Originally Posted by
favvel
giorgo panou το νόημα δλδ είναι να αγαπάς και να ζεις τη ζωή μέχρι το πετσί σου για να την καταλαβαίνεις,να καταλαβαίνεις το χρόνο που περνάει και να μην προσκολάσαι σε μικρά,ανούσια και ευτελή πράγματα..συμφωνώ αν και όταν οι άνθρωποι αναλώνονται σε ανούσια πράγματα δεν το καταλαβαίνουν ότι είναι ανούσια και μάλιστα τους δίνουν και χαρά..ίσως για τον καθένα η ευτυχία βρίσκεται σε διαφορετικά μέρη..έχει να κάνει δλδ και με την αντίληψη του καθενού..
Diana το πιο λογικό είναι να ζούμε μία φορά..Γιατί αν ζούμε κι άλλες ζωές είτε σε αυτόν είτε σε άλλους κόσμους μετά απ'αυτήν εδώ, θα έπρεπε να θυμόμαστε την προηγούμενη ζωή μας για να έχει κάποιο νόημα η συνέχεια της ζωής μας στον καινούργιο κόσμο..
σάκη,και πώς ζούσε ο ξένος του καμύ?δεν το'χω διαβάσει..
mnimonio αυτοί είναι καλοί λόγοι για να ζει κανείς όταν τα'χει καλά με τον εαυτό του..όταν είσαι ευχαριστημένος απ'τον εαυτό σου,την εμφάνισή σου και το μυαλό σου,μπορείς να χαρείς την κάθε στιγμή..για παράδειγμα δεν μπορώ να χαρώ μια ταινία γιατί βαριέμαι να την παρακολουθήσω και γιατί έχω στο μυαλό μου το φαγητό και γιατί δεν καταλαβαίνω και τι λέει,χάνω τους διαλόγους..χάνω πολλά πράγματα ακόμα και στην καθημερινότητά μου όταν μιλάω με έναν άνθρωπο,χάνω αυτά που μου λέει..με λίγα λόγια έχω χαζέψει λίγο..το ίδιο ισχύει και με τα βιβλία..κάθομαι να διαβάσω και στο επόμενο λεπτό έχω σηκωθεί..δεν μπορώ να απολαύσω τπτ..δε με βοηθάει και το μυαλό μου δε με βοηθάει και η υπομονή που δεν έχω..
aeolous θα ήθελα ο κόσμος να ήτανε παράδεισος..δε συμβιβάζομαι με το λιγότερο που είναι ο κόσμος μας..εκτός κι αν ο παράδεισος είναι κάπου κρυμμένος μέσα σε αυτόν τον κόσμο και δεν τον έχω βρει ακόμα..θα ήθελα να μην είναι αυτοί οι κανόνες της ζωής,να μην υπάρχει η τροφική αλυσίδα που είναι άδικη..έχει κολήσει το μυαλό μου και λέω όλο τα ίδια αλλά δεν μπορώ αλλιώς..δεν μπορώ να τον καταλάβω και μου'ρχεται να φουντάρω