sofaki δυστυχως η δουλεια σου αυτα εχει.. Ειναι δυσκολη η κατασταση γιατι απο την μια εχεις την αρρωστοφοβια και απο την αλλη δεν μπορεις να αφησεις ξεκρεμαστο τον μαθητη σου.
Σπιτι σου δεν μπορει να ερθει να μην ερθεις εσυ σε επαφη με την αρρωστη?
Printable View
Μα το παιδι ειναι αρρωστο οχι η μανα, δεν ξερω αν δεν το εξεφρασα σωστα, δεν ειναι θεμα αρρωστοφοβιας και ο παθολογος μας λεει οτι ειναι εξαιρετικα μεταδοτικη ιωση και αν πρεπει να ειμαστε στον ιδιο χωρο με καποιον να φοραμε μασκα
πρεπει να πας εστω και με μασκα λοιπον!ο εκαστοτε πελατης σε πληρωνει για να σε εχει οταν σε χρειαστει.δεν μπορεις να τον κρεμασεις σε μια δυσκολη περιπτωση.πρωτα απολα κανεις κακο στο ονομα σου και θεωρησε αναξιοπιστη.και ολα αυτα απο στομα σε στομα μαθενονται και αμαυρωνεται το ονομα σου,το οποιο αυτοματα σημαινει λιγοτεροι πελατες,λιγοτερη δουλεια,λιγοτερα εσοδα!με την δουλεια μας δεν παιζουμαι μικρη!
Αρρώστησα τελικά, πρόσεχα πρόσεχα και σήμερα αρρώστησα! Εχω πυρετό, βήχα και πονάνε τα κόκκαλα μου. Φοβάμαι μην έχω λευχαιμία ή καρκίνο του πνεύμονα. Καπνίζω λίγο, 1 τσιγάρο τη μέρα κατα μέσο όρο γιατί το κόβω για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Εκανα μεχρι 38,2 και με το ντεπόν πέφτει γρήγορα. Αύριο θα πάω στο γιατρό, αλλά φοβάμαι!!!! Πείτε μου κάτι!!
μια απο τα ιδια κ εγω 6 μερες κλωσαγα τ αυγα στη πολυθρονα με πυρετο αλλα ειπα καμια ντουζινα νερα κ χαμομηλια κ τη περασα ελαφρια τωρα επανηλθα καπως στα κανονικα μου κ ειμαι ετοιμος να το φιλοσοφισω αλυπητα για να βρω ενα νοημα υπαρξης σε αυτο το ματαιο κοσμο :):):)
περαστικα σου.
πες μας τι σκεφτεσαι...
ποτε ήσουν άρρωστος εσυ; ειχες άλλα συμπτώματα; κάθε φορά που ανεβάζω πυρετό ανησυχώ οτι έχω καρκίνο.
sofaki ιωση ειναι μην ανησυχεις.. Οσο για το τσιγαρο δεν θεωρεισαι καν καπνιστρια δεν εχεις λογο να φοβασαι.. Η ιωση θα κανει τον κυκλο της και μετα θα εισαι μια χαρα.
μακάρι mnimonio! ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
Sofaki τι κάνεις κορίτσι μου;αναρωτιωμουν τι έκανες με τις εξετασεις που μου ειπες κ σε βλέπω στο φόρουμ τώρα.
2η μέρα πυρετού... ήρθε ο γιατρός αλλά δεν μου έδωσε αντιβίωση. μονο κάτι χάπια για αλλεργία και για το αναπνευστικό γιατί βήχω. Το άγχος όμως είναι χειρότερα γιατί περίμενα να είχα δει μια βελτίωση. Ρώτησα το γιατρό αν μπορεί να έχω λευχαιμία και μου ειπε πως μου ήρθε αυτο χαμογελώντας; του ειπα γιατί έχω πυρετό και μου είπε οχι. Δεν έχω πρισμένους αδένες.
είμαι πολύ χάλια, η μαμά μου διαγνώστηκε πάλι με καρκίνο στο στήθος και θα κανει μαστεκτομή. Το καλό ειναι οτι είναι σε 0 στάδιο αλλά εμφάνισε πολύ σύντομα υποτροπή. Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω, αισθάνομαι οτι δεν έχω δύναμη να το αντιμετωπίσω όλο αυτό. Εκλεισα ραντεβού να πάω σε ψυχίατρο.
Διαβαζω ολους εσας κ δεν νοιωθω μονη....εχω περασει πολλες αγχωτικες καταστασεις,δυσκολες,ολη μου η ζωη ειναι μεσα στα νοσοκομεια λογω των γονιων μου κ μετα απο συνεδριες που διεκοψα,αγχωδη διαταραχη,καταθλιψη μου εχει βγει υποχονδριαση...ειμαι απελπισμενη πια...πονοι σε ολο μου το σωμα...επιασα δουλεια για να ξεχαστω κ υποφερω...πονανε οι ωμοπλατες μου κ σκεφτηκα πως ειναι καρκινος..οσο μπαινω στο ιντερνετ τοσο μου κοβεται η ανασα..ψαχνομαι παντου...ολο κατι να ποναει κ εγω σιγουρη πως κατι εχω...6 μηνες γυρναω στους γιατρους...κ τυχαια ο ενας κατι βρηκε...κ απο τοτε,ενω για λιγο ηρεμησα,μετα εγινα χειροτερα κ σκεφτηκα πως σιγουρα κ κατι αλλο θα υπαρχει...εφιαλτης...τι με συμβουλευετε;
και γω ειμαι 33 και μη γονιμη. απτα 20και.
ΚΑΙ?
ξερετε οτι εχετε λυσεις για παιδια ε? δανεικα ωαρια, υιοθεσια κτλ?
Εγω ενα εχω να πω το google ειναι οτι χειροτερο για να ψάξεις κατι ιατρικό. Νομίζεις οτι τα έχεις ολα και αγχωνεσαι παραπάνω χωρίς λογο. Μη το κανεις ξανα στον εαυτό σου. Το έκανα και εγω το εχω σταματήσει προ πολλου
Βρε άμα είναι καλό το γκομενάκι τι με νοιάζει αν είναι γόνιμη, αυτό λύνεται, το μυαλό όμως δεν αλλάζει άμα δε ταιριάζει :)
Μια λεπτή 30αρα ρε παιδιά για μας τους υποχόνδριους-αρρωστοφοβικους να ανταλλάζουμε θερμόμετρα :)
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Καλημέρα σε όλους !!Αλλη μία φοβερά ήρεμη και καθόλου αγχωμένη με τα ιατρικά συμμετέχουσα εδώ....Ηθελα να ήξερα που
σκατά πήγε αυτή η ανέμελη φύση που ήμασταν , στην παιδική και εφηβική ηλικία ...Τότε που δεν ήξερα τίποτα για αρρώστιες
και όλα αυτά τα κέρατα που διαβάζω στο διαδίκτυο και νομίζω ότι σε δέκα λεπτά θα αντικαταστήσω 13 χρόνια σπουδών ενός ιατρού και το πιστεύω κιόλας!!!!!!!!!!!!!!Δεν παλεύεται πια.....χαμένες ώρες καθημερινά σε στρες και ανησυχία....
Για αυτό λένε ανέμελη νιότη και ειδικά η δικιά μου που μόνο βιβλία είχαμε και όχι ιντερνετ...άσχετα όμως με αυτό ένας φίλος γιατρός μου έχει πει αν εγώ ο ίδιος κάτσω να διαβάσω το ίντερνετ θα τρελαθώ πως μπαίνετε στο τρυπάκι να ψάχνετε τόσο..και γω προσωπικά όσο ψάχνω τόσο αρρωσταίνω και οι φοβίες μου μεγαλώνουν.
Αν το σκεφτείς είναι σαν να τιμωρεί τον εαυτό σου και να τον βαζανιζεις. Το κάνω και γω κατά περιόδους και σκέφτομαι πως έχω το ένα έχω το άλλο ψάχνονται κλαίω αγχώνομαι..."ετοιμάζω" την οικογένεια μου για το φεύγω που λέμε...κανονικά έπρεπε να είχα πεθάνει εδώ και 400 φορες. Μετά με πιάνει η λογική (αφού έχω πάει σε όλες τις δυνατές ειδικότητες) και κρατάει για λίγο και μετά πάλι τα ιδια...δε ξέρω γιατί το κάνω πάντως βασανίζονται πολυ