Μνημονιο αντιμετωπιζω κτ πολυ σοβαρο κ θελω ν συζητησω. Αν θες ν παιξεις πανε αλλου ρε φιλε ...
Printable View
Μνημονιο αντιμετωπιζω κτ πολυ σοβαρο κ θελω ν συζητησω. Αν θες ν παιξεις πανε αλλου ρε φιλε ...
Ok!Κανε δουλεια σου... :)
Ακριβως αυτο θα κανεις πρεπει να τρως εστω κ με το ζορι απο κατι λιγο μην αποδυναμωθει ο οργανισμος σου,Αλλωστε πιστευω οτι αυτο που λες οτι εκλεισε το στομαχι σου πιθανοτατα ειναι απλα ιδεα σου,Οταν βιωνουμε ενταση μεσα μας ψυχολογικα αυτο σωματοποιειται κ νιωθουμε αρρωστοι,οπωσδηποτε το πρωτο βημα που πρεπει να κανεις παρεα με τον γιατρο σου ειναι να δεις τι σε στρεσαρει ετσι κ νιωθεις οτι δεν μπορεις να φας κ μετα ολα τα αλλα θα πανε καλα!
μυσπ δεν ειναι οτ δν ετρωγα γενικα
τωρα π εμαθα κ καθισα κ εψαξα οτ μαλλον κυλω στην νευρικη ανορεξια
το επαθα κ μ κλεισε...
πιστευω ν με βοηθησει..ηπια κ λεξοτανιλ σημερα πρωτη φορα γ ν ηρεμησω εχω παθει φρικη πφφφ
πφφ..το ξεπερασες αλεξανδρε ομως απ οτ καταλαβαινω κι αυτο ειναι το θετικο.
Εγω αν πασχω τελικα το φοβαμαι γτ ειναι θανατηφορο φιλε μου =(
καπως ετσι σκεφτομουν κ γω κ ειχα φτιαξει τοτε μια ζωγραφια με ενα .............. γιατι ηθελα να εκτονοθω καπου κ την εχω ακομα
σε βοηθησε γιατρος ετσι ?
με ειχε παει η μανα μου αλλα δε μπορω να πω οτι με βοηθησε τοσο μαλον εγω βοηθησα εμενα κ ηταν κ καπιοι φιλοι μου που με βοηθησαν αρκετα να μιλαω περισσοτερο κ απο τοτε πηγα καπως καλυτερα γιατι πριν δε μιλαγα καθολου εσυ φιλους εχεις η εχεις μινει μονη?
εχω αλλα στ πολη π σπουδαζω..κ ειναι μακρια...δυστυχως κ δν εχω μιλησει κ στ τηλ γ τις περαιτερω εξελιξεις που διαθεση...
μυσπ κι αν ειμαι?? φοβαμαι τοσο..δεν ξερω αν θεραπευεται αποτελεσματικα....
συγνωμη γ τ πρηξιμο απλα θελω κ παρεουλα γ ν μν φρικαρω μονη μ τελειως ...
[QUOTE=αλεξανδρος_77;501025]μυσπ-ουλα... το ξερω οτι το λες καλοπροαιρετα γιατι σε γνωριζω αλλα χαλαρωσε λιγακι γιατι κ γω αυτο σκεφτομουν κ με εβγαλε σε αδιεξοδο..[/QUOTE
Αλεξανδρε το γνωριζω κ εγω οτι οταν εχεις κατι παθολογικο οντως μπορει να κλεισει το στομαχι ομως σε παρα πολλες περιπτωσεις ειναι καθαρα ψυχολογικο το ολο θεμα κ νομιζεις οτι δεν μπορεις να φας ενω το στομαχι σου δεν εχει κλεισει στην πραγματικοτητα
οχι ενταξει δε μας πριζεις δεν υπαρχει προβλημα εγω εχω συνηθισει να γραφω ωρες..
Κοπελα μου ειναι πιθανον να μην εχεις καν ανορεξια,απλα διαβασες για την ανορεξια κ επαθες πανικο στην ιδεα οτι θα παθεις κατι τετοιο,Παντα το μυαλο παιζει περιεργα παιχνιδια,Η νευρικη ανορεξια φυσικα κ θεραπευεται αρκει να εισαι συνεργασιμη κ να μην αποκρυψεις το προβλημα απο τους δικους σου κ τον ειδικο σου,Ειναι θανατηφορα αποκλειστικα σε πολυ προχωρημενο σταδιο οπου εχεις καταστρεψει τον οργανισμο σου κ εχεις απομενει πετσι κ κοκκαλο,Τιποτα δεν θα παθεις αν δεν φτασεις σ αυτο το σταδιο εισαι νεα υγιης απλα φροντισε να πας συντομα εστω αυριο η μεθαυριο στον ειδικο να το κουβεντιασεις
αλεξανδρε σ ευχαριστω γ τν κατανοηση κτην συντροφια σου..με βοηθαει πολυ
μυσπ μακαρι ν ειναι οπως τα λες...νευρικη πρεπει ν εχω αρχιζω κ τ αποδεχομαι..αν πας κ δεις το αλλο μ θεμα γ ν μν ξαναγραφω θ τ διαπιστωσεις..ειχα εμμονες με τ φαγητο...καθημερινα κ βιωνα εντονο αγχος γ αυτο..θελω ν ειμαι συνεργασιμη τοειπα κ στους δικους μ εννοειται απλα δν ξερω αν θ τ καταφερω...θελει γερη ψυχολογια κι εγω τωρα ειμαι στο πατο.....
εχω βαλει φτερα στο πληκτρολογιο :-) αφου στο κινητο γραφω ακομα κ χωρις να βλεπω τι κουμπια παταω.
εγω πιστευω οτι ξερω γιατι κανεις αυτες τις σκεψεις κ γω το ιδιο ακριβως εκανα τοτε μιαζει σαν να βλεπω τον εαυτο μου...
μακαρι ν ειναι κτ σν το δικο σ αφου λες κ εσυ το ξεπερασες....
εντομεταξυ κοντευω 50 μνμ θ μπρεις ν μ στειλεις επιτελους??
γραψε μερικα ακομα
χαχα...στα 50δν ειπες?
ας γραψω αλλο ενα..
συνηθως η 50 ειναι η 55 οποτε γραφε γραφε
πφφ....μαλιστα
Δεν εχω διαβασει το αλλο θεμα που λες θα το ψαξω ομως,Επομενως κ να εχεις δεν θα πανικοβληθεις αλλωστε δεν εισαι πετσι κ κοκκαλο για να καταρευσεις,Προσπαθησε να εχεις παρεα διπλα σου φιλους για να σε στηριζουν κ να σε συμβουλευουν να τρως,εαν θυμαμαι καλα διαβασα παραπανω οτι εισαι φοιτητρια μακρυα κ μενεις μονη,ισως σου την δινει η μοναξια κ σου μπαινουν εμμονες ιδεες στο μυαλο ευκολοτερα,Προσπαθησε να εχεις παρεα οσο γινεται κ στην αναγκη συγκατοικησε κιολας,Πιθανον θα σε βοηθησει ψυχολογικα η παρεα κ θα σε στηριζει να τρως κ να μην σκεφτεσαι αρνητικα
θελω ν ακουσω τοσο τι εχεις περασει ρε συ...=//
θα σου πω επακριβως...
Ειναι στο αγχος/φοβιες αν δν σ κανει κοπος...
δεν ειμαι πετσι κ κοκαλο αλλα με κλειστο στομαχι
φοβαμαι οτ θ γινω..ειμαι πολυ αδυναμη κ ευαισθητη...πφφ
ναι καταλαβα τι λες για πες...
αλεξανδρε τιποτα ακομα??
μπορεις να μου δωσεις e-meil βασικα αλλα κανονικα τωρα θα επρεπε να μπορουσα να στειλω.
επιτρεπεται ν σ στειλω ιμειλ εδω??
μπορεις να το γραψεις για να σου στειλω
αν επιτρεπεται λεει!!δωσε και ΑΦΜ!
//////////////////////////////////
.................................................
Κοπελα μου τωρα διαβασα το θεμα που λες,Ναι εχεις εμμονη με το φαγητο εδω κ καιρο γιαυτο εφτασες σ αυτο το σημειο,Προτεινω να παψεις να ζυγιζεσαι συνεχεια αλλωστε αρκετες ζυγαριες δεν ειναι ακριβειας κ σε αποπροσανατολιζουν κ επισης σου εχει γινει εμμονη το θεμα με το βαρος,Επισης μην συγκρινεις διαρκως το σωμα σου με των αλλων που βλεπεις δεν υπαρχει τελειο σωμα κ ο καθενας εχει διαφορετικο σωματοτυπο,Ειναι απαραδεκτο αυτο που γινεται στα μεσα μαζικης ενημερωσης προβαλλουν ολο αδυνατους ανθρωπους κοκκαλιαρικα μοντελα σαν προτυπα ενω η ομορφια δεν εχει καμμια σχεση με ολο αυτο,Επισης η ευτυχια δεν εξαρταται απο το να εχεις τετοιο σωμα σαν αυτο που προβαλλουν αλλα απο τελειως διαφορετικα πραγματα να εχεις κοντα σου τους ανθρωπους που θελεις κ να κανεις πραγματα που σε γεμιζουν,βρες ενα αγορι φιλιες γεμισε την ζωη σου με ενδιαφεροντα κ θα νιωθεις καλυτερα