ωραια :):)Quote:
τα ιδια λεμε με αλλες λεξεις :)
Printable View
ωραια :):)Quote:
τα ιδια λεμε με αλλες λεξεις :)
καλησπερα παιδια να μαι παλι οι κρισεις μου με πιανουν και με αφηνουν βεβαια αυτες τις μερες χωρις λογο ειμαι λιγο καλυτερα και οχι απο φαρμακευτικη θεραπεια γιατι πρεπει να σας πω οτι την σταματησα για λιγο γιατι τελικα η αισθηση καυσου που ειχα ηταν απο τα φαρμακα χρειαστηκε βεβαια να αλλαξω γιατρο αφου βεβαια με τον δικο μου δεν μπορουσα να βγαλω ακρη γιατι ηταν σιγουρος οτι δεν εφταιγε το φαρμακο αλλα τελικα διαπωστωθηκε οτι ολοι η οικογενεια αυτου του φαρμακου με πειράζει με μια αναδρομη που καναμε στο παρελθον.αυτες τις μερες βεβαια εχω ξεκινησει να σκεπτομαι θετικα και να προσπαθω να ηρεμω μονη μου τον ευατο μου οταν κατι παει να με πιασει βεβαια εχουμε πολυ δρομο μπροστα μας μα παρα πολυ
Καλησπερα φιλη μου ευγε που εισαι καλυτερα,ναι μην περιμενεις να θεραπευτεις κατευθειαν σιγα σιγα,θελει κοπο κ επιμονη,τωρα για τα φαρμακα προσπαθησε να βρεις φαρμακο που δεν θα σου προκαλει εμφανεις παρενεργειες,καθε οργανισμος αντιδρα διαφορετικα σε καθε φαρμακο
το ξερω οτι δεν προκειται να θεραπευτω κατευθειαν και πρεπει να κανω θεραπεια με το νεο φαρμακο ξεκιναω αυριο ειπαμε να το αφησουμε λιγες μερες να ηρεμησει ο οργανισμος απο τα καψιματα.θελει πολυ προσπαθεια και το βασικο προσπαθεια για οχι υπερβολικο αγχος. καλη μου μυσπ εχω 8 χρονια κριση πανικου και το εχω ψαξει πολυ ειχα ξανακανει θεραπεια μαζι με ψυχοθεραπεια αλλα ενα σοβαρο προβλημα σην υπερβολικη πιεση στην δουλεια εκανε υποτροπη.αυτοπου ξερω σιγουρα ειναι οτι παντα θα υπαρχει η κριση πανικου απλα θα πρεπει να προσπαθω να την κρατα κριμένη.
Κοπελα μου κ εγω που περασα εντονη καταθλιψη με επιτυχια μου εμειναν ορισμενα καταλοιπα της ενας τρομος μην το παθω παλι κ τα λοιπα κ εσενα σιγουρα ειναι μεσα σου η αρνητικη εμπειρια λογω της κρισης πανικου κ αυτο δεν αλλαζει ομως δεν πρεπει να σε ανησυχει αυτο μπορεις να το ελενγχεις ενας τροπος ειναι να προσπαθησεις να μην βρεθεις στην ιδια πιεση που ησουν οταν το επαθες,Ο,τι τραυματικο παθαινουμε το θυμομαστε μετα ομως υπαρχουν κ τροποι να ηρεμουμε απο αυτο,τωρα για το φαρμακο ναι θελει ορισμενο καιρο για να δρασει