εγω απο οτι καταλαβα οι καφεδες σε συνδιασμο με το μαθημα εφταιγαν...
Printable View
εγω απο οτι καταλαβα οι καφεδες σε συνδιασμο με το μαθημα εφταιγαν...
ε τοτε πινε ζεστη σοκολατα αντι για καφεδες
μα αυτο το βαλια βαλια καπου το εχω ξανακουσει το ξερεις το τραγουδι βαλια τσικιτσικι βαλια τσικιτσικι χαχαχαχαχα https://www.youtube.com/watch?v=LaQFm0Im5mI
τωρα πως εισαι σταματησες να ανακατευεσαι?
μαλον δε μπορεις τη πιεση κ το να σε πιεζουν
οχι να με πιέζουν δεν μαρεσει .. άλλο όμως στην δουλειά.. εκεί κάνω τον κινέζο .. γενικά είμαι αγχώδη άτομο και θέλω μια σειρά στην ζωή μου .. τα τελευταία 2 ,μην σου πω 3 χρόνια δεν κλείνω ματι τα βράδια απο το άγχος .. και τώρα εχω κάτι μήνες που ηρέμησα και μου βγήκε τώρα..
κανεις το κινεζο αλλα δε το σηκωνεις ομως
κανείς δεν θέλει να του κάνουν την ζωή του δύσκολη.. ;) τεσπαα, σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου και την βοήθεια σου!!!
ε μονο τη λαμπα δεν εφερα κ τον αστυνομο θεοχαρη εκει που σου ελεγα τι εκανες κ που εισουν.... ;)
;) ;) ;) ;)
καλα κανεις! αλλά αυτο εξηγει εν μερει τον τροπο που απαντας ορισμενες φορες!
εγω παντως οταν βλεπω σχολια απο αλεξ_77 τα διαβαζω συνηθως 5-6 φορες για να καταλαβω τι θες να πεις! σου ειπα (αν και για καποιο λογο το σχολιο που εκανα δεν εμφανιζεται τωρα) νιωθω πως κατι σωστο θες να πεις αλλα το λες με τροπο που με δυσκολευει.. (καθομαι σε μια καρεκλα κ κλωσαω τ αυγα. σε μια αλλη δικη μου δημοσιευση για το τι κανουμε οταν νιωθουμε ασχημα)....... :cool:
το ιδιο κανω κ εγω οταν ακουω φιλους μου πχ ακουσα ενα τραγουδι ενως γνωστου μου πρωτη φορα κ το ακουσα 3 φορες μεχρι να αποκτησω αποψη γι αυτο τη πρωτη δε καταλαβα τιποτα τη δευτερη ετσι κ ετσι τη τριτη το πιασα...Quote:
α διαβαζω συνηθως 5-6 φορες για να καταλαβω τι θες να πεις!
μην εισαι εγκυος βρε κοπελια? ¨),ε?
χαχα καλα το σκεφτηκες ... εμενα μου περασαν όλα απο το μυαλό μου .. εκανα και τεστ και βγηκε αρνητικο.. σίγουρα είναι αυτο το άγχος .. Χθες έφυγε για το εξωτερικο ο δικός μου και δεν ηθελα να δειξω οτι στεναχωρήθηκα και μολις έφυγε με πονουσε ο λαιμος και έκανα επι μισή ώρα την τάση για να κάνω εμετό ... να αποφύγω να πάρω χάπια θέλω να και δεν παω ακόμα σε γιατρό..
βασικα το λες μονη σου τι σε πειραζει
μα αφου λες οτι εφυγε για το εξωτερικο ο δικος μου κ δεν ηθελα να του δειξω οτι στεναχωριθηκα δε φαινετε τι σε πειραξε?
κ γιατι εφυγε? :mad:
θυμαμαι μια φορα αρκετα παλια που ειμουν στο λεοφορειο κ κραταγα τη πινακιδα με το ελευθερο σχεδιο απο τη σχολη κ ενας στο λεοφορειο εκανε εμετο πανω στο σχεδιο την αλλη μερα μου πε ο καθηγιτης που ειναι το σχεδιο παιδι μου? κ του πα πηρε τα .......... μου αφου ενας εκανε εμετο πανω κ το ξαποστηλα....
μηπως ειναι ναυτικος? θυμαμαι ενα αντιστοιχο επισοδειο οταν ειχε φυγει ενας γνωστος μου στο στρατο παλια κ τη κοπελα του την επιασε κοιλοπονος..