κριμα που δεν εισαι απο αθηνα.. κανεις αλλος??
Πως μπορω να το ποσταρω σε ολους (επειδη τωρα μπηκα στο forum και δεν εχω ιδεα πως λειτουργει..!)
Printable View
κριμα που δεν εισαι απο αθηνα.. κανεις αλλος??
Πως μπορω να το ποσταρω σε ολους (επειδη τωρα μπηκα στο forum και δεν εχω ιδεα πως λειτουργει..!)
Εγώ παίρνω χάπια εδω και ενα περίπου χρόνο και ο γιατρός μου είπε να το παίρνω για ένα ακόμη μήνα. Ελπίζω στην πορεία να μη μου ξαναεμφανιστούν τα συμπτώματα.. ήμουν 100% λειτουργική μέχρι τώρα από την τέταρτη βδομάδα που έπαιρνα το χάπι.Τώρα παίρνω abilify στη χαμηλότερη δόση του για συντήρηση, και θα το κόψω από Γενάρη αμέσως σύμφωνα με το γιατρό μου. Καλή ανάρρωση εύχομαι
@girl1988 τώρα είδα πως είχα ποστάρει σε ένα άλλο θέμα σου!!Πως είναι η ζωή σου;;βελτιώθηκε;;πιστεύεις πως πατάς γερά στα πόδια σου;;Τα ρωτάω αυτά γιατί μου φαίνεται πολύ νωρίς για να σου διακόψει ο γιατρός τα φάρμακα.Οι αιτίες εντοπίστηκαν και αντιμετωπίστηκαν;;Έχεις αλλάξει τρόπο σκέψης γενικά;;Λένε πως η ψύχωση είναι ένας τρόπος άμυνας του οργανισμού σε αντίξοες συνθήκες.Έτσι αν δεν αντιμετωπίστηκαν οι αιτίες και να επιτευχθεί αλλαγή στον τρόπο σκέψης ίσως ένα αγχογόνο γεγονός να επαναφέρει τα συμπτώματα.Ρώτησέ τον αν υπάρχουν πιθανότητες να υποτροπιάσεις.Αν υπάρχει έστω κ μία πιθανότητα προσωπικά δεν θα σταματούσα τελείως τα φάρμακα και ας μου το έλεγε γιατρός.Μετά το αγγούρι εμείς το τρώμε κ όχι αυτός.Και εγώ είχα πάει σε έναν βλάκα γιατρό κ μου έλεγε να τα σταματήσουμε τα φάρμακα γιατί δεν έχεις τίποτα κ υποτροπίασα.
Γεια σου whateva, νομίζω ότι είναι καλύτερο να το ανοίξεις σαν καινούριο, ξεχωριστό θέμα στις Ψυχώσεις, ώστε να το δουν περισσότερα άτομα που μπορεί να ενδιαφέρονται και να μένουν Αθήνα. Καλή επιτυχία στην προσπάθεια αυτή! (Για να στείλεις ή να σου στείλουν πρέπει να έχεις συμπληρώσει πενήντα μηνύματα στο φόρουμ.)
Επίσης ρίξε μια ματιά και σε αυτόν τον σύλλογο. http://www.kinapsi.gr/
50 μηνυματα?! Δεν μπορει καποιος να το ποσταρει παρακαλω? Σε ευχαριστω πολυ breath!
Καλημέρα whateva, πήγαινε στη σελίδα που λέει Ψυχώσεις και εκεί που λέει (πάνω αριστερά) Δημοσίευση νέου θέματος, πάτησε, γράψε τον τίτλο του θέματος σου και μετά ότι θες να γράψεις για αυτό και δημοσίευσέ το. Μάλλον σε μπέρδεψα που ανέφερα τα 50, εννοούσα για να στείλεις ή να λάβεις προσωπικό μήνυμα, όχι για να ποστάρεις νέο θέμα.
Οκ σε ευχαριστω πολυ!