ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ BREATH ΓΙΑ ΤΑ παρηγορα κ καλα σου λογια αλλα κ το να νομισω για λιγο καιρο οτι γιατρευτικα(οπως τωρα) κ μετα να ξαναπεσω ειναι το χειροτερο κ συνοδευεται με βαθεια απογοητευση
Printable View
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ BREATH ΓΙΑ ΤΑ παρηγορα κ καλα σου λογια αλλα κ το να νομισω για λιγο καιρο οτι γιατρευτικα(οπως τωρα) κ μετα να ξαναπεσω ειναι το χειροτερο κ συνοδευεται με βαθεια απογοητευση
μα το θεο αυτο που εχουμε(η ψυχωση) δεν νικιεται κ δεν εχει συνταγες(λιγα η πολλα φαρμακα η δραστηριοτητες η να κανουμε πιστα οτι μας λεει ο ψυχιατρος) για να νικηθει.παρα μονο να εχουμε υπομονη κ να επιβιωνουμε οσο μπορουμε πιο ανωδυνα...
Όχι δεν πιστεύω ότι όλα τα προβλήματα γιατρεύονται πλήρως, απλά εννοώ ότι ο έντονος πόνος εκείνης της στιγμής θα φεύγει. Με άλλο πρόβλημα που έχω εγώ, ΙΔΨ, επειδή ήρθε και ξανάρθε στη ζωή μου έμαθα αυτό που λες υπομονή και να προσπαθώ να το αντιμετωπίσω όσο μπορώ και με όποιες δυνάμεις μπορώ και με ότι έμαθα από την εμπειρία μου. Ξέρω πόσο σκληρό είναι να πέφτεις κάτω εκεί που πίστευες ότι δε θα πέσεις ξανά. Σταμάτησα να σκέφτομαι αν γιατρεύεται ή όχι, ειλικρινά... Και σταμάτησα να στενοχωριέμαι για αυτό που μου εμφανίστηκε και που έχω, έμαθα να επιβιώνω και να προχωρώ και ας υπάρχει και το πρόβλημα σε μικρό ή μεγάλο βαθμό. Όχι δεν έχουν συνταγές εύκολες τέτοια πράγματα, απλά θα πάρεις από όλες αυτές τις βοηθητικές συνταγές ίσως κάποιες δυνάμεις για να προχωράς.
Δημητρη ξερω καλα τι θα πει ψυχωση!!!
η αδερφη μου πασχει απο σχιζοφρενεια απο τα 18 της και τωρα ειναι 37.
δεν στο λεω για να σε παρηγορησω, αλλα με τη βοηθεια των φαρμακων (risperdal, zyprexa) ειναι σε πολυ καλη κατασταση!!!
και επειδη λατρευω την αδερφουλα μου, λατρευω και ολους τους ψυχωτικους του φορουμ που περνανε αυτον τον γολγοθα!!!
ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ!!!:D
δημητρη μη κανεις μλκιες.
επικοινωνησε με το γιατρο σου , να σου ανεβασει τη δοση και μετα υπομονη.
θα περασει σε ορισμενο χρονικο διαστημα.
αν δεν μπορεις μονος σου, που συνηθως ετσι ειναι , πηγαινε σε καποιο νοσοκομειο να σε δουνε.
δε παιζουνε με τετοια θεματα.
den eimai k gia nosokomeio maous.tha anebaso pantws thn dosh apo shmera
basika o giatros m me eipe na pairnw zanaks se tetoies periptwseis k ayto tha paw na kanw ayth th stigmh
Nα παρεις ζαναξ Δημητρη, και εγω παιρνω απο κανενα, οταν ερχεται αυτο το αηττητο συναισθημα που λες και ψαχνω εξοδους διαφυγης απο την πραγματικοτητα, τσουπ εμφανιζεται και μια κρισουλα πανικου, και λεω ρε πουστη μου οχι παλι, μια ζωη φοκους στη μιζερια πρεπει να μαστε!!!.
Σημερα ειναι να φυγω, να ανεβω Θεσσαλονικη απο Χαλκιδικη που ειμαι, ετσι for fun διασκεδαση εξοδους και τα λοιπα και τα λοιπα. Αλλα δεν ειμαι και πολυ ορεξατος. Ειναι και ο καιρος χαλια και μ επιασε μια μαυριλα. Εδω και μερικες μερες εχω και ακανονιστο υπνο και γενικα διαθεση μηδεν. Αλλα απ την αλλη λεω δεν γαμιεται ας παω κι ας σερνω το κουφαρι μου, τετοιες ευκαιριες δεν μου παρουσιαζονται συχνα. Θα παρω και το βαλιτσακι με τα '' οπλα '' και ο Θεος βοηθος.
Kαλή διασκέδαση σάκη κ με μέτρο οι καταχρήσεις!! :D
εχω φρικαρει τελειως..
αυριο επιστρεφω θεσσαλονικη και νιωθω να καθομαι σε αναμμενα καρβουνα...
χωρια τις φωνες γινεται πανζουρλισμος δεν αντεχω αλλο κουραστηκα θελω να τα μπηξω και δεν μπορω
σηψη μου εισαι λιγουλακι καλυτερα σημερα?
κι εγω κουραστηκα πολυ!
ειλικρινα ομως!!!!
βαρεθηκα τα φαρμακα....βαρεθηκα να βλεπω το καλιγραμμο σωμα μου να μεταμορφωνεται σε σωμα ελεφαντα...βαρεθηκα τη μιζερη ζωη μου...και ειναι κ κατι αλλο που με εχει αναστατωσει που θα στο πω πριβε.
ψυχραιμια κοριτσια.
κοιταξτε να βοηθησετε το σωμα σας για να σας βοηθησει και αυτο.
π.χ. καντε γυμναστικη, καντε εναν περιπατο στο πρασινο με καθαρο αερα, μη τρωτε οτι να ναι και κυριως να κοιμαστε νωρις.
παρτε και κανενα συμπληρωμα διατροφης που βοηθανε γενικα τον οργανισμο και μιληστε με το γιατρο σας αμα δε μπορειτε τα φαρμακα.
NAI eimai kalytera
ντριμφουλ χιλια θενκς..
ειμαι λιγο εως πολυ φρικαρισμενη και σε ενταση αφου μεσα σε 3 ωρες ειχα καθαρισει ολο το σπιτι..
.................................................. ...
γεια σου φιλαρακι!
η ντριμφουλ ειμαι απλα εχασα τους κωδικους και μπαινω με αυτο το νικνειμ πλεον.
πολυ χαιρομαι που πηρες τα πανω σου :D
εγω ανεβοκατεβαινω κλασικα....αλλα σε γενικες γραμμες οκ.
σημερα δεν εχω ορεξη για υπνο.
και μενα η ενασχοληση με το ιντερνετ με βοηθαει πολυ!!!:D
μπραβο δημητρη... αντε και μεις να σταθεροποιηθουμε!
ΝΟΜΙΖΩ οτι στις ψυχωσεις η ενασχοληση με τα κομπιουτερ ως δραστηριοτητα κανει το μεγιστο καλο.και οταν λεω ενασχοληση δεν ενοω μονο την διασκεδαση μεσω κομπιουτερ κ νετ αλλα κ το μαθαινεις πραματα
kata thn γνωμη μ παρτε εισιντιελ οutocad ecdl expert iek plhroforikhs tei oti breite gia computer ΔΑΜΑΖΕΙ την ψυχωση πιστευω.ξερω οτι ειναι πρωτοποριακη σκεψη κ μεθοδος ιασης αλλα μα το θεο κ τα δωδεκα ευαγγελια πιανει...
Δεν ξέρω αν έχει να κάνει ειδικά με τον χώρο της πληροφορικής αλλά καλό είναι να αποκτήσουμε ενδιαφέροντα και ενασχολήσεις σε ότι αγαπάει ο καθένας.Βάζοντας στόχους και πετυχαίνοντάς τους σε κάνει να νιώθεις καλύτερα κ πιο πλήρης σαν άτομο.Πολλές φορές όταν έχεις ψύχωση αυτό είναι δύσκολο.Προσωπικά ξεκίνησα Ρωσικά στο Ανοιχτό Λαικό Πανεπιστήμιο της πόλης μου αν κ αρχικά ήθελα Ισπανικά.Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι αναγκάστηκα να παρατήσω τη σχολή μου η οποία είναι η αλήθεια πως δεν με ενδιέφεραι.Απλά τώρα νιώθω κάπως ξεκρέμαστος γιατί δεν έχω ειδικευτεί σε κάτι κ πρέπει να σκεφτώ το επόμενο βήμα.Όσον αφορά τους υπολογιστές πιστεύω καλό είναι να τους χρησιμοποιούμε με μέτρο καθώς η ενασχόληση μαζί τους σε κάνει να ξεχνάς πολλές φορές το έξω και σου δημιουργεί μια καθιστική ζωή που δεν είναι κ το καλύτερο.Φυσικά το να χρησιμοποιούνται για τη μάθηση και για να βρίσκεις νέα πράγματα καθώς κ για διασκέδαση είναι το καλύτερο αλλά με μέτρο..
Like !!
Βασικα αμα κοψεις τους υπολογιστες τοτε εισαι περισσοτερο δεσμιος του περιβαλλοντος που ζεις. Αμα υπαρχει στιγμα, νιωθεις χειροτερα.
Γιατι με τους υπολογιστες και ιδιως αμα κανεις καποα δουλεια, ξεχνιεσαι. Επισης με βοηθησε οταν επαθα υποτροπη, οσο παραξενο και να ακουγεται αυτο.
Μαλλον επειδη χρησιμοποιεις το μυαλο σου και παιρνεις παλι μπρος. Αυτο που παρατηρησα ομως ειναι και οτι ο computer σε κανει πιο νευρικο αφανταστα.
Επισης ζεις εκτος περιβαλλοντος που ειπες. Σε κανει πολυ πιο νευρικο.. Περναει η ζωη σου, περνανε τα χρονια και εισαι μπροστα απο μια οθονη..
Αυτο που πρεπει να κανουμε ειναι να κοβουμε τον υπολογιστη π.χ. το σκ ή μια μερα την εβδομαδα. Βεβαια πρεπει να εισαι σε ενα περιβαλλον οπου μπορει να βρεις κατι
να κανεις εναλλακτικο και ωραιο.
Στο εξωτερικο παντως τα παιδια εχουν προβληματα ψυχικης υγειας τους επιτρεπουν το πολυ 2 ωρες την ημερα μπροστα απο οποιαδηποτε οθονη (υπολογιστες,κινητα,τηλεορ� �ση).
Θααααμπςς ρεεεεε.. παω να κανω lucid dreaming... σαν τον φρεντυ κρουγκερ θα ιπταμαι στα ονειρα σας.. χαχαχα
οντως με τα κομπιουτερ οταν τα χρεισιμοποιεις οχι μονο για διασκεδαση οξυνουν την σκεψη ισως ακομη κ περισσοτερο απο τα μαθηματικα αρα αυτο που λεω οτι βοηθουν γινεται αντικειμενικα κ για ολους κ οχι μονο σε μεμονομενες περιπτωσεις...ΥΓ να κ αυτο που κανουμε να γραφουμε στο φορουμ βοηθαει κ ειναι το φορουμ στα ....κομπιουτερ αλλωστε...
To τελευταιο γευμα του γατου μου ηταν συναγριδα, σαν βασιλιας και αρχοντας ηρθε και εζησε στον πλανητη γη. Χιλια νταηλικια ο μπασταρδος, γαμουσε και εδερνε, καλυτερος κι απο ανθρωπο!.
Υ.γ. Η συναγριδα κερδισμενη σε λοτταρια, μην τρελαινεστε.
Ιστορικες στιγμες απο Vullemin
Διαλογος μεταξυ ασθενη - ψυχολογου.
-Ονειρευομαι συχνα οτι, σε
μια χαι δεξιωση, σπανε τα λιφτινγκ
των γκλαμουρους κυριων και
πετανε στον αερα τα μαγουλα
και χτυπανε τα βυζια και σπαει
η σιλικονη και ακουγουνται
θορυβοι εκκωφαντικοι και.....
- ξερω.. ξερω...
σκυβουν οι κυριοι να
μαζεψουν τα κομματια
και τους τον χωνουν απο
πισω τα γκαρσονια....
ολοι το ιδιο ονειρο
βλεπουμε!.
Λεει ενας ασθενης στον ψυχιατρο :
_ Γιατρε, γιατρε ακουω γυρω μου φωνες να μου μιλανε ενω δεν ειναι κανεις διπλα.
_ Και ποτε σας συμβαινει αυτο ;
_Οταν μιλαω στο τηλεφωνο
;-)