Originally Posted by
λιλιουμ
να σου πω κατι, μπορει εσυ να εισαι αντρας, αλλα και εγω 30 χρονια τωρα ειμαι γυναικα, και μπλεκω με αντρες, σχεσεις με αντρες, φιλους κολλητους αντρες, κοκ. Ο αντρας ειναι οπτικο ον. Μπορει να μην εχει τα γυναικεια κριτηρια που λες, δεν ειπα ποτε οτι τα εχει ουτως η αλλως. Αλλα, ειναι οπτικο ον, και εχει δεχτει πλυση εγκεφαλου απο τα μιντια. Αυτα ειπα. τα γυναικεια κριτηρια ειναι διακ σου. Αυτα να η γυναικα τα εχει γαι τον εαυτο της και για το συναγωνισμο της με αλλες γυναικες.
Αλλα εχει πλυθει το κεφαλι σας στην πλειοψηφια σας, οπως και το δικο μας. Εξ ου και το παραδειγμα με τον "ανοιχτομυαλο" γνωστο μου. Η αληθεια ειναι, οτι μια γυναικα μπορει να ειναι ομορφη εξυπνη σα μοντελο, αλλα ο αντραςς να την απορριψει επειδη δεν εχει βυζι. ΕΠισης μπορει να ειναι καλη χρυση, αλλα ο αντρας να την απορριψει γιατι δε βαφεται και δεν πηγαινει κομμωτηρια.
Η πλειοψηφια των Ελληνων... γαμπρων, θελουν τη γυναικα να βαφεται να εχει το μανικιουρ της να φοραει τα αξεσουαρ της, να εχει και το βυζι της, να αρεσει σε εκεινους να αρεσει και στο κοινωνικο συνολο οσο γινεται και να ανταποκρινεται οσο το δυνατον περισσοτερο στις παρουσιαστριες της τιβι. Νομιζεις υπερβαλλω? Και αυτα δεν ειναι γυναικεια κριτηρια. Αυτα ειναι αντρικα. Τωρα ποιος τα εβαλε μες στο καφαλι των αντρων, αυτο ειναι αααααλλο θεμα.