κανε κλικ πάνω στο ονομα του μελους ..λογικα θα πρεπει να εμφανιστει η επιλογη..αλλα θα πρεπει και το αλλο μελος να εχει συμπληρωσει τα 50 μυν για να εμφανιστει η επιλογη..καλη αρχη στα νεα μας μελη !
Printable View
κανε κλικ πάνω στο ονομα του μελους ..λογικα θα πρεπει να εμφανιστει η επιλογη..αλλα θα πρεπει και το αλλο μελος να εχει συμπληρωσει τα 50 μυν για να εμφανιστει η επιλογη..καλη αρχη στα νεα μας μελη !
Εγω , Παυλινα , εχω βοηθηθει και βοηθησει περισσοτερο με τα πμ , αλλα ειμαι ηδη 3 χρονια εδω , κτθλψη βλεπεις , και εχω αποκτησει οικειοτητα με αρκετα μελη , στην αρχη , κι εμενα μου φαινοταν περιεργα τα πμ , δεν συμμετεχω σε φορουμς , ουτε φεις εχω , βλεπεις παλια γενια , αλλα μεσω φορουμ , ανεκτησα επαφη με τον εξω κοσμο , που την ειχα χασει , και τωρα ειμαι καλυτερα , απο τις αρχες του 2000 τραβιεμαι ...................
συμφωνω και εγω με τον χρηστη macgyver για οσα λεει, καμια φορα δεν ειναι τοσο ευκολα να βγαλεις τα προσωπικα οπου θα μπορει ο καθενας να τα δει και απο μεσα του να χλευαζει, αντιθετα οταν ο αλλος εχει βιωσει τα ιδια με σενα καπου ταιριαζετα