Στη θέση σου αν ήμουν άντρας θα την κυνηγούσα λίγο ακόμα μέχρι να τη ρίξω στο κρεββάτι και μετά θα την παρατούσα εν ψυχρώ για εκδίκηση. Σόρυ, αλλά είναι ολοφάνερο ότι σε παίζει. Μην την πάρεις σοβαρά.
Printable View
Στη θέση σου αν ήμουν άντρας θα την κυνηγούσα λίγο ακόμα μέχρι να τη ρίξω στο κρεββάτι και μετά θα την παρατούσα εν ψυχρώ για εκδίκηση. Σόρυ, αλλά είναι ολοφάνερο ότι σε παίζει. Μην την πάρεις σοβαρά.
οπως τα λες φιλος,φαρσοκωμωδια κανονικη.Καρη δεν βγαζω ,αποτι φαινετε ή ακομα εχει μεινει στο λυκειο ή δεν ξερει τι θελει.Καραγκιοζιλικια non stop.Μακαρι να ηξερα πως να το διαχειρηστω το θεμα,αλλα δεν ξερω.Πραγματικα κουραστικα
Κάνε αυτό που σου είπα ... το κέρδισε με την αξία της! Τόσες κοπέλες όμορφες και τσαχπίνες υπάρχουν μην κολλάς σε αυτήν.. τωρα εχεις κολλήσει με το φτύσιμο αλλά αν πάρεις τα πάνω σου και το δεις αλλιώς θα το γυρίσεις το παιχνίδι
Εχω προσπαθησει τοσο πολυ εδω και 3 εβδομαδες,εχω πεσει ψυχολογικα ,και πραγματικα Κουραστικα.Δεν νομιζω να της δωσω αλλη σημασια ,μονο κακο μου προκαλει,δεν υπαρχει λογος.Thanks παντως για τα tips.
Τότε κάνε ό,τι σου βγαίνει. Χαλάρωσε για μερικές μέρες, κάνε διάφορα και μην ασχοληθείς μαζί της. Αλλά αν και να ερθει και κάνει πάλι τα δικά της κάνε ότι κάνεις και μετα φτύσε την. Αυτή θα σου ψήσει το ψάρι στα χείλη, θα ζοριστείς άσχημα. Δεν αξίζει
Στέλνει συνέχεια μυνηματα όμως. Μου λέει είχα να της μιλήσω απο το απόγευμα και νόμιζε οτι δεν της μιλάω. Λολ
Νομίζω ότι ήδη έδωσες πολλές ευκαιρίες.
Στην πρώτη ακύρωση θα έπρεπε να πεις ότι έχει μία ακόμη ευκαιρία, αλλιώς τέλος. Να θέσεις τα όριά σου δηλαδή.
Εσύ την άφησες να σε παίζει, πλέον το έχεις χάσει το παιχνίδι. Πολύ μασάς και δεν είναι καλό.
Παράτα την αν θέλεις να σώσεις την αξιοπρέπειά σου!
Πες της ότι έδωσες αρκετές ευκαιρίες και διαπίστωσες ότι δεν είναι αρκετά ώριμη για σένα, οπότε δεν έχεις καιρό για χάσιμο.
Γύρνα της μπούμερανγκ το παιχνιδάκι της. Και μετά ας την να χτυπιέται και να στέλνει μηνύματα. ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ!
Αν τελικά συρθεί ως την πόρτα σου και παρακαλάει ενώ φοράει μόνο τα εσώρουχα, τότε ίσως και να της ανοίξεις για μία τελευταία φορά! Αλλά μόνο τότε! :p
Ενταξει το κοριτσι ειναι οτι νανε.Ερχετε και μου λεει στο γυμναστηριο δεν κανω τιποτα[Ναι μην σε δει και κανα ματι οτι φασωνομαστε].Την ρωταω αν δεν γουσταρει να μου το πει,και μου λεεει δεν θα σε φιλαγα αν δεν ηθελα να ειμαστε μαζι.Ναι ελα ομως που δεν με αφηνεις ουτε να σε δω[φυσικα την παρασκευη κανονικα στο γνωστο στεκι εχει κανονησει με τις φιλες τις,εμενα κλασμενο].Οποτε και της λεω οκ,αστο .μου λεει θα τα πουμε μετα,Εφυγα.Δεν δινω αλλη σημασια ,το κοριτσι τρελο δουλεμα.
thanks για τα τιπς ,τουλαχιστον τωρα ειμαι σιγουρος με τι πηγα να μπλεξω.Και οσο αν ειναι παρθενα,γελαω δυνατα ,παιζει να τα εχει και με αλλους 2-3
ε τοτε με αυτη θα κανεις τον τηλεφωνικο απασχολητη κ με την επομενη στο γκαμ θα κανεις οληνυκτιο ξερεις τι μεχρι να ζηλεψει κ αυτη κ μετα να τις απαφτωσεις κ τις δυο χαχαχαχαχα.... κ μετα θα εμφανιστει κ αλλη μια που θα σου κανει ναζια κ θα τριτωσει. κ παει λεγοντας.
Ενταξει σημερα αρχισε τα ειμαι μπερδεμενη και περναω μια φαση και με πιεζεις[ναι εγω σε πιεζω ,σορρυ κιολα που σου λεω να βωγουμε].Της εστειλα το μυνημα που μου ειπατε εδω,οτι εγω προσπαθησα αρκετα και δεν εχω συνηθησει σε τετοιες ανωριμες συμπεριφορες,και δεν εχω αλλο χρονο για χασιμο.
ι.Λολ πουλος,ελπιζω να εκανα σωστα.Τουλαχιστον νιωθω μια χαρα εγω γιατι εκανα οτι μπορουσε να περασει απο το χερι μου.Τουλαχιστον ολο αυτο το θεμα μου ανεβασε την αυτοπεποιηθηση,γιατι πραγμαιτκα ηταν πολυ ομορφη,
Παιδια μια ερωτηση.Εκτος οτι το παιχνιδι το εχασα στην αρχη και επρεπε να το παιξω ματσο κτλ,το οτι τις εκανα προτασεις να βγουμε μετα το φασωμα ηταν κακο[ενω φυσικα μου μιλαγε στο τηλ και εστενε μυνηματα]?Το οτι μετα απο 4 μερες κλασιματος[δεν ειχε 1 ωρα ελευθερη να την δω,και με ειχε τρελανει στο δουλεμα]την επιασα στο γυμναστηριο και της τα ξαναειπα οτι και καλα απλα θελω να βγουμε και δεν βλεπω να εχεις χρονο να σε δω ,Ειναι κακο?Ειναι πιεστικο που την πηρα απο το χερακι και της μιλησα μετα απο αυτα?Γιατι μου ελεγε για κατι οτι με πιεζεις και θελω τον χρονο μου κτλ.
Απλα ρωταω ,γιατι δεν νομιζω να πιεσα καποια απλα ετρωγα απανωτα ακυρα [επαιζα ακομα και μετα το φασωμα]και απλα ηθελα να ξερω τι κανουμε.Ειμαι λαθος?>Εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι λογικα πρεπει να παιζει με πολλους,και γουσταρει να καυλαντηζει και να χαμουρευται με οποιον γουσταρει,
Επεσες σε *******,μην το ψαχνεις.Ο,τι και να εκανες δε σωζοταν.
Το να καθομαι να μετραω ποσες μερες μετα θα προτεινω εξοδο,ποσα μνματα θα στειλω,ποσο ζεστος θα μαι κλπ,το βρισκω τελειως αντιερωτικο.Χανεται η χαρα και η ουσια του ερωτα ετσι.
Οταν η αλλη θελει ολα γινονται πολυ ευκολα σε διαστημα ημερων.
Ναι λογικα. Γιατι νόμιζα οτι έφταιξα εγω και ένιωθα και άσχημα. Τωρα στο gym ειναι το θεμα. Δεν της μιλάω; Γυρναω το κεφάλι μου; Πηγαίνουμε ίδιες ωρες και θα ειναι πραγματικά άβολο πιστεύω. Ισως να πάω κσι να της πω οτι δεν τρέχει κάτι ; Η απλά κάνω τον αδιάφορο και δεν λέω ούτε γεια;
Συμφωνώ με τον Αλαφροΐσκιωτο από πάνω. Το να σκέφτεσαι και να αναλύεις πόσα μηνύματα θα στείλεις, τι ακριβώς περιείχε το κάθε μήνυμα, πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρεις τηλ ή να στείλεις μήνυμα, πώς θα συμπεριφερθείς το κάθε δευτερόλεπτο... χάνεται όλη η μαγεία και ο αυθορμητισμός.
Φύγε από αυτήν τώρα που είναι αρχή και προλαβαίνεις να το κάνεις όσο πιο ανώδυνα γίνεται για σένα. Πριν σε φθείρει παραπάνω η κατάσταση. Φαντάσου ότι και σε σχέση να προχωρήσετε, θα την πιάσουν τα ίδια. Η συμπεριφορά της δείχνει ή ότι απλώς παίζει με αγόρια για να περάσει καλά και να την ανεβάζουν, ή ότι το κάνει λόγω χαμηλής αυτοεκτίμησης (δεν πάει αυτό ανάλογα με την εξωτερική εμφάνιση) και να παίρνει την επιβεβαίωσή της, ή είναι κολλημένη αλλού και προσπαθεί να ξεκολλήσει χρησιμοποιώντας κάτι καινούριο... και ακόμα και παρθένα να ήταν... άμα ήξερε τι θέλει, θα προχωρούσε μαζί σου με μεγαλύτερη ειλικρίνεια και πιο αργά βήματα, θα ένιωθες την ανάγκη της για εμπιστοσύνη και οικειότητα μαζί σου πριν κάνει το "βήμα". Αισθάνεσαι κάτι τέτοιο; Απ' ότι λες, όχι.
Αλλά αφού της είπες ότι περίμενες πιο ώριμη συμπεριφορά, δε χρειάζεται να ασχοληθείς άλλο μαζί της, της δείχνεις πόσο κόλλημα έχεις φάει και αν ισχύει κάτι από τα παραπάνω που γράψαμε όλοι εδώ, και δε συντρέχει κάποιος σοβαρότερος λόγος με την ψυχολογία της -πράγμα που δεν ξέρω κατά πόσο θα άντεχες να αντιμετωπίσεις-, απλά την επιβεβαιώνεις και της δίνεις δύναμη να συνεχίζει τα παιχνιδάκια. Και φθείρεσαι εσύ.
Οπότε μην της πω ούτε γεια ξανά; Η θα δείξει οτι με πείραξε ; Γιατι την βλέπω κάθε μέρα σχεδόν gym. Εγω έχω βάλτο στο μυαλό μου οτι τελείωσε. Αν και έριξα πολύ την αξιοπρέπεια μου. Το θεμα ειναι να το παίξω στο Γυμναστηριο σαν να μην τρέχει κάτι;
εσυ, τι ακριβως θελεις? να σωσεις την αξιοπρεπεια σου και να φυγεις, η να την γυρισεις πισω και να την κανεις να ασχοληθει μαζι σου?
Το πρωτο,απλα το να μην την χαιρετησω καν ,νομιζω οτι θα δειξει οτι με εχει περιαξει παρα πολυ.Ενω αν ειμαι ανετος και κανω σαν να μην συνεβη κατι,παιζει να ειναι καλυτερα ,και που ξες μπορει να αρχισει να παρακαλαει μετα.
κοιτα...
"κακο" δεν ειναι, απλα εδειχνες οτι τραβας ζορι μαζι της και επανερχεσαι ενω εκεινη εμφανως σε παιζει..
οποτε, κατα μια εννοια, μπορεις να το πεις "λαθος", οχι κακο.
το να επανερχεσαι ενω τρως ακυρο, δειχνει οτι εισαι ακομα εκει, ενω υποτιθεται οτι της εξηγηθηκες οτι καταλαβες το δουλεμα κι οτι δεν ενδιαφερεσαι για τετοιες συμπεριφορες. εμ, αν δεν ενδιαφερεσαι, γιατι επανερχεσαι???
ε, αυτη την 'επαναφορα", αυτη το λεει ¨πιεση".
κανεις δεν σου ειπε να το "παιξεις" τιποτε, και ειδικα "ματσο". γιατι οταν το "παιζεις" οτιδηποτε, αλλα δεν εισαι ετσι, δεν σκεφτεσαι πραγματικα ετσι, θα προδωθεις, θα πεσεις σε αντιφασεις και στο τελος θα φανει σαν θεατρο κα θα τα κανεις χειροτερα.
στην περιπτωση σου δλδ, αυτο που εκανες οταν ενω την αδειασες για το παιχνιδακι που σου επαιξε, επανηρθες ΕΣΥ παλι να ζητας εξοδους αντι να απομακρυνθεις και να την αφησεις να κανει εκεινη προταση.
στο δια ταυτα.
ναι, αν δεν της μιλας και της γυρνας την πλατη θα δειξεις πειραγμενος.
για να στο κανω εικονα, η πιο ζαμανφου συμπεριφορα που μπορει να εχεις, ειναι να της φερεσαι σαν να ειναι μια κοπελα που δειχνει να σε γουσταρει, ειναι καλο κοριτσι, αλλα δεν την θελεις με τπτ για να κανεις κατι μαζι της, ειναι πολυ ασχημη και δεν μπορεις. πως θα φεροσουν εκει? ευγενικα, λες καλημερα οταν λεει, χαμογελας συντομα και διεκπεραιωτικα και φροντιζεις να απομακρυνεσαι, να μην δωσεις την εντυπωση οτι μπορει να υπαρξει μια συνεχεια.
μπορεις να το κανεις?
αυτο θα ειναι το καλυτερο.
διοτι αν αρχισεις να πιανεις κουβεντες και μολις σε παιζει να σου τρεχουν τα σαλια και να σου περναν ιδεες για εξοδους, παλι τα ιδια θα γινουν..
Έχεις δίκιο. Απλά τα έχω με τον εαυτό μου τωρα γιατι πήγα κσι της μίλησα στο Γυμναστηριο όπως είπα για το αν γουστάρει τελικα κσι μετα μου έστειλε αυτο το μυνημα οτι την πιεσω κσι μαλακιες. Δηλαδή νιώθω μαλακας που την έκανα να φαίνεται σαν θέα και σαν να με κέρδισε( την έκανα να καταλάβει πόσο πολύ την γουστάρω) και έστειλε αυτή πρώτη το μυνημα οτι τελικα δεν θα γίνει κάτι ( έχω πολλά στο κεφάλι μου θέλω χρονο και χώρο κτλ). Τα έχω περισσότερο με τον εαυτό μου που έπεσα τόσο χαμηλά και η καψουρα δεν με άφηνε να το καταλάβω. Αισθάνομαι πραγματικά σαν looser τωρα. Οσο ζεις μαθαίνεις λογικα.
εγω νομιζω οτι το φιλοσοφεις υπερβολικα γιατι απλα δεν εχετε σχεση για να ασχολιθεις τοσο μαζι της με το τι κανει η οχι εγω στη θεση σου θα μουν στο κοσμο μου κ θα ελεγα ας κανει οτι νομιζει @@ αν με θελει θα μου το πει καπια στιγμη.
Καλα ναι αλλα εγω δεν της είπα τι να κάνει. Απλα να βγούμε της είπα και στο τέλος που την έπιασα αυτο την ρώτησα, ποτέ θα την δώ κσι οτι εχει εξαφανιστεί.και μου έλεγε μεσα στο πρόσωπο μου οτι είχε κανονίσει και αύριο και μεθαύριο και δεν εχει ιδέα ποτέ θα εχει χρονο. Το βλέπετε εσείς οτι ήμουν εγω λάθος γιατι θα τρελαθω. 3 εβδομάδες μου έλεγε τα ίδια , τελικα μετα απο τόσο καιρό και δουλεμα βγήκαμε , φασωθηκαμε και πάλι μετα άρχισε το δουλεμα. Εε δεν έπρεπε να την πιάσω και να της το πω;Για αλλη μια φορα ξαναπαθα το ιδιο πραγμα και δεν μπορω να ξεκωλησσω...
Μετα απο 3 μερες που δεν μιλησαμε,τσουπ σημερα ερχετε gym,με προσπερνα μια φορα[δεν της μιλησα],και μετα ερχετε απο πισω μου και μου λεει γελοντας ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ.Αυτη που δεν μου σηκωνε το τηλεφωνο μου λεει αν της μιλαω.Δεν ξερω πως συγκρατηθηκα και δεν της εβρισα.Δεν της μιλησα και τι εκανε αυτη?μετα απο 10 λεπτα ,ερχετε ακριβως διπλα μου να κανει κοιλιακους και καθετε χωρις να μου μιλησει,και φυσικα για να μην δειξω οτι εχω θεμα της ειπα ενα γεια και αν ειναι καλα.Και μου απαντησε οτι τσακωθηκε με την ΦΙΛΗ της[χεστηκα ],οκ της λεω και φευγω.ΕΕΕ η κοπελα δεν εκανε ουτε εναν κοιλιακο στο μηχανημα που εκατσε,απο ολο το γυμναστηριο ξεκουραστηκε εκει[ουτε ενα σετ για το ξεκαρφωμα δεν εκανε],ακριβως διπλα σε εμενα και μετα που την χαιρετησα πηγε σε αλλο οργανο και συνεχισε την γυμναστικη της.Την βαρας ή δεν την βαρας?Ακομα παιζει?Να δω ποσο ακομα θα αντεξω,πως θα την ξεχασω αν με τσιγλαει ετσι,δεν ξερω.
Ειναι σε ηλικια που θα πρεπε να σταζει ολοκληρη απο καυλες και να στιβει τους αντρες σαν τα πορτοκαλια μεχρι να στεγνωσουν,και αντι για αυτο,παιρνει ηδονη απο την προσοχη και μονο ενος τυπου που δεν της αρεσει,ή δεν της πολυαρεσει.Τετοια ξενερωτα ατομα ειναι τα λυπασαι.
Μην κανεις ομως το λαθος να ασχοληθεις αλλο μαζι της,θα εισαι και συ για λυπηση μετα.Αλλαξε τις ωρες που πηγαινεις για ενα διαστημα.
Εγω ενα γεια θα λεω αν την δω μπροστα μου.Τωρα αν χαμουρευεται με ατομα πουθ δεν της αρεσουν ,φαντασου τι προβληματα εχει,εκτος και αν η κοπελα εχει σπουδασει το θεμα Παιχνιδι.
Θέλει να ξέρει ότι αρέσει και την θέλουν, είναι ανώριμη και ανασφαλής. Όμως, παράλληλα,δεν την ενδιαφέρει αν ο άλλος με τον οποίο παίζει θα πληγωθεί, θα αναστατωθεί, θα στεναχωρηθεί. Αυτό που την ενδιαφέρει είναι να ικανοποιήσει την ματαιοδοξία της και τα απωθημένα της. Μην της ξαναδώσεις σημασία, όλα αυτά που μας περιέγραψες τα περιγράφει στις φίλες της και κομπάζει και διασκεδάζει.
Και να σου πω και κάτι άλλο: δεν πρόκειται να κάνει τίποτε παραπάνω μαζί σου, ιδιαίτερα αν ξέρει πως την θες. Αν θέλεις να την εκδικηθείς πες της ότι δεν σου κάνει κέφι πλέον και, είμαι σίγουρη, δεν θα σε ξεχάσει ποτέ. Άσε που τότε θα λυσσάξει να σε κερδίσει πάλι.
Δεν μου εδειξε παντως οτι επαιζε,δηλαδη καμια σχεση με το πως μιλαει αλλου.Μου εχουν πει οτι το μαλακα το λεει συνεχεια,εμενα δεν με εχει βρισει ουτε μια φορα .Και δεν ειναι οτι στο γυμν μιλαει με πολλους,με 2 ατομα μιλαει[εμενα και ενα παιδι που μενει κοσντα στο στπιτι της το οποιο τον ξερει 1 χρονο ] κανει προπ και φευγει.Τιποτα.Επειδη ρωτησα,μου ειπαν οτι εχει προβλημα με την οικογενεια της αυτη,και δεν ξερω αν φταιει αυτο.Τεσπα οτι και να ειναι,αμα γουσταρει ,ας ερθει αυτη,εγω της εχω δειξει ποσο μαρεσει.
Αν γουσταρε οντως,θα σου χε κατσει ηδη.
Ναι φιλε μου,και για να σου πω την αληθεια ξενερωσα.Αργησα λιγο αλλα τωρα πλεον ειμαι ξενερωμενος.Αρκετες με κοιτανε στο gym ,θα παω σε καποια που τουλαχιστον με σεβεται και οχι σε καποια που παιζει ακομα και μετα απο ολα αυτα.Φιλοξενερωτη την βλεπω εγω,μεχρι κανα φασωματακι και μετα γεια σας.
Νομίζω ότι ήδη έχεις ασχοληθεί πολύ. Το καλό είναι ότι σου είπε κάποια βασικα πράγματα για τον εαυτό της οικογένεια κι ότι δεν νιώθει έτοιμη. Επίσης γι'αυτό που λες πιο πάνω κάποια που μπορεί να της αρέσει να παίζει και να φασωνεται παράλληλα και με άλλους 2 3 δεν σημαίνει ότι δεν είναι παρθένα. Αν της άρεσε να πηγαίνει με τον ένα και τον άλλον μιας και σε πρόσεξε θα σου καθόταν τουλάχιστον και μετά ας έκανε πάλι τα δικα της. Αλλά σου ξαναλέω κάτι φοβάται τώρα τι είναι αυτό; δεν ξέρω ίσως η δέσμευση σε αυτή την περίοδο. Ίσως κάτι περιμένει πχ να μετακομίσει λόγω σπουδών ας πούμε. Το ότι έχει πρόβλημα με το σπίτι της κι αυτό μου λέει ότι φέρεται με τον τρόπο αυτόν γιατί δεν πρέπει να την δίνουν και πολλή σημασία στο σπίτι. Ακόμα είναι μικρή θα έρθει μια μέρα που θα αλλάξει ακόμα βλέπει τον κόσμο σαν παιχνίδια κι όχι μόνο εσένα
Αμα αρχισω σιγα σιγα να της μιλαω και απλα της πεταξω ,σκεφτηκα αυριο το βραδυ να παμε για κανα ποτο,μετα απο ολα αυτα θα ειναι too mutch?Το ξερω οτι εχω παρακαλεσει παρα πολυ ,αλλα βλεπω οτι ακομα μου μιλαει ακομα και μετα απο αυτα ,και απανταει σε ολα τα μυνηματα που τις στελνω.Το λεω γιατι αυτη θα φυγει για Χριστουγεννα και μετα χαθηκε το πουλακι[αν δεν εχει ηδη χαθει].Τα θελει ο κωλος μου ,αλλα αφου εχουμε πεσει τοσο χαμηλα[δεν παει και αλλο],να το δοκιμασω και οτι γινει?:D
Αν φύγει θα ξαναγυρίσει; αν ναι πότε;
Γι'αυτό παίζει γιατί φοβάται ότι το πουλάκι θα πετάξει όταν φύγει και σε κρατάει σε μια απόσταση. Θέλει όμως. Ελπίζω να μην λείψει για πολύ
Για Χριστούγεννα. Ολη την περίοδο. Το θεμα ειναι οτι μετα απο αυτο που έγινε ( τοτε με τα μυνηματα που ελεγε για φαση χρονο χωρο κτλ)πλέον οταν της στέλνω μυνημα οι απαντήσεις της ειναι λες και ειναι φουλ θυμωμενη. Αλλα το θεμα ειναι οτι ήρθε και μου ειπε γιατι δεν μου μιλάς στο Γυμναστηριο και ξανά σκέφτομαι μήπως γουστάρει ακόμα.νομιζω οτι αν έπαιζε και γίνονταν όλο αυτο με τα μυνηματα δεν θα με χαιρέταγε πρώτη στο gym ούτε θα κάθονταν δίπλα να ξεκουραστεί ενώ όλο το gym ήταν άδειο. Απλα στα μυνηματα τελευταία φαίνεται φουλ νευριασμρνη. Άλλος άνθρωπος πραγματικά.
Εντάξει είναι μικρό το διάστημα που θα λείπει. Ρώτα την γιατί ενώ σου μιλάει με νεύρα σου λέει γιατί δεν της μιλάς. Άρχισε να κάνεις κι εσυ αν είναι το ίδιο για να μην το γυρνάει σε εσένα. Άρχισε κι εσυ τα γιατί λεγε κι εσυ γιατί δεν μου μιλάς, γιατί μου μιλάς νευρικά κ.α δικαιολογημένα. Όχι συνέχεια μυνήματα όμως ε. Αν δεν βγάζεις άκρη με τίποτα κοίτα αλλού. Είναι κουραστικό
Να μην επιχείρησω να βγούμε έτσι στο ξεκαρφωτο;
Πες της το αν θέλεις και μην της μιλάς μόνο με μυνήματα είναι απρόσωπο και δεν καταλαβαίνεις με σιγουριά πως είναι ο άλλος παιρνε την και κανένα τηλέφωνο κάπου κάπου
Την άλλη φορά δεν μου το σηκωσε( τότε που μου έστειλε το μυνημα για χώρο κτλ) και δεν έχω ξανά δοκιμάσει. Μην την ενοχλω κιόλας ...φαντασου μετα μου έστειλε μυνημα που μου έλεγε οτι αν ήθελε να μου μιλήσει θα με έπαιρνε εκείνη. Αλλα μετα απο 2 μέρες ήρθε κσι μου μίλησε στο gym. Τι να πεις.