Breath συνηθως νιωθω οτι πνιγομαι...............
Printable View
Breath συνηθως νιωθω οτι πνιγομαι...............
γυμναστικη πρεπει να αρχισω αλλα βαριεμαι. εχω παρει κιλα με το κωλοχαπια.......
Γεια και πάλι Ηλία, την επόμενη φορά που θα θελήσεις να σπάσεις κάτι, τουλάχιστον βρες κανένα απαίσιο βάζο, όχι μουσικό όργανο. ;)
Τώρα σοβαρά, νομίζω ότι αν θέλεις να αλλάξεις κάποια πράγματα, θα τα αλλάξεις. Η θέληση είναι το άλφα και το ωμέγα, ρώτα όσους κατάφεραν εδώ μέσα να βγουν από κάποιο δύσκολο λούκι, το ίδιο θα σου πουν. Κανείς δε μας παίρνει από το χεράκι, μόνοι μας αρχίζουμε σιγά-σιγά και βρίσκουμε τις λύσεις για να καλυτερεύσουμε λίγο τη ζωή μας. Και δε θέλει βιασύνες και σπασμωδικές κινήσεις. Φτιάξε ένα προγραμματάκι με δυο-τρία πράγματα που θα μπορούσες να κάνεις.
Μουσική αν σου αρέσει να παίζεις δες μήπως μπορείς να δανειστείς ένα μουσικό όργανο, μέχρι να αποκτήσεις ξανά δικό σου. Γενικά η μουσική είναι εκτονωτική και ψυχοθεραπευτική.
Κάνε προσπάθεια να περιορίσεις τον καφέ γιατί σε μεγάλες ποσότητες φέρνει πολλά νεύρα και ταχυκαρδίες και ανησυχία. Πίνε τουλάχιστον ντεκαφεινέ. Και αν θέλεις να κάνεις γυμναστική περιόρισε/κόψε το τσιγάρο για να έχεις καλύτερες αντοχές.
Επειδή ακούω αρκετούς που λένε βαριέμαι τη γυμναστική θεωρώ ότι συνήθως δύο-τρία πράγματα συμβαίνουν, δεν έχουν βρει την άσκηση που τους ταιριάζει ή έχουν αρχίσει πολύ έντονη λες και πάνε για ολυμπιακούς αγώνες και επίσης δεν την έχουν ξεκινήσει ποτέ. Πως μπορεί κάποιος να βαριέται κάτι που δεν έχει δοκιμάσει να το κάνει για λίγο? Ξέρω ανθρώπους που από τότε που ξεκίνησαν μια άσκηση δεν τη σταμάτησαν ποτέ, γιατί είδαν σιγά-σιγά πόσο τους ανέβασε σωματικά και ψυχολογικά. Σταδιακά κάνε κάτι λοιπόν, περπάτημα, λίγα βαράκια, χωρίς να εξαντλείσαι. Θα σου αλλάξει η διάθεση.
Καταλαβαίνω για τα χάπια, αλλά υπάρχουν τρόποι να μην σε επηρεάζουν τόσο πολύ σωματικά. Πολύς κόσμος τα παίρνει, δε σημαίνει και τίποτε, ούτε ότι σου απαγορεύουν να ζεις πιο ευχάριστα. Πήγαινε κόντρα στις παγιωμένες αντιλήψεις. Και ξεκόλα από τις φράσεις "βαριέμαι, πνίγομαι, θέλω να πεθάνω κλπ" στο λέω φιλικά και με κατανόηση, κάνε κάτι και σιγά-σιγά θα αλλάξουν τα πράγματα.
Δεν θα γράψω άλλα, γιατί δε χρειάζονται πολλά λόγια. Πράξεις χρειάζονται. Καλή αρχή.
ρε παιδια εσεις δουλευετε? εγω γιατι δεν μπορω να δουλεψω .. ολοι με κατηγορουν τεμπελη αλλα δεν ειναι ετσι...