-
Μην του ξανα πεις για το θεμα αυτο. Προσπαθησε να το δεις χαλαρα και πιο μετα στο μελλον του το ξανααναφερεις πιο ηρεμα. Όντως δεν ειναι λογικο να θελει μετα απο 2 χρονια να συζησετε γιατι δεν ξερεις ποτε τι θα γινει μεσα σε αυτα τα 2 χρονια. Εκτός αν εχει κανει απο μονος του καποιο προγραμματισμο, εκτος αν εχει στο μυαλο του οτι μετα απο 2 χρονια θα εχει φυλαξει οντως χρήματα και ίσως το σκεφτεται και για πιο σοβαρα το θεμα. Μπορεί επίσης να μην θελει τωρα να μείνετε μαζι, γιατί πιστεύει ότι με το να μείνετε μαζί θα σημαίνει και ταυτόχρονα ότι το πάτε για πολύ σοβαρά το πράγμα (γαμο, οικογενεια κτλ) και να τον αγχώνει κάπως το όλο θεμα. Ηρεμησε και ασε λιγο τον χρονο να δειξει τι θα γινει. Αν δεις οτι δεν αντεχεις αλλο να μενεις μαζι του και παραλληλα να ειναι και η οικογενεια του εκει, νομιζω θα πρεπει να εφαρμοσεις την τεχνικη της φιλης kerasi.
-
και εγω τις ιδιες σκεψεις με τις δικες σας κανω ειμαι συγουρη οτι δε εχει κανει με συναισθηματικο !!!!! ειναι το οικονομικο θελει οταν το κανουμε να εχει προφανως ενα μικρο μπατσετ και αυτο ηταν και η απαντηση του !!! και εγω ετσι αποφασησα να μην ξανα αναφερω τιποτα και να το αφησω το θεμα γιατι πριν ενα χρονο αυτος απο μονος του μου το ειχε αναφερει οτι θα ηθελε να μεναμε μαζι αρα το εχει στο μυαλο του σαν θελω απλα προφανως θελει να εχει και το οικονομικο που η αληθεια ειναι οτι ειναι απαραιτητο !!!!