ειναι κατι συνηθισμενο να παιρνεις και αντιψυχωσικο και σταθεροποιητη
εγω ας πουμε παιρνω λεπονεξ και λαμικταλ
Printable View
ειναι κατι συνηθισμενο να παιρνεις και αντιψυχωσικο και σταθεροποιητη
εγω ας πουμε παιρνω λεπονεξ και λαμικταλ
μην ανησυχεις Βαν Κονγκ
και γω παιρνω και αντιψυχωσικο (ζυπρεξα) και σταθεροποιητη (λυρικα)
οπως λεει και η εσωτερικη ειναι κατι συνηθισμενο
Eυχαριστω για τις απαντησεις σας! Το θεμα ειναι οτι παιρνω και δυο αντικαταθλιπτικα αλλά ακομη δεν εχω δει διαφορα... Εσυ ντριμ τι αντικατα8λιπτικο παιρνεις? Διαβασα παντως καπου οτι το λυρικα ειναι πολυ καλο φαρμακο. Εσυ πως το κρινεις, μιας και το παιρνεις?
Και κατι ακομα που ξεχασα να ρωτησω ειναι οτι νομιζω οτι και το seroquel και το lamot ειναι σταθεροποιητες γι'αυτο και αναρωτηθηκα γιατι παιρνω δυο σταθεροποιητες.
εδω και ενα μηνα παιρνω μονο το ρεμερον το οποιο απο μονο του δεν κανει τπτ πλεον
στο μονο που με βοηθαει ειναι στο αγχος
περναω και γω οπως και συ καταθλιψαρα εδω και 2-3 βδομαδες, γι αυτο εκλεισα για την αλλη Τριτη ραντεβου με τον γιατρο μου
το πιθανοτερο ειναι οτι θα μου βαλει και δευτερο αντικαταθλιπτικο
εκεινος συμπαθει το εφεξορ αλλα επειδη μου ειχε δημιουργησει προβληματα θα τον παρακαλεσω να μου βαλει το ζολοφτ γιατι θυμαμαι πως την εποχη που επερνα ρεμερον-ζολοφτ ημουν μια χαρα
το λυρικα οντως ειναι πολυ καλο φαρμακο ειδικα για οσους εχουν περα απο τα συναισθηματικα και θεμα με το αγχος
πως εισαι εσυ γενικα?
ανεβηκες καπως?
εγω σταθερα αλλα οχι καλα...
εννοω σταθερη καταθλιψη χωρις πανω-κατω
Δεν ανεβηκα ντριμ. Θα ελεγα οπως κι εσυ, σταθερη καταθλιψη. Να σου πω την αληθεια κι εγω με εφεξορ και ζολοφτ που ειχα παρει ειμουν παρα πολυ καλα. Του ειπα του γιατρου να μου δωσει παλι εφεξορ αλλά αυτος επεμενε στο cymbalta, το οποιο παιρνω μαζι με ρεμερον αλλα δεν εχω δει καμια βελτιωση. Ετσι μου ερχεται να παω μονος μου στο φαρμακειο και να παρω το εφεξορ. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι επιμενει στο cymbalta... Συμπληρωσα 30 μερες που το παιρνω και ακομη τιποτα και το ρεμερον το μονο που μου φερνει ειναι υπνηλια. Δεν ξερω τι να κανω. Μαλλον πρεπει να παω να τον ξαναδω και να του πω να αλλαξω αγωγη... Ειμαι τρεις μηνες σε καταθλιψη...
τι να πω βρε βαν κογκ....
στην κατασταση που ειμαι και γω το μονο που μπορω να πω ειναι κουραγιο και στους δυο μας και σε ολους οσους περνανε το μαρτυριο της καταθλιψης...
το σεροκουελ ειναι αντιψυχωσικο αλλα χρησιμοποιειται και σαν στααθεροποιητης στη δδ
οσο για το ρεμερον το επαιρνα 60μγ πριν εξι χρονια και εκτος απο αυξηση βαρους κσι υπνηλια δε μου προσεφερε τιποτα αλλο
Ωχ... λες δηλαδη να το περνω κι εγω τσαμπα το ρεμερον? Μεχρι στιγμης κι εμενα μονο υπνηλια μου φερνει... Καποιος φιλος μου ειπε για το ladose οτι ειναι καλο φαρμακο και τον εσωσε απο την καταθλιψη. Τι λετε? Δεν το εχω παρει ποτε.
βαν κογκ το λαντοζ μοιαζει πολυ με το συμπαλντα οσο για το ρεμερον συνηθως δινεται επικουρικα δλδ ως συμπληρωμα αλλου αντικαταθλιπτικου
Αυτο με το ρεμερον, δεν το γνώριζα ντριμ. Οτι δλδ δίνεται ως συμπλήρωμα άλλου αντικαταθλιπτικού. Ισως τελικά αλλάξω το συμπαλτα με το Λαντζοζ γιατι δεν εχω δει καποια σημαντική διαφορά μεχρι στιγμής. Εσένα ντριμ πιστεύεις οτι σε ωφέλησε το ρεμερον γιατι εγώ μεχρι στιγμής που το παίρνω μόνο υπνηλία μου φέρνει συν τα κιλά που εβαλα.
Η μου φαινεται θα παρω και τα τρία αντικαταθλιπτικά μπάς και δω λίγο φως...
το ρεμερον μου το εδωσε ο γιατρος επειδη εχει και αγχολυτικη δραση
για καποιο διαστημα που η καταθλιψη μου ηταν πολυ ηπια μου αρκουσε το ρεμερον
οταν κανω ομως "βουτια στα βαθεια" οπως τωρα χρειαζεται και δευτερο αντικαταθλιπτικο
οσο για τις παρενεργειες του ρεμερον και μενα μου φερνει υπνηλια και ορεξη για φαι, αλλα εξακολουθω να το παιρνω γιατι οπως σου ειπα με βοηθαει πολυ στην αγχολυση
Εγω δεν ξερω αν με βοηθησε ως προς το αγχος αλλά ουτε και στην καταθλιψη. Βεβαια το παιρνω λιγο διαστημα,δλδ μολις εχθες συμπληρωσα 2 εβδομαδες. Αλλά και ο γιατρος μου ειπε για αυτες τις παρενεργειες του ρεμερον, δλδ υπνηλια και ορεξη. Και προχθες που τον ειδα του ζητησα αν γινεται να το αλλάξω και μου προτεινε αρχικα το wellbutrin, αλλά δεν ηθελα ουτε αυτο γιατι το εχω παρει παλιοτερα χωρις αποτελεσμα. Επειτα μου μιλησε για το effexor αλλα δυστυχως δεν βγαινει σε χαπια αλλα μονο σε καψουλες και επειδη εχω ενα θεμα με τις καψουλες, βρηκε τελικα ενα γεννοσημο του effexor που ειναι ειναι σε μορφη χαπιου. Οταν ομως πηγα στο φαρμακειο, μου ειπαν οτι εχει δυο χρονια που σταματησε να κυκλοφορει αυτο το χαπι. Και ετσι πρεπει να επικοινωνησω μαζι του παλι για να δω τι θα κανουμε. Τωρα συνεχιζω με ρεμερον μεχρι να δω τι θα κανω. Αυτα τα ολιγα απο εμενα...
Εσενα ντριμ το δευτερο που σου δινει στις δυσκολες περιπτωσεις ποιο ειναι?
το εφεξορ μου ειχε δωσει την προηγουμενη φορα που επεσα και μενα
παλιοτερα μου ειχε δωσει το ζολοφτ
αυριο θα δειξει τι θα μου συνταγογραφησει...
βαν πως εισαι?
ανεβηκες καθολου?
ελα να ανεβαινουμε ενας-ενας ολοι οι διπολικοι-και οχι μονο!