δεν εχω βρει κοπελα ακομα. αλλα με τοσα προβληματα τι να με κανει?...
Printable View
δεν θα εισαι ετσι συνεχεια
καποια στιγμη τα συμπτωματα θα υποχωρησουν οποτε και κοπελα θα βρεις και δουλεια και απ' ολα
προς το παρον να σε νιαζει το να συνεργαστεις με τον γιατρο σου ωστε να νιωσεις καλυτερα
πηγα σημερα για δουλεια σε ελαιοτριβιο. τι ειναι αυτο? εργοστασιο παραγωγης ελαιολαδου. και κουβαλουσα τα σακια πεθανα μιλαμε! δεν αντεξα 3 ωρες αντεξα. μετα τους λεω ειναι δυσκολη δουλεια για εμενα και εφυγα. δεν ξερω αν εκανα καλα.. παντως δεν την παλευα με τιποτα. τι να πω..
Η αληθεια ειναι πως η απαντηση " παιρνω χαπια " μαλλον φερνει σε αμηχανια τον συνομιλητη μας. Αν προκειται για φιλο , πιστευω πως μπορεις να συζητησεις και το θεμα των χαπιων και της ασθενειας , αλλα αν ειναι το μονο θεμα για το οποιο μιλας ειναι λογικο οτι θα βαρεθει ο αλλος.
ε καλα ναι σιγουρα ρε........betelgeuse ;)
Αν αισθανεσε οκ με αυτο καλα κανεις και το λες, εγω παντως θα το λεγα σε λιγους
Anakin νασε καλα!!
ετσι ακριβως, στο ειχα πει κι γω πρωτο πρωτο μηνυμα φιλε, μα που στο καλο ειναι χαχα
εκανα μαλακια δεν επρεπε να το βαλω εδω το βιντεακι. πως κανω διαγραφη?
Μη λες τιποτα Ηλια,ο κοσμος σε κατακρινει για πολυ μικροτερα,απο επισκεψεις στον ψυχιατρο.Μοιρασου τα θεματα σου με κοσμο που νοιαζεται για σενα.
η κοπελα που μου αρεσει η αδερφη της δουλευε σε μια καφετερια. της ειπα οτι μου αρεσει η αδερφη της και αυτη νευριασε και δεν ηθελε να κανω τιποτα γιατι της ειχα πει οτι παιρνω χαπια. με λιγα λογια χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο τωρα...........
ρε πουστη μου δεν το επελεξα εγω να ειμαι αυτο που ειμαι. η ιδια η ζωη με επελεξε. γιατι να το τρωω ολο αυτο στα μουτρα... σε καποιο ποστ ειχα γραψει οτι η ζωη ειναι δικαιη αλλα κανω λαθος η ζωη ειναι πολυ αδικη μερικες φορες....................................