-
ναι δυστυχως δεν υπαρχουν χαπια που να σε κανουν πιο κοινωνικο και να τραβανε τους αλλους κοντα σου. δε ξερω πως το αντιμετωπιζουν αυτο το προβλημα οι ψυχολογοι, μαλλον το κρυβουν κατω απο τη καταθλιψη που σιγουρα θα εχει καποιος μοναχικος. το καλυτερο φαρμακο ειναι να ενδιαφερθουν οι αλλοι, αλλα ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα σημερα δυσκολο.
-
Καλησπερα παιδια ειμαι στην ιδια φαση με εσας,ετοιχε να googlaro για την μοναξια και ειδα το forum εκανα account μονο και μονο για να συνεισφέρω αισθανομαι τοσο μονος τον τελευταιο καιρο που μου ερχεται να σκασω,κοιταζοντας στο net εψαχνα να βρω κατι σαν τους Α.Α αλλα για μοναξια δυστυχως δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο βλεποντας ποσοι ειμαστε εδω θα ηθελα να προτεινω μια συναντηση με ολους ισος φαίνομαι πολυ straightforward αλλα σας διαβεβαιώ ουτε ανωμαλος ειμαι ουτε περιεργος το καλο για ολους τους μοναχικους ανθρωπους σαν κι εμενα και αυτο εδω ειναι το βημα μου περιμενω το feedback σας.
-
Πολύ ωραία η σκέψη σου φίλε μου... Μόνο που όλοι πιστεύω πως μας αρέσει να κρυβόμαστε πίσω από τον υπολογιστή, μακάρι να έχει επιτυχία η πρόταση σου αλλά όλοι μας προτιμούμε την ανωνυμία και την ασφάλεια του ίντερνετ...
-
Μπορω να το καταλαβω αυτο ετσι και αλλιως και εγω δεν ξερω κανεναν σας αλλα μερα μεσημερι σε ενα cafe δεν θα υπηρχε κινδυνος anyway με το να μενει καποιος πισω απο το Pc δεν βοηθαει τον εαυτο του η χαρα ειναι εξω ισως οχι με εμενα που ειμαι αγνωστος αλλα με καποιον εκει εξω που θα σε νοιαστει και θα σε κανει να νιωσεις ξεχωριστος.Σου ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου να νιωσεις καλυτερα μακαρι να μην εισαι μονος και μην το βαζεις κατω btw συγνωμη που σου εκανα highjack το thread αν θελησεις εσυ η καποιος αλλος να συμμετασχει στην ιδεα μου μην διστάσει αξιζει σε ολους μας κατι καλυτερο.
-
Τι λες τώρα;;; ίσα ίσα μακάρι να βρεθούν άτομα και να κανονίσετε καφεδάκι παρέα... Θα το χαιρόμουν πολύ...απλά επεσήμανα τις δικές μου απόψεις για το θέμα.....
-
Αν και αρκετά παλιό το θέμα -σχεδόν ενός χρόνου-, ομολογώ πως με εκφράζει απόλυτα. Σαν να γράφω εγώ το πρώτο ποστ. Αν και έχω σταματήσει να προσπαθώ 2 χρόνια τώρα. Κλείνω 2 χρόνια μοναξιάς, αποκοπής από όλες τις ανούσιες επαφές και τις λυκοφιλίες. Σωστό ή λάθος, δεν ξέρω. Υπάρχουν φορές που αισθάνομαι ότι ηρέμησα που βρίσκομαι μακριά από ανθρώπους που ήταν μόνο βάρος για εμένα και που από τότε που εξαφανίστηκα, ούτε που με αναζήτησαν ξανά, δεν αναρωτήθηκαν αν ζω ή πέθανα. Και αυτό με κάνει να αισθάνομαι ακόμη καλύτερα για την επιλογή μου να απομακρυνθώ. Κάθε μου προσπάθεια ήταν και μία απογοήτευση. Συνάμα όμως υπάρχουν κάποιες στιγμές που έχω ανάγκη να μοιραστώ, θέλω όμως κάτι αληθινό. Θα έρθει άραγε ποτέ; Δεν το σκέφτομαι πια. Αν είναι να 'ρθει θε να 'ρθει.
Μιας και έχει περάσει καιρός, εύχομαι ο θεματοθέτης με το υπέροχο ψευδώνυμο να βρήκε τελικά τον δρόμο του, όπως και όλες οι ταλαιπωρημένες ψυχές που γράφουν εδώ, στο φόρουμ.
-
Φύλλο στον άνεμο, μια απ' τα ίδια κι εγώ. Παρόλο ότι έχω περάσει και χειρότερα, να είμαι ερωτευμένη με κάποιους που μου φέρονταν σαν σκουπίδι για χρόνια και να μην έχω κανέναν για στήριγμα, μόνο ψεύτικους ιντερνετικούς "φίλους" που με δούλευαν και να τσακώνομαι στο ίντερνετ ή και ακόμα χειρότερες εμπειρίες, τώρα επιλέγω να είμαι μόνη μου, ακριβώς για να αποφύγω τέτοιες ανούσιες επαφές και λυκοφιλίες όπως λες. Εύχομαι όλοι οι καλοί άνθρωποι να χορτάσουμε από αγάπη και αληθινές φιλίες και οι άλλοι, που μόνο κακό κάνουνε, να πάνε να πνιγούνε, μπουχτήσαμε από τέτοιους!!!!!!!!!........Δεν λέω ότι εμείς είμαστε τέλειοι, αλλά αφού ψάχνουμε για κάτι αληθινό, το πλησιάζουμε. Χαίρομαι όμως που υπάρχουν και άλλοι που σκέφτονται σαν κι εμένα, και ομολογώ, υπάρχουν πολλοί σ' αυτό το σάιτ. Τελικά όμως, ποιός έχει το πρόβλημα, εμείς ή αυτοί; Θέλω να κλείσω και με ένα "μιξ" τραγουδιών, που το αφιερώνω σε όλες τις ψυχές που νιώθουν μοναξιά, μαζί κι εμένα!
https://www.youtube.com/watch?v=In66T8U-nHo