περίμενα τέτοια αντιμετώπιση. ΟΙ άλλοι λένε ότι είμαι τρολ. Πραγματικά λυπάμαι. Νόμιζα πως θα βοηθηθώ και θα βρω που οφείλεται όλο αυτό πριν επισκεφτώ ψυχολόγο. Εαν πιστεύετε ότι είμαι τρολ τότε όλοι εδώ μέσα είστε τρολ με ψεύτικες ιστορίες. Εαν είναι να μπαίνει κάποιος εδώ και να τον κάνετε χειρότερα απ'ότι είναι.
Τι περίμενα κι εγώ εαν αντί να βρείς αλληλοβιήθεια απο ένα όπως νόμιζα (σοβαρό φόρουμ) σε κοροιδεύουν οι υπόλοιποι για το πρόβλημά σου. Αλλά τώρα που το σκέφτομαι τι περίμενα κι εγώ. Να κάνω συζήτηση με κλινικές περιπτώσεις;
Εγώ φταίω. Μην με ταίζετε λοιπόν αφού είμαι Τρόλ.
Μήπως να βρείτε αλλού τα τρολ; Αυτός ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 που τη λέει μονίμως σε όλους και επιτείθεται προσπαθώντας να αποσπάσει τη προσοχή των άλλων μπας και νιώσει σημαντικός; Αυτά είναι τα τρολ γι'αυτό και δεν ασχολούμαι μαζί του γιατί αυτό θέλει προσοχή. Αλλά επειδή δεν έπεσα στη παγίδα του να κάθομαι να ανοίγω συζητήσεις και να κάνω αντίλογο απο την αρχή του θέματος παρ'όλο που προσπαθούσε να είναι ερειστικός, θεωρήθηκα και τρολ απο πάνω.
Ας μεταφερθεί το θέμα μου λοιπόν στην ΙΔΨ. Πρώτη φορά έγραφα. ΌΛοι είχατε τα πρώτα σας μηνύματα εδώ. Επειδή όπως λέει ο άλλος ο maus έχω λίγα μηνύματα σπάω πλάκα; Εσύ δεν ξεκίνησες με λίγα μηνύματα; Καμία λογική... ΑΛλά τι περιμένω.
με συγχωρεις εαν σε στεναχωρησα αλλα ειχαμε στο παρελθον διαφορους που γραφανε εδω μηνυματα μονο και μονο για πλακα.
γραψε καλυτερα στην ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη, οι ψυχωσεις ειναι αλλο πραγμα και δε μπορουμε να σε βοηθησουμε γιατι δε το ξερουμε.
τωρα αυτο που λες "τι περιμενα, να κανω συζητηση με κλινικες περιπτωσεις ;" ειναι εντελως ρατσιστικο.
απλως εχουμε παραπανω μια ορμονη στον εγκεφαλο, και οι περισσοτεροι με τα φαρμακα ειμαστε μια χαρα.
δε παει να πει οτι δεν εχουμε λογικη ή οτι δεν ειμαστε αξιοι σεβασμου.
Με προλαβε ο μαους. Αυτο που εγραψες για τις κλινικες περιπτωσεις ειναι τουλαχιστον απαραδεκτο. Εμεις αυτο που σου λεμε ειναι πως απο αυτα που λες μεχρι στιγμης , δεν προκυπτει να εχεις ψυχιατρικο προβλημα. Σου εχει κολλησει ενας θορυβος . Οκ , ή το ξεπερνας ή αλλαζεις θεση στο ψυγειο για να μην το ακους . Τοσο απλο.
ΕΙΣΑΙ ΒΛΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΕΓΩ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ?ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΕΙΠΑ ΣΕ ΣΕΝΑ?h eisai toso palia sto foroym poy diabases ola ta mhnymata moy k me ekrines?se plhroforo oti an ta diabasei kapoios ola blepei kalo xarakthra k anektikothta εκτοσ 2 ατομων που το δευτερο εισαι εσυ.ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΣΕ ΖΗΤΗΞΑ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ Κ ΕΣΥ ΞΕΣΑΛΩΣΕΣ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ.ΔΩΣΕ ΘΑΡΟΣ ΤΟΝ ΧΩΡΙΑΤΗ ΝΑ ΣΕ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΗ ΡΕ Κ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ 1 ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ ΤΣΙΠΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΕΔΩ!.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΡΕ!!! ΟΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ?ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΣΥ Κ Ο Ο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΣΟΥ Κ ΤΟ ΚΩΛΟΨΥΓΕΙΟ ΣΟΥ.ΑΝΑΓΩΓΟ ΠΛΑΣΜΑ. Υγ ΜΗΝ ΞΑΝΑΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ...ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ...
AKYRH η συγνωμη φυσικα γιατι 1)απλα ειπα την γνωμη μου(oti dhladh ο θορυβος απο ψυγειο δεν θα επρεπε να αναφερεται στις ψυχωσεις) κ 2)γιατι η αορ δεν καταδεχεται να μιλαει με κλινικες περιπτωσεις για την... μαρκα του ψυγειο της η μηπως τεταρτη καταδεχεται?δεν θυμαμαι ΥΓ ελπιζω να μην παρει κ κανα πληντυριο πιατων γιατι εμεις οι 'κλινικες περιπτωσεις' την βαψαμε με τα μαργαριταρια που θα ακουσουμε
πες τα ρε δημητρη. ο ρατσισμος των αμορφωτων "κανονικων" ειναι αλλο πραγμα.
τελικα πρεπει να μιλαμε μονο με γιατρους που ξερουν την περιπτωση μας.
λες και αυτοι δε μπορει να τρελαθουν στο μελλον ή να αρρωστησουν.
λες και τους πειραξαμε μονο με την παρουσια μας.
5-6% παιρνει ΑΝΤΙΨΥΧΩΤΙΚΑ σας πληροφορουμε. Κυκλοφορουμε διπλα σας απλα εσεις δε το ξερετε και ειμαστε πολλοι.
ο δημητρης ειναι απο τα πιο σοβαρα ατομα εδω μεσα οποτε αορ εισαι κομματακι ακυρος..
οσο για τις κλινικες περιπτωσεις.. χιλιες φορες να ειμαι μια απο αυτες παρα ενας ασχετος ρατσιστης..
και να δεις που του απαντησα λογικα στην προηγουμενη σελιδα
Άσε μας ρε Δημήτρης που θα μας πεις να μην τολμήσπυμε να ξανα γράψουμε απο την αρχή του θέματος τα σχόλιά σου είναι μεσα στην ειρωνία όπως και η ειρωνική συγνώμη σου.. Όσο για το κλινικές περιπτώσεις αναφερόμουν σε ένα άτομο και όχι σε όλους. Ούτε ρατσίστρια είμαι ούτε να προσβάλω ήθελα. Αυτός ο Δημήτρης όμως πρπσβλήθηκε και άρχισε να επιτείθεται να βρίζει και να μου λέει να πάω στο διάολο. Δεν θα του κάνω τη χάρη να ανταποδώσω γιατί φαίνονται οι αμόρφωτοι και απολιτιστοι άνθρωποι. Όταν δεν υπαρχουν επιχειρήματα αρχίσει η επίθεση με βρισιές. Μπράβο για το επίπεδό σου.
Όσο για αυτούς που προσπάθησαν να με βοηθήσουν τους ευχαριστώ όπως και το kerasi που είχα φιλική αντιμετώπιση. Δεν θα ξανα γράψω γιατί το θέλω εγώ όχι γιατί μας απειλεί ο Δημητράκης.
Αρχίστε πάλι βρισιές και απειλές να δούμε το δικό σας μορφωτικό επίπεδο.
Σιγουρα εχει καποια εμμονη η ΑΟR..Ισως επεσε στο λαθος της αυτοδιαγνωσης νομιζοντας οτι ειναι ψυχωτικη,αυτο ομως ειναι κακο για εκεινη και μονο για εκεινη..Και εγω ειλικρινα δεν καταλαβα την ψιλοεπιθεση απεναντι της,γιατι ολο αυτο?
ΓΙΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΣΥ ΠΑΝΑΓΑΘΗ Κ ΜΟΡΦΩΜΕΝΗ(ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ ΦΥΛΑΚΙΝ...) ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΠΟΤΕ(ΕΚΤΟς ΑΠΟ ΨΥΧΕς...) ΟΣΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ 'ΚΛΙΝΙΚΟΥΣ' ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ... ΥΓ ΤΕΛΟΣ ΛΕΩ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΔΕΧΤΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΑΛΛΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ(ΓΤ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΣΤΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑ)...ΑΜΗΝ
ειρηνη ημιν
απλως αλλο ενα δειγμα του στιγματος στην κοινωνια που εχουμε εμεις οι ψυχωτικοι, εχω χασει το λογαριασμο..
βαζεις μια ταμπελα "κλινικη περιπτωση" και τελειωσες. το ακυρωσες το ατομο μια για παντα. ουτε δουλεια δε μπορει μετα να βρει, ουτε γκομενα, ουτε τιποτα.
ολοι θα τον σχολιαζουν και κουτσομπολευουν κλπ. και θα αναλυουν την τριχια, σε απομονωνουν κλπ. Σε γελοιοποιουνε με την καθε ευκαιρεια, ατομα που ειναι αλαζονες
και απανθρωποι. θρησκοληπτες θιτσες νομιζουν ..οτι εχεις δαιμονια και παει λεγοντας, αλλοι θελουν να σε κλεισουν σε τρελοκομειο κλπ. γιατι ειναι κοτες αστα.
και ολα αυτα για κατι..υποδοχεις ντοπαμινης.
ειδαμε την κοινωνια τους τι καλη που ειναι και εμεις αντιδρασαμε και γιναμε ψυχωτικοι οπως λενε μερικες θεωριες.
ξεχασα ακομα.. αμα μαθουν οτι παιρνεις επιδομα ή συνταξη λενε μεταξυ τους, τιποτα δεν εχει, ολα ειναι μουφα, τα κανει ολα για να παρει τη συνταξη.
υπάρχει και κάτι που λέγεται "εμβοή" και δεν είναι ψυχιατρικό... ο ωριλά θα το βρει ή ο νευρολόγος